madziasto4 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Jofka napisał(a):ja tez w weekend sobie posiedze....tylko gdzie ta Tigrunia, byla na chwile i prysla:mad: Nikogo kurka nie ma. Jedna się z Tz-tem wita, druga się pakuje, 2B prysła jak mówisz, reszty to już w ogóle ni ma, a mnie łepetyna boli, gnaty mnie bolą, ale za to se z grzańcem przyszłam :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jofka napisał(a):kocham makaron!!! Dziewczyny, co Wy tak zawsze na dogo pozno buszujecie??? Tyz kocham! madziasto4 napisał(a):Nikogo kurka nie ma. Jedna się z Tz-tem wita, druga się pakuje, 2B prysła jak mówisz, reszty to już w ogóle ni ma, a mnie łepetyna boli, gnaty mnie bolą, ale za to se z grzańcem przyszłam :loveu: No jeste przecie caly czas. Zara sie bede pakowac. Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 madziasto4 napisał(a):Nikogo kurka nie ma. Jedna się z Tz-tem wita, druga się pakuje, 2B prysła jak mówisz, reszty to już w ogóle ni ma, a mnie łepetyna boli, gnaty mnie bolą, ale za to se z grzańcem przyszłam :loveu: nooo nikogo!!!:nonono2::puppydog:....zostawiły nas!!! o niech mnie grzaniec??? pyyyyycha,a z taka przyprawą do grzanca??? mi by sie przydal,bo zimno tak po kapieli!!!!:thinkerg: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Tyz kocham! No jeste przecie caly czas. Zara sie bede pakowac. To co nie gadasz nic, jak jesteś. Jofka napisał(a):nooo nikogo!!!:nonono2::puppydog:....zostawiły nas!!! o niech mnie grzaniec??? pyyyyycha,a z taka przyprawą do grzanca??? mi by sie przydal,bo zimno tak po kapieli!!!!:thinkerg: Tata zrobił grzańca, nie wiem czy dał przyprawę jakąś. Ale właśnie pluję goździkami :lol: Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no to dawal Anusia a gdzie Ty jedziesz,ze sie pakujesz??? chyba cos przeoczylam???:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jofka napisał(a): Anusia a gdzie Ty jedziesz,ze sie pakujesz??? chyba cos przeoczylam???:eviltong: do szkoly :placz: Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):do szkoly :placz: uuu to pozdrawiam i wspolczuje!!!! milych dni w szkole!!!!:cool3: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):1. ale ja wiem. 2. gamoniu ja tez reklame lubelli widzialam :roll: Anusia & Alutka napisał(a):Bedzie mie reklama lubelli zbywac :roll: Ja tez widziałam, ale to ja to wymyslilam!! Pierwsza bylam!! Nie tam zadna lubella!! Jofka napisał(a):ja tez w weekend sobie posiedze....tylko gdzie ta Tigrunia, byla na chwile i prysla:mad: Tigrunia była wieczorkiem na dłuugim spacerku z piesiem a dzis jedziemy do Poznania :) Tylko coś mnie TZcik wkurza bo pojechal do mamuski i cos nie wraca :mad: Jofka napisał(a):nooo nikogo!!!:nonono2::puppydog:....zostawiły nas!!! o niech mnie grzaniec??? pyyyyycha,a z taka przyprawą do grzanca??? mi by sie przydal,bo zimno tak po kapieli!!!!:thinkerg: A mi mamuska z Czech przywiozła przedwczoraj likier kokosowy :loveu: Ale zostawiam do urodzin .. to niby jak malibu z mlekiem sie pije :cool3:.. juz nie moge sie doczekać :multi: Dobry bobry .. Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Hej Madzia:p co tam słychac u Masterka-Torka? miłej soboty Quote
Sara_i_Aris Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cześć Madziu. Mniam, uwielbiam kuchnię chińską :loveu: Francuska też dobra, jeśli to nie ślimaki lub żaby :shake: Włoska jest za tłusta jak dla mnie. http://images23.fotosik.pl/138/e77c94f00c5b8a9b.jpg Słodkie łapcie :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a): Dobry bobry .. Cze :hand: Pegaza napisał(a):Hej Madzia:p co tam słychac u Masterka-Torka? miłej soboty Heloł :hand: Masterki-Torki mają się dobrze :thumbs: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Mniam, uwielbiam kuchnię chińską :loveu: Francuska też dobra, jeśli to nie ślimaki lub żaby :shake: Włoska jest za tłusta jak dla mnie. Słodkie łapcie :loveu: Cześć Saro :grins: Zaraz będą jakieś foty chłopaków. Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Zdjęcia z działki, sprzed około tygodnia Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Oj ale na lód to bym się bała :crazyeye: Mieliście takie mrozy?? Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Tam jest woda do kolan, więc całość zamrożona ;) Poza tym chłopaki byli na linkach, więc wszystko pod kontrolą :lol: Nooo, wszystkie jeziora pozamarzane.. Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ale wtedy przez środek jeziora se leźli wędkarze :razz: Ja bym na środek za Chiny nie wlazła :lol: Quote
koregra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No ja tez, dla mnie sytuacja gdy zapadm sie pod lód jest przerażająca:roll: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 koregra napisał(a):No ja tez, dla mnie sytuacja gdy zapadm sie pod lód jest przerażająca:roll: Sporo jest taki wypadków niestety, ludzie włażą, a póżniej się topią :shake: Quote
Kasia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Fajnie se to wymyśliłaś z tymi linkami :lol: Przy takiej pogodzie to ta nasze piesy wyjątkowo przystojnie wyglądają :evil_lol: Fidlak to dzis przywlókł czarne skarpety na łapach prawie po same ich końce :p Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 My tez mamy jeziorka niedaleko (jakies 15 km) i tam normalnie tydzien temu na łyżwach jezdzili! :crazyeye: Ja bym nawet koniuszkami palców na takim lodzie nie staneła! :shake: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Kasia napisał(a):Fajnie se to wymyśliłaś z tymi linkami :lol: Przy takiej pogodzie to ta nasze piesy wyjątkowo przystojnie wyglądają :evil_lol: Fidlak to dzis przywlókł czarne skarpety na łapach prawie po same ich końce :p A wiesz co to za linka? Taka do wieszania bielizny :evil_lol: Nie brudzi mi się, nie nasiąka, świetna :grins: Chłopaki też z czarnymi skarpetkami wrócili, jeśli chodzi o Torka czarnucha, to musisz mi uwierzyć na słowo, bo wiem, że na fotkach nie widać:evil_lol: tigrunia napisał(a):My tez mamy jeziorka niedaleko (jakies 15 km) i tam normalnie tydzien temu na łyżwach jezdzili! :crazyeye: Ja bym nawet koniuszkami palców na takim lodzie nie staneła! :shake: Ja to na łyżwy tylko na sztuczne lodowisko jeśli już... Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Madzia Ty sama golisz chłopców powiedz mi jakiej maszynki uzywasz? bo chce kupić ale ja sie nie znam, nie chce takiej drogiej... bo mam w domu ale ta nie chce sciąć włosa psa:mad:widocznie za tandetna jest na włos Pipi Madzia ja bym miała stracha wypuścic je tak na wode mimo tej linki balkonowej:p Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A jak ty tą linke potem zbierasz do kupy ? Nawijasz ją na coś ? Nie poplącze sie ? Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Pegaza']Madzia Ty sama golisz chłopców powiedz mi jakiej maszynki uzywasz? bo chce kupić ale ja sie nie znam, nie chce takiej drogiej... bo mam w domu ale ta nie chce sciąć włosa psa:mad:widocznie za tandetna jest na włos Pipi Madzia ja bym miała stracha wypuścic je tak na wode mimo tej linki balkonowej:p Mam maszynkę SHG, kupioną w jakimś markecie, dokładnie taką: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=287705370 Na wodę to ja ich wpuszczę latem:p A jeśli Ci chodzi o lód, to nie ma żadnego zagrożenia, bo woda w tym miejscu wbrew pozorom sięga do kolan i jest całkowicie zamrożona :p [quote name='tigrunia']A jak ty tą linke potem zbierasz do kupy ? Nawijasz ją na coś ? Nie poplącze sie ? Normalnie, nawijam na rękę, tak jak się każdą linę nawija i nie ma problemu :lol: Quote
Recommended Posts