Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Goopku jeden Ty, to są foty, a na fotach to często gęsto coś wygląda inaczej i goopio. W Twoim chyba... rzec chcialam mozgu ale sie powstrzymam, berecie wyglada inaczej!! Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):W Twoim chyba... rzec chcialam mozgu ale sie powstrzymam, berecie wyglada inaczej!! A mnie się tam podobają :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a):A mnie się tam podobają :cunao: :cunao: :cunao: Bo Ty masz wogole spaczony gust :cool1: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bo Ty masz wogole spaczony gust :cool1: Oooo wypraszam sobie. To że ten młotek z gór mi się nie podoba, to nie świadczy o spaczonym guście. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A o co to chodzi ? "lapy" to co ? Łapy czy lampy miało byc? Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Bo mi sie nie podoba ich wystroj mieszkania :shake: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madzka ja myslałam ze tu juz nie dojde znaczy byłam u ciebie ale zas kaps sie zwiesil i musialam reset zrobic:angryy: więc foty widzialam- dwa baloniki :eviltong: anusia szczera do bólu-wystrój mieszkania:lol: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Dobry wieczór Madziu :)[/FONT] [FONT=Georgia]I do Was wkońcu dotarłam i uporałam sie z mega zaległościami...Torek kombinator jest niesamowity....diablik z niego :lol:[/FONT] [FONT=Georgia]A fotka Masterka leżącego w nosidełku mnie powaliła co za słodziak malutki :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Dobrej nocki ;)[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bo mi sie nie podoba ich wystroj mieszkania :shake: Czyli lampy, tak? Hmm.. kazdy ma swoj gust. Ja nie cierpie mojego domu , nienawidze tych ochydnych desek na podłogach (jak ja wam wszystkim paneli zazdroszcze), wszedzie na korytarzu boazerie, w kiblu boazeria, w łazience tez, w drugim kiblu tez .. Fuuujjjj... :/ W kuchni tez byla ale zrobilam remont i teraz kuchnia to moje ulubione miejsce w domu :) Tylko tego stolu jeszcze brak.. Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Czyli lampy, tak? Hmm.. kazdy ma swoj gust. Ja nie cierpie mojego domu , nienawidze tych ochydnych desek na podłogach (jak ja wam wszystkim paneli zazdroszcze), wszedzie na korytarzu boazerie, w kiblu boazeria, w łazience tez, w drugim kiblu tez .. Fuuujjjj... :/ W kuchni tez byla ale zrobilam remont i teraz kuchnia to moje ulubione miejsce w domu :) Tylko tego stolu jeszcze brak.. Oj boazeria jest straszna :shake: Mielismy ale juz zostala usunieta na szczescie. Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Oj boazeria jest straszna :shake: Mielismy ale juz zostala usunieta na szczesnie. Ja niestety na razie nic z nią nie moge zrobić :placz: Jest wszedzie! Za duzo kasy bym musiała w to włozyc .. Ide lulu .. paaa Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Ja niestety na razie nic z nią nie moge zrobić :placz: Jest wszedzie! Za duzo kasy bym musiała w to włozyc .. Ide lulu .. paaa No niestety, Egipt musialby poczekac ;) Dobranoc 2B :loveu: Quote
Pegaza Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 cze madzka faktycznie odwiedzam galerie i zieje pustką nic nie gadacie nic Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No niestety, Egipt musialby poczekac ;) Dobranoc 2B :loveu: Egipt to za mało na taki remont!! :shake: Dobry Masterki, Torki i Madzki :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześć Madziu. Ja się boję dawać baloniki Arisowi. Nie wiem jak by zareagował, zresztą nie lubię patrzeć, jak ktoś je przebija :shake: http://images28.fotosik.pl/135/c3ea0c18f4e76a25.jpg Torcio fajnie wygląda :loveu: Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cze ludu pracy i nie tylko. Obiboki też cześć. :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Oj alem się obśmiała :megagrin: Cześć ludzie wszyscy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Oj alem się obśmiała :megagrin: Czym? Czesc. Quote
madziasto4 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czym? Czesc. Lampami :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
dzasta Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cześć Wam z rana :p U Was Madzia też tak zimno :shake: Toruś z nowym obiektem zainteresowania miodzio :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Jofka']cze Madzka i chłopaki!!!!:multi::multi: Cze :grins: [quote name='dzasta']Cześć Wam z rana :p U Was Madzia też tak zimno :shake: Toruś z nowym obiektem zainteresowania miodzio :loveu: Cześć Ci :hand: U nas strasznie zimno:shake: -7/-8 plus zimny wiatr, co sprawia, że jest jeszcze zimniej :shake: [quote name='Anusia & Alutka']Gdziezes jest gamoniu :???: Tutaj jestem, a kuku :hand: Nie z tej strony co trza zagląda:evil_lol: Quote
Recommended Posts