Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witam:p Madzka ciężko pracuje głową w szkole Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pegaza'] Madzka ciężko pracuje głową w szkole Dobrze ze glowa hihi. Cze Madzko Torkowo-Masterkowa :loveu: Quote
Jofka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a ja od jutra zaczynam...łeeeee:placz::placz::placz: koniec laby Quote
Micia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Chyba fajnie mieć dwa Yoraski :)Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii :) Quote
madziasto4 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia']Cze Madźka i chłopaki :loveu: Cze :grins: [quote name='Aga76']Dzień dobry w Nowym Roku :loveu: Dzień dobry :loveu: [quote name='Pegaza']Witam:p Madzka ciężko pracuje głową w szkole Ja nie z tych co się przemęczają :eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']Dobrze ze glowa hihi. Cze Madzko Torkowo-Masterkowa :loveu: Głową i doopy połową hyhy :eviltong: [quote name='Jofka']a ja od jutra zaczynam...łeeeee:placz::placz::placz: koniec laby Dzień doberek :loveu: [quote name='Micia']Chyba fajnie mieć dwa Yoraski :)Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii :) Witamy :hand: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzie foty siem pytom? Dzień dobry Madziu i chłopcy :grins: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Głową i doopy połową hyhy :eviltong: A dzis drugą połową :eviltong: Dobry Madźka :loveu: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Taa właśnie widze że się nie przemęczasz a gdzie fotki ?:mad: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dzień dobry :grins: Zdjęcia chłopaków zaraz będą. Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Oto ostatni obiekt zainteresowań Torka Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie moge patrzec na te lapy :mdleje: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 pysiulka86 napisał(a):Urocze rozrabiaki :loveu: Witamy ;) Anusia & Alutka napisał(a):Nie moge patrzec na te lapy :mdleje: Goopku jeden Ty, to są foty, a na fotach to często gęsto coś wygląda inaczej i goopio. Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak dzielnie Torcio się wdrapuje na górę :evil_lol: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hej Madźka! Widzę, że Toro to też alpinista:lol: Wszędzie byle wyżej. Trzeba było dać mu tego balona:eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Aga76 napisał(a):Jak dzielnie Torcio się wdrapuje na górę :evil_lol: Nie dawał za wygraną :lol: Magda_Miki napisał(a):Hej Madźka! Widzę, że Toro to też alpinista:lol: Wszędzie byle wyżej. Trzeba było dać mu tego balona:eviltong: Nie chciałam mu dawać, bo na bank by go przebił, pewnie by się przestraszył huku, a ja nie potrzebuję, żeby się później balonów bał przez to :eviltong: Quote
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie chciałam mu dawać, bo na bank by go przebił, pewnie by się przestraszył huku, a ja nie potrzebuję, żeby się później balonów bał przez to :eviltong: Toro by się bał? Ale numer:evil_lol: Nie wierze!! Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='madziasto4']Nie dawał za wygraną :lol: Dzielny zdobywca Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Torcio kombinator a jak juz nic nie wychodziło to próbował błagalnym wzrokiem cos wymusić :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Magda_Miki napisał(a):Toro by się bał? Ale numer:evil_lol: Nie wierze!! Nie daję głowy, ale mógłby się wystraszyć niespodziewanego huku. A poza tym jak nie on, to moja mama by zaczęła krzyczeć ze strachu, nawet wiedząc, że zaraz nastąpi huk :evil_lol: Tak już ma :lol: Quote
Recommended Posts