bigos Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Raczej mała torpedka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::scared: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 bigos napisał(a): Raczej mała torpedka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::scared: Jak tak do mnie biegnie, to mam wrażenie, że włącza jakieś turbodoładowanie :-o :razz: Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Słodziaczek:loveu: Moje psisko tez tak się zachowuje, najpierw biegnie powolii a jak kooś zauważy znajomego to dostaje turbodoładowania i dziewię się czasem że łap w tym biegu nie poplacze sobie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Patikujek_Zabrze Ale przyznaj, że ten szleńczy bieg wygląda pięknie :loveu: Quote
Basia&Safi Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jej ale bym mu wycalowala ten jego malusi nosecek :):):): slicnosci moje :):):) Quote
Patikujek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Przyznaję ten bieg jest tak dostojny jak żaden inny a szczególnie gdy łączy się z zabijczo szybkim machaniem ogonkiem i tym długim i wysokim skokiem na powitanie:loveu: Quote
sNuJkA Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 jaki słoooooooodziak! Poprostu śliczniutki! Nic dodać nic ująć! Ucałuj pieska i zapraszam do nas :loveu: Ps. setna strona =] Quote
marlena924 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gratulacje Masterku :multi: Twoja galeryjka ma już 100 stron :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alem ciapa ....Nie zauważyłam :razz: Hura !!:multi: :multi: :multi: Za następne sto :drinking: :drinking: :cunao: :drink1: :beerchug: :chlup: :laola: :popcorn: :knajpa: :drinking: Quote
madziasto4 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jej ale bym mu wycalowala ten jego malusi nosecek :):):): slicnosci moje :):):) :lol: :lol: marlena924 napisał(a):Leccęę booo chcęęę.. ;) Patikujek_Zabrze napisał(a):Przyznaję ten bieg jest tak dostojny jak żaden inny a szczególnie gdy łączy się z zabijczo szybkim machaniem ogonkiem i tym długim i wysokim skokiem na powitanie:loveu: W naszym wypadku wszystko się zgadza oprócz wyskoku, bo Master najczęściej siada jak już przyleci :eviltong: sNuJkA napisał(a):jaki słoooooooodziak! Poprostu śliczniutki! Nic dodać nic ująć! Ucałuj pieska i zapraszam do nas :loveu: Ps. setna strona =] Witamy w naszej galerii ;) Pysia napisał(a): Lecąca mini torpeda :loveu: Dokładnie :razz: Marlenko, Alu, Pysiu :multi: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :cunao: Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jak fajowo już 100 stron ogladania, lecimy po następne 100 :laola: Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 widze, że od poczatku kazali się uczyć czytać.:razz: Quote
leemonca Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 oj Masterek, Masterek nie pozwalasz mi zasnąć!!! a zdjęcie jest extra :klacz: Quote
madziasto4 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Patikujek za następną 100 :beerchug: Agga napisał(a): widze, że od poczatku kazali się uczyć czytać.:razz: Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał :razz: Quote
madziasto4 Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 leemonca napisał(a): oj Masterek, Masterek nie pozwalasz mi zasnąć!!! a zdjęcie jest extra :klacz: A więc porcja specjalna :razz: :loveu: [SIZE="1"]P.S. Proszę nie patrzeć na te kobity w tle :watpliwy: Quote
madziasto4 Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):No to ja rozpoczynam 101 stronkę:lol: leemonca napisał(a):a ja będę druga :cunao::knajpa: :cunao: :knajpa: :cunao: :razz: Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='madziasto4']A więc porcja specjalna :razz: :loveu: P.S. Proszę nie patrzeć na te kobity w tle :watpliwy: na te? :cool3: a kto to jest? Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Czy to piękne wielkie zielone co widać na fotkach to jest twój ogród( a raczej twój prywatny park)???:o Quote
marlena924 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Czy to piękne wielkie zielone co widać na fotkach to jest twój ogród( a raczej twój prywatny park)???:o ja też mam działkę i myślę, że te zdjątka zostały zrobione na 'korytarzyku' miedzy róznymi działkami :lol: Quote
Recommended Posts