Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czołem i kciukiem! Tym od nogi, hihi :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 U la la, az tam u anatomie to sie zaglebiac nie umim :shake: Czesc goopole! Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']A czyj taki zielony? I pikny.[/QUOTE] A był mój krótko, ale się na czerwony przerzuciłam. To sobie mama wzięła ten zielony. [quote name='Kasia']Czołem i kciukiem! Tym od nogi, hihi :loveu:[/QUOTE] Hyhy kciukiem odo nogi. Ale my oszołomy :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']U la la, az tam u anatomie to sie zaglebiac nie umim :shake: Czesc goopole![/QUOTE] Cześć goopolu! Quote
Mona4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Obwinol sie nim jak w sari :lol::lol: a tak pozatym do Dzień doberek:lol: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witaj Madzia.... wiesz a gdzie jakies sniegowe foty chłopców??!!;) Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Mona4']Obwinol sie nim jak w sari :lol::lol: a tak pozatym do Dzień doberek:lol:[/QUOTE] Dzień doberek :) [quote name='Jofka']witaj Madzia.... wiesz a gdzie jakies sniegowe foty chłopców??!!;)[/QUOTE] Ta, wezmę aparat na dwór, żeby mi palec do spustu migawki przymarzł :p Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Idę chińszczyznę robić na obiad :p (o proszę jaka emotka adekwatna do dania:evil_lol: ) Dzisiaj szef kuchni poleca chrupiącą wieprzowinę w sosie słodko-kwaśnym :razz: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A teraz zamknąć, hihi :evil_lol: Ciekawe czy by szczekał...:roll: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 mniam wieprzowinka w sosie słod kwaś...coś co uwielbiam...a ja dzisiaj mam rybę smażona w sosie....też....MNIAM!! Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']A teraz zamknąć, hihi :evil_lol: Ciekawe czy by szczekał...:roll: No wiesz? :evil_lol: Ale nie zamknęłoby się przez Torka, musiałabym pościel wyjąć:lol: [quote name='Jofka']mniam wieprzowinka w sosie słod kwaś...coś co uwielbiam...a ja dzisiaj mam rybę smażona w sosie....też....MNIAM!! Pyszna wyszła :iloveyou: Właśnie zjadłam. Mam dwie fotki, na żywo wygląda lepiej, jak smakuje :loveu: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4'] No wiesz? :evil_lol: Ale nie zamknęłoby się przez Torka, musiałabym pościel wyjąć:lol: Pyszna wyszła :iloveyou: Właśnie zjadłam. Mam dwie fotki, na żywo wygląda lepiej, jak smakuje :loveu: [/quote] Jak nie zamknęłoby sie! Zgniotło by go i tyle :evil_lol: przecie On mięciutki jest :loveu: Madźka torturujesz mój żołądas :placz: Taka głodna jestem a nawet w domu nic nie mam do jedzenia :shake: Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cześć :multi: No własnie chciałam was zapytać co dziś na obiad robicie bo jak zwykle szukam inspiracji :evil_lol: Wczoraj jaki pyszny gulasz zrobiłam.. mówie wam.. pyśny był :loveu: A dzis jakieś klopsiki np z jajkiem na twardo wewnątrz zrobie :lol: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Jak nie zamknęłoby sie! Zgniotło by go i tyle :evil_lol: przecie On mięciutki jest :loveu: Madźka torturujesz mój żołądas :placz: Taka głodna jestem a nawet w domu nic nie mam do jedzenia :shake:[/QUOTE] Ale jakby go zgniotło, toby nie miał jak szczekać :eviltong: Zamów sobie pizze i już :eviltong: Albo wykombinuj coś :lol: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4'] Zamów sobie pizze i już :eviltong: Albo wykombinuj coś :lol: [/quote] Przez ten ostatni czas jak nie ma Tomka tak się nią ożarłam, że patrzeć juz nie mogę na pizzę :p Coś se wykombinuje albo znów będę liczyć na to, że moja mama przyniesie mi jakis obiad ze szkoły :eviltong:...ino że tych obiadów juz też mam dosyć, jakieś takie mało smakowe są...:roll: Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 cze madzia i chłopaki:p a ja bym picce wszamała ehh nie rób mi smaku:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Macie jakies przepisy na chinolskie dania? Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Pegaza']cze madzia i chłopaki:p a ja bym picce wszamała ehh nie rób mi smaku:razz:[/QUOTE] Ja tyż :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Macie jakies przepisy na chinolskie dania?[/QUOTE] Mamy :grins: Idę z chłopakami na spacerek. Zaraz wracam. Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Macie jakies przepisy na chinolskie dania?[/quote] Ta.. Chińszczyzna z paczki (mrożona), sos ze słoika (kupny) no i ewentualnie troche inwencji twórczej w postaci pokrojonej w kostke piersi z kurczaka :loveu: Mniam... Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Madyko.. piknz banerek :loveu: Kasiu twoj tez cudo :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4'] Mamy :grins: [/QUOTE] To dajcie. [quote name='tigrunia']Ta.. Chińszczyzna z paczki (mrożona), sos ze słoika (kupny) no i ewentualnie troche inwencji twórczej w postaci pokrojonej w kostke piersi z kurczaka :loveu: Mniam...[/QUOTE] Eee takie to o kant doopy rozbic. :shake: Bannerki nowe pikne :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Piękne cudo se wytrzasłaś :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='tigrunia']Ta.. Chińszczyzna z paczki (mrożona), sos ze słoika (kupny) no i ewentualnie troche inwencji twórczej w postaci pokrojonej w kostke piersi z kurczaka :loveu: Mniam...[/QUOTE] Iiiii tam z paczki. Jak się samemu zrobi to się dania mogą równać z tymi w restaracyji, a te gotowce to do bani są :shake: [quote name='tigrunia']Madyko.. piknz banerek :loveu: Kasiu twoj tez cudo :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']To dajcie. Eee takie to o kant doopy rozbic. :shake: Bannerki nowe pikne :loveu:[/QUOTE] A jakie wymagania? Konkretne mięcho interesuje? Kuciak? Wieprzowina? Wołowina? Dziękuję :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4'] A jakie wymagania? Konkretne mięcho interesuje? Kuciak? Wieprzowina? Wołowina? [/QUOTE] Kutak w ciecie. Quote
Recommended Posts