Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak tak ma wygladac nowy rok, to ja wole stary. Gadajta cos no! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 No gadam gadam gadam :loveu: Fidlaaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaa! Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a):No gadam gadam gadam :loveu: Fidlaaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaa! Dobra, chodzta na obchod. Do Agi a potem alfabetycznie :roflt: jak ktos dzis umi alfabet :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dobra, chodzta na obchod. Do Agi a potem alfabetycznie :roflt: jak ktos dzis umi alfabet :evil_lol: Yyy.. Aaa, Beee, Eff, yyy...Haa? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kto jest po Atce? EDIT: Daga? Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 No jak Daga? Co ty Anusia? To po Aaaa nie jest Wuuuu? Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a):No jak Daga? Co ty Anusia? To po Aaaa nie jest Wuuuu? Wuuu jak Wuuuuuadka? Nie podlizuj sie!! Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wuuu jak Wuuuuuadka? Nie podlizuj sie!! Wuuuuuudka przeczytałam :hmmmm: Czy to o czymś świadczy? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Wuuuuuudka przeczytałam :hmmmm: Czy to o czymś świadczy? :hmmmm: O Twoim pociagu do alkoholu. Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):O Twoim pociagu do alkoholu. Ale ja nie mam własnego pociągu :hmmmm: Wolę tramwaje :hmmmm: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Madźka Ty ochlejmordo nasza :loveu: Się witamy pierwszy raz w tym nowym, no :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czesc Madzka. I to chyba wszystko na co mnie tera stac. Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Kasia napisał(a):Madźka Ty ochlejmordo nasza :loveu: Się witamy pierwszy raz w tym nowym, no :grins: Cześć Kasiu :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Madzka. I to chyba wszystko na co mnie tera stac. Cześć Anusia :loveu: Aleśmy się długo nie widziały, no rok normalnie! Wróciłam z Torkiem ze spaceru, wiecie jak ładnie szedł słonko? :loveu: Na luźnej smyczy i patrzył mi w ślepia :loveu: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jak samopoczucie Madźka? :p Anusia coś ledwo żywa dziś.... Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Kasia']Jak byłam w sklepie to sie zastanawiałam co se kupic na dzisiaj do picia, miałam smaka na jakiegoś dobrego ale takiego inszego drinka no ale co se miałam sama je robić? :roll: I wziełam piwa se i nie wiem właśnie czy dobrze zrobiłam bo piwa to zamulacze i usypiacze... Trza było sobie kupić takie drineczki Sobieskiego .. miodziooo i nawet niedrogie .. od 2,5-5 zł :lol: [quote name='madziasto4']Teraz tak sobie uświadomiłam, że ja to na filmach chiba nie płaczę :hmmmm: Zielona mila mi się podobała, Titanic też, ale na żadnym z nich nie płakałam :hmmmm: Jenyy .. ja to na każdym płacze na jakim się da! No .. dotarłam wreszcie na ostatnią strone :cool3: 12 aż ich było i troche mi zajęło .. na drugiej Madzka było coś co ty zapiekasz z serem i to coś na k .. się nazywało i miałam się zapytać co to jest ale przez te następne 10 stron już zapomniałam jak to sie nazywało :hmmmm: a nie chce mi się wracać.. No .. to witam się kochana Madzku i kochani chłopcy :loveu: w Nowym Roku :multi: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Kasia']Jak samopoczucie Madźka? :p Anusia coś ledwo żywa dziś.... Ja się czuję wyśmienicie i jestem gotowa na powtórkę z rozrywki:evil_lol: [quote name='tigrunia'] No .. dotarłam wreszcie na ostatnią strone :cool3: 12 aż ich było i troche mi zajęło .. na drugiej Madzka było coś co ty zapiekasz z serem i to coś na k .. się nazywało i miałam się zapytać co to jest ale przez te następne 10 stron już zapomniałam jak to sie nazywało :hmmmm: a nie chce mi się wracać.. No .. to witam się kochana Madzku i kochani chłopcy :loveu: w Nowym Roku :multi: Hihi :evil_lol: Kong Tigrunia, o kongu mówiłam. Takie coś gumowe, z dwoma otworami, przez które pies wyjmuje jedzonko z wewnątrz :grins: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madziasto4 napisał(a): Hihi :evil_lol: Kong Tigrunia, o kongu mówiłam. Takie coś gumowe, z dwoma otworami, przez które pies wyjmuje jedzonko z wewnątrz :grins: Aaa.. no tak myślałam, ze też o coś psiego chodzi ale po co ty to zapiekać chciałas ?? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 tigrunia napisał(a):Aaa.. no tak myślałam, ze też o coś psiego chodzi ale po co ty to zapiekać chciałas ?? :hmmmm: Żeby się serek żółty w środku rozpuścił :p Latem dostają mrożone, to zimą im zapiekę :grins: Quote
Kasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 madziasto4 napisał(a): Ja się czuję wyśmienicie i jestem gotowa na powtórkę z rozrywki:evil_lol: Je mniej wyśmienicie bo niewyspana jestem. Nie dał mi pospać Łukaszek, o 7.00 kazał juz wstawać :shake: Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='madziasto4']Żeby się serek żółty w środku rozpuścił :p Latem dostają mrożone, to zimą im zapiekę :grins: Acha No to 10 znaków postawie Quote
Anusia & Alutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Kasia napisał(a): Anusia coś ledwo żywa dziś.... A przyznam, ze nieciekawie mi z rana bylo. Kawa nie moja, zapach jedzenia wszedzie... A fe. Ale juz wsio OK. Quote
Pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 cze Madzia sprobuje z capsem hehe no o roczek starsze :roll: i jak tam spiły sie fest? Quote
Jofka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego naj naj naj Madziu na ten nowy 2008 rok!!!!!!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts