madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Aaaaale niesprawiedliwie :cool1: Łopona od czego? Od poloneza czy golfa sąsiada?:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A Fidel dostał boczkowej rolady pieczonej przez moja mamę i był najbardziej z wszystkich zadowolony ze swojego prezentu :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 PositiveThought napisał(a):łopona ze sklepu, nie tak jak u Ciebie... wszystko kradzione :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko ringo i sweterek :evil_lol: Kasia napisał(a):A Fidel dostał boczkowej rolady pieczonej przez moja mamę i był najbardziej z wszystkich zadowolony ze swojego prezentu :loveu: :evil_lol: Oj aż znowu zgłodniałam, jak o roladzie wspomniałaś... Mam filmiki. Jaki chcecie? Toro z pingpongiem w wannie Master pływający w powietrzu czy Toro hazardzista? Te 2 ostatnie się jeszcze ładują. Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 No to lecim z pierwszym:grins: Quote
Kasia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Torcio kochany goopolek :loveu: A Master chciał juz wyliźć że tak tańcował na 2 łapach :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Kasia napisał(a):Torcio kochany goopolek :loveu: A Master chciał juz wyliźć że tak tańcował na 2 łapach :evil_lol: Taa, Masterek już miał dosyć:lol: Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='PositiveThought']a dlaczego te moje się kąpać kurka ni lubią? :shake: słodziak śmiechowy. Zafunduj im jakąś rozrywkę typu piłeczka, może się zainteresują:lol: Torek to uwielbia w wannie przebywać- czy jest woda czy jej nie ma:p Masterek pływa w powietrzu Quote
Kasia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jak to musi być malizna, że tak w jednej ręce go utrzymałaś :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 PositiveThought napisał(a)::lol: a Torek jak się kręci... ta, tylko ja wanny ni mam... Aa, to w bordziku tylko jeden pies się zmieści chiba nie? Kasia napisał(a):Jak to musi być malizna, że tak w jednej ręce go utrzymałaś :loveu: Maleństwo leciutkie;) Waży tak do 2,5 kilo. Teraz może 2,2-2,3 waży. Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='PositiveThought']żebyś wiedziała Kasiu, taki malusi pypeć :evil_lol: Ci dam pypeć zaraz. I ostatnie, Torek hazardzista Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Wiem Kasiu, wiem :lol: Masterek świąteczny Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobry :loveu: czuję sie jakby to był poniedziałek... Madźka jaką sliczną fotkę masz :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 I po kiego tu wlazlam? :shake: Madzka, cos Ty taka zielona i ludziow straszysz? Edit: Filmiki zobazylam :grins: Torcio jest mega, a Madzka do laryngologa isc powinna, bo chrzaka od kiedy pamietam!! I ja to z troski mowie. Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Torcio jest mega, a Madzka do laryngologa isc powinna, bo chrzaka od kiedy pamietam!! I ja to z troski mowie. :evil_lol::evil_lol: Madźka posłuchaj rady starszej koleżanki! Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia']Dobry :loveu: czuję sie jakby to był poniedziałek... Madźka jaką sliczną fotkę masz :loveu: Cześć Kasiu :loveu: Dziękuję :grins: Jak jest wolne to i mnie się pieprzy rozkład dni tygodnia.. [quote name='Anusia & Alutka']I po kiego tu wlazlam? :shake: Madzka, cos Ty taka zielona i ludziow straszysz? Edit: Filmiki zobazylam :grins: Torcio jest mega, a Madzka do laryngologa isc powinna, bo chrzaka od kiedy pamietam!! I ja to z troski mowie. Miałam być cialno-biała, ale zielonkawa wyszłam :grins: A Ty skąd wiesz przepraszam, że niby chrząkam od dawna, hę? [quote name='Kasia']:evil_lol::evil_lol: Madźka posłuchaj rady starszej koleżanki! :shake::shake::shake: Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Madziu :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Alez sie usmiałam z filmików Torcio jest niesamowity:lol:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Miałam być cialno-biała, ale zielonkawa wyszłam :grins: A Ty skąd wiesz przepraszam, że niby chrząkam od dawna, hę? Zielonkawa hihi jak topielec jaki.... Halołin juz bylo :evil_lol: Bo od kiedy ogladam Torki i Masterki w ruchu to zawsze chrzakasz, jak to prosie nie przymierzajac :roflt: madziasto4 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko ringo i sweterek :evil_lol: Jak ringo? Ja nic o tym nie wiem!! A sweterek znaleziony... a znalezione nie kradzione :shake: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zielonkawa hihi jak topielec jaki.... Halołin juz bylo :evil_lol: Bo od kiedy ogladam Torki i Masterki w ruchu to zawsze chrzakasz, jak to prosie nie przymierzajac :roflt: Jak ringo? Ja nic o tym nie wiem!! A sweterek znaleziony... a znalezione nie kradzione :shake: Oj psestań, chrząkać ludzka rzecz :grins: Ringo też znalezione. Dobrze godosz, nie kradzione! Quote
Pegaza Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cze MADZIU:loveu: faktycznie jakas zielona czyzby fotka była przed zigu zigu albo juz po?:evil_lol: Masterek świąteczny pilnuje prezentów:lol: pzdr Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Jaka tam zielona, czarno-biała jest!! No, od tego żarcia to rzeczywiście aż zigu zigi się chce :shake: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hello!!! Filmiki super :multi: Jessi tak fruwa jak sie ja kilka cm nad ziemia trzyma :evil_lol: Musze poszukac filmiku z ryba bo chyba nie widzialam :shake: Madka w zieleni Ci bardzo ladnie nei wiem czego one sie czepiaja :p Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Tu masz rybę :p http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=860.flv http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=857.flv Quote
Recommended Posts