Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ale zadowolona jestes? wiesz bo czasem się kupi i badziewie jest... przeca wiem że to lód ale i tak bym się bała:p Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Nie mam porównania z innymi, lepszymi, więc mnie ta moja odpowiada, cicho pracuje i tym się w zasadzie sugerowałam przy kupnie. Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 aa i to najważniejsze cicha praca sie liczy:p zeby potem sąsiadzi nie pomysleli że używam co innego:evil_lol: dobra ja sem ide przyde jutro dobrej nocy wszystkim życze :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Pegaza napisał(a):aa i to najważniejsze cicha praca sie liczy:p zeby potem sąsiadzi nie pomysleli że używam co innego:evil_lol: dobra ja sem ide przyde jutro dobrej nocy wszystkim życze :loveu: Buahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Madziu :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak jak zwykle wszędzie nie w temacie, ae już zdążyłam przywyknąc do tego :cool3: a co to będzie sie dzialo, kiedy ferie bedziecie miały :shake: olaboga hihih wtedy to bedziecie nawijaly przez caly dzien hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale ja nie przyszlam tutaj marudzic tylko prosic o wymizianie chlopakow :loveu: sie stesknilam za Nimi ach :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Noi dobrej nocki zycze oczywiscie :p[/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Daguś muszę Cię zmartwić, ale właśnie od dzisiaj zaczęłam ferie :evil_lol: Ale nie bój, muszę prezentację napisać :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='madziasto4']Daguś muszę Cię zmartwić, ale właśnie od dzisiaj zaczęłam ferie :evil_lol: Ale nie bój, muszę prezentację napisać :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Ach ale Wam dobrze, u mnie na Śląsku tez mają, tylko My studenci takie sieroty do sesji musimy zakówać, a ja mam tak egzaminy zawsze poukładane, że w ogole wolnym się nie naciesze - bez sensu to jest co nie?[/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 U nas studenci mają chyba pod koniec lutego wolne dopiero. Ani na narty wyjechać, ani nic :hmmmm: Mam zamiar zamówić na bazarku ubranko nieprzemakalne dla Torka, bo Masterek ma, a Torcio nie. Tylko cholera nie mogę znaleźć centymetra krawieckiego:mad: Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Madziu. My w tym roku znowu jako ostatni ferie mamy :roll: http://images23.fotosik.pl/139/e0c37cd8dd29fe67.jpg Widzę tylko Torka. Master wchodził na lód? BTW fajnie z tymi linkami wymyśliłaś :multi: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. My w tym roku znowu jako ostatni ferie mamy :roll: Widzę tylko Torka. Master wchodził na lód? BTW fajnie z tymi linkami wymyśliłaś :multi: Cześć :hand: Ja w zeszłym miałam późno.. Masterek tylko wszedł dwa kroki i przyglądał się z brzegu :lol: Linki to mymyślili szkoleniowcy, ja się tylk stosuję :eviltong: Zaraz fotki będą Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Zastanawiam się, czy Aris by wszedł czy nie :hmmmm: Po nim można się spodziewać wszystkiego... http://images31.fotosik.pl/106/b9bf897c3c7441c9.jpg Chodziłaś później i zwijałaś tę linkę? :lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Chodziłaś później i zwijałaś tę linkę? :lol: Nie, nie zaczepiała się o gałęzie, bo jest śliska, chłopcy swobodnie przeszli, nie plątali się:p Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Fajny pomysł z linką:cool3: Ciekawe jakie będą efekty. Co tu jeszcze napisać:eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):Fajny pomysł z linką:cool3: Ciekawe jakie będą efekty. Co tu jeszcze napisać:eviltong: Pożyjemy, zobaczymy :eviltong: Że ładne zdjęcia na przykład :obrazic: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 O o! To właśnie miałam napisać:eviltong: Zaraz sama muszę coś wstawić, bo zaniedbuje Was Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Właśnie, ma psa, ma łąki i pola dookoła (proszę zwrócić uwagę na rym), a fot niet... Jak jest taka pogoda jak ostatnio, plusowa temperatura, to wracam brudna jak świnia ze spacerów:roll: Wyglądam gorzej niż psy... Toro i piłka też cała w błocie. Rzucam mu tę piłkę jedną ręką, drugą nieudolnie robię zdjęcia i tylko czekam kiedy się pomylę i rzucę aparatem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
koregra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie nie apatarem nie. Bo ja bez fociek nie wytrzymam;) Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hihihihi....oj Madźka mam nadzieję, że do tego nie dojdzie:evil_lol: Już zmniejszyłam i wstawiam Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Też mam taką nadzieję :evil_lol: Cześć Kamilka:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pegaza napisał(a):aa i to najważniejsze cicha praca sie liczy:p zeby potem sąsiadzi nie pomysleli że używam co innego:evil_lol: :roflt: madziasto4 napisał(a):Daguś muszę Cię zmartwić, ale właśnie od dzisiaj zaczęłam ferie :evil_lol: Ale nie bój, muszę prezentację napisać :eviltong: Cze leniu. Czy tygodnie laby... Ja nie moge. Chopaki :placz: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Cze leniu. Czy tygodnie laby... Ja nie moge. Chopaki :placz: Cze. Czego ryczy? Quote
misiaczek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Chłopcy w swoim lasku W swoim lasku,nad swoim morzem,nad swoim jeziorkiem,na swojej działeczce ;)...kurcze tylko pozazdrościć Wam takich terenów :oops: :evil_lol:. Ale my swój lasek tez mamy :siara::grin: Quote
Recommended Posts