madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']cze Madzia sprobuje z capsem hehe no o roczek starsze :roll: i jak tam spiły sie fest? Cześć Dario:loveu: Płyny uzupełniałam według potrzeb :eviltong: [quote name='Jofka']Wszystkiego naj naj naj Madziu na ten nowy 2008 rok!!!!!!!:multi::multi: Senkju :Rose: [quote name='PositiveThought'] Madźka, szczęśliwego! :grins: powiedz mi tylko, ile, na jakiej półce i w jakiej temp piekłaś rogale? :oops: Dziękuję :Rose: Ile- aż się zarumieniły półka- środkowa 170 stopni chiba :grins: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 PositiveThought napisał(a):kurma. to francuszczyzna, nie? ja gdzieś wyczytałam, że temperatura duż abyć musi i mi się sfajczyły te po bokach, a te w środku niedopieczone :shake: Czo franczuszczyżna? Rogale? Niet :shake: A bo z rogalami to trzeba rozmawiać, żeby się nie sfajczyły :grins: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madziasto4 napisał(a): A bo z rogalami to trzeba rozmawiać, żeby się nie sfajczyły :grins: Mój dziadek to se zawsze z kurami rozmawiał aby większe jajca znosiły :megagrin: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ponoć do kwiatków też się gada żeby lepiej rosły:lol: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Przyszlam. Cze. Cze. Pegaza napisał(a):ponoć do kwiatków też się gada żeby lepiej rosły:lol: Właśnie dlatego to samo zastosowałam do logalików :loveu: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madzia pisz ino po angielsku słodycze lub cukierki plisss Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):madzia pisz ino po angielsku słodycze lub cukierki plisss Słodycze to się sweets chiba mówi :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):ponoć do kwiatków też się gada żeby lepiej rosły:lol: Tym to sie nawet Chopina puszcza :p Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ja tam nie wiem bo kwiatka ani jdnego w domu nie mam, nie mam do nich serca za to zwierzęta to dozywają sędziwego wieku do tego akurat "rękę mam":lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A ja baldzio lubiem kwiatki :loveu: I kwiatki lubiom mnie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):ja tam nie wiem bo kwiatka ani jdnego w domu nie mam, nie mam do nich serca za to zwierzęta to dozywają sędziwego wieku do tego akurat "rękę mam":lol: To ciekawe jak bedzie z M-A :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 do jakiej grupy go zaliczasz? heheh ani to kwiatek ani zwierz:evil_lol: no własnie on twierdzi że już niedługo bo go wykańczam:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):do jakiej grupy go zaliczasz? heheh ani to kwiatek ani zwierz:evil_lol: no własnie on twierdzi że już niedługo bo go wykańczam:evil_lol: Czyli, że jednak trza go zakwalifikowac jako rosline. Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 czyli co radzicie żeby mi nie padnął więcej podlewać czy śpiewać mu?:lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pegaza napisał(a):czyli co radzicie żeby mi nie padnął więcej podlewać czy śpiewać mu?:lol: Jak mu zaśpiewasz to uśnie czyt.padnie :evil_lol: Ja tam bym go podlała, ale czymś z procentami :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 oo nie nie on nieprocentowy znaczy w niewielkich ilościach winko:p a dziewczyny zasnęły przy tym kompie co wejde to ktoras zaniemognie.. Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Pegaza']oo nie nie on nieprocentowy znaczy w niewielkich ilościach winko:p a dziewczyny zasnęły przy tym kompie co wejde to ktoras zaniemognie.. U la la. Nieprocentowy i teges :razz: Nie zasnely tylko sie zapatrzyly. Spojrzta same: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1231870 Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):Ale wyprzedaze :crazyeye: Kupuj bo okazje!! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A przestań! Ja tam duzo kupuje na allegro, ale to ty jesteś maniaczka :eviltong: Sama kupuj! Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):A przestań! Ja tam duzo kupuje na allegro, ale to ty jesteś maniaczka :eviltong: Sama kupuj! Ja maniaczka? Eeeee ja tylko pokazuje fajne szmatki. W morde! Dobrze ze mi przypomnialas! Musze jutro kupic to sweterkowe wdzianko. Quote
Recommended Posts