madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Chiba nie.. Do sklepu poszła czy gdzieś chiba. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak byłam w sklepie to sie zastanawiałam co se kupic na dzisiaj do picia, miałam smaka na jakiegoś dobrego ale takiego inszego drinka no ale co se miałam sama je robić? :roll: I wziełam piwa se i nie wiem właśnie czy dobrze zrobiłam bo piwa to zamulacze i usypiacze... Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Trzebabyło se kupić Gina lubuskiego i tonic albo sok jabłkowy i drink gotowy:lol: Wzięłam chłopakom miski do mycia, syskie cztery, na moment dosłownie, to temu czarnemu się pić nagle zachciało i poszedł się napić z choinki :mdleje: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie lubiem gina bo mi zajeżdża na żywicę z drzew :roll: Torcio :loveu: Quote
AlKil Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Życzenia dla całej rodzinki http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9193541&postcount=248 Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a):A co do picia masz na naszą imprezę? :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Reddsiki jabłkowe i jakieś coś cytrynowe, w sensie, że też piwko. Jakiś coś wiśniowe z Hortexu, szampana :grins: I czipsy :grins: Ja mam reddsiki hyhy cytrynowe znaczy sie sun i jednego jabułkowego z puszki bo w butylkach nie było. No i szampon. I czipsy mam kranczipsy paprykowe, lejsy serowo-cebulowe i gdyby Daria-Ewa se zechciala wpasc to mam tez dla niej te cińkie. madziasto4 napisał(a):To będzie wyżerka. A Anusia to nie wiem w końcu czy idzie czy zostaje, tak mętnie tłumaczyła.. No mowilam juz, nie ide! madziasto4 napisał(a):Trzebabyło se kupić Gina lubuskiego i tonic albo sok jabłkowy i drink gotowy:lol: O fu tonic bleeee. EDIT: I jeszcze fante mam!! Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja mam lejsy ostro paprykowe :loveu: I słonecznika tyz mam. I juz se piwaka jednego otworzyłam :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a):Ja mam lejsy ostro paprykowe :loveu: I słonecznika tyz mam. I juz se piwaka jednego otworzyłam :p Slonecznik trza bylo kupic... Czekaj to ja se tez ide po browar. MADZKA!! Po browar cho! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Kasia']Nie lubiem gina bo mi zajeżdża na żywicę z drzew :roll: Torcio :loveu: Ja z toniciem albo z jabłkowym lubiem gina. A z grejfrutowym na ten przykład- nigdy więcej :lol: [quote name='AlKil']Życzenia dla całej rodzinki http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9193541&postcount=248 Dziękujemy i wzajemnie :) [quote name='Anusia & Alutka']Ja mam reddsiki hyhy cytrynowe znaczy sie sun i jednego jabułkowego z puszki bo w butylkach nie było. No i szampon. I czipsy mam kranczipsy paprykowe, lejsy serowo-cebulowe i gdyby Daria-Ewa se zechciala wpasc to mam tez dla niej te cińkie. O fu tonic bleeee. EDIT: I jeszcze fante mam!! Ja mam kranczipsy cebulowo-serowe razy 2, kranczipsy jakieś kebab z czymś, laysy kuciakowe i fromażowe, a kranczipsy paprykowe już zeżarłam :grins: Też samego tonicu nie lubiem, fuj:shake: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Slonecznik trza bylo kupic... Czekaj to ja se tez ide po browar. MADZKA!! Po browar cho! Najsampierw se go schłodzić muszę:eviltong: Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tonik jest dobry, sie nie znacie!!! Masz piwaka już? Anuś dzis leci miłość... Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Ja mam kranczipsy cebulowo-serowe razy 2, kranczipsy jakieś kebab z czymś, laysy kuciakowe i fromażowe, a kranczipsy paprykowe już zeżarłam :grins: A myslalam, ze zara mi powieta, ze duzo czipsow mam. Kranczipsow moich nie bylo... madziasto4 napisał(a):Najsampierw se go schłodzić muszę:eviltong: To schladzaj na co czekasz?? I jeszcze pomarancze jedna mam, bo jedna juz skonsumowalam. Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Najsampierw se go schłodzić muszę:eviltong: Do zamrażalki se go daj na chwilę. Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a): Anuś dzis leci miłość... O w morde. Nie ma bata, ide na serial. Akuratnie rogale sie upieka a browar schlodzi. Juz mnie nie ma! Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a): Anuś dzis leci miłość... ANUŚ :motz: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a):Do zamrażalki se go daj na chwilę. Ni ma miejsca w zamrażarce, więc siedzi w lodówce:eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):O w morde. Nie ma bata, ide na serial. Akuratnie rogale sie upieka a browar schlodzi. Juz mnie nie ma! A co Ty? Z rogalami świętujesz czy ze mną? Rogale się same pieką, a ja jestem!! Kasia napisał(a):ANUŚ :motz: No i Anusia poszła. Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Rogaliki przed pieczeniem Hyhy rogale jak w wojsku równiutko :grins: Tylko ten 3 od dołu się palant wysunął z rzędu toszkę... Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A te rogale to tak specjalnie na dzisiaj pieczone? Rogalowa noc bydzie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Miały być na święta, a w święta było dużo innych ciast, to zrobiłam na dzisiaj :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kasia napisał(a):ANUŚ :motz: No cooooo? Sama mi powiedziala przecie! Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Ooo przylizła serialomaniaczka..:cool1: Quote
Pegaza Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 hej madzka ja też przylazłam:p brauza-inaczej prysznic:eviltong: a tak wogle to szczęsliwego nowego roku:loveu: Quote
madziasto4 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Pegaza napisał(a):hej madzka ja też przylazłam:p brauza-inaczej prysznic:eviltong: a tak wogle to szczęsliwego nowego roku:loveu: A Ty tylko na chwilkę i gdzieś wybywasz czy w domku? Wiedziałam, że to prysznic, wiedziałam :sweetCyb: Wzajemnie:loveu: Quote
Recommended Posts