madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kasia napisał(a):Chłopaki takie wyszkolone czy czymś zastraszone? :evil_lol: Że siedzą i się nie ruszają, to wyszkolone, a że patrzą na mnie z postawionymi uszyskami, to zastraszone:evil_lol: Znaczy się nie zastraszone, ale miałam mocny argument w kieszeni- ciacha psie :grins: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tresura jak się patrzy :grins: Chyba Cię zatrudnię do mojego Łukaszka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Wiesz, że ja bardzo chętnie :grins: Do Łukaszka zawsze:loveu: [SIZE="4"]No, Kochani. Życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt, pełnych miłości i ciepła oraz aby nadchodzący 2008 rok, był jeszcze lepszy niż ten poprzedni. -Madźka i chłopaki. Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dzienki Madźka :loveu: ...ale nie idź jeszcze świntować........... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Jeszcze nie idę.. Zaraz będzie się pasztet z kicaka piekł :grins: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Zaraz będzie się pasztet z kicaka piekł :grins: A moja mama dzis piekła piszną boczkową roladę w ziołach :loveu: a mnie ślinianki pracowały na największych obrotach... I piszny farsz gzibowo-kapuściany do pierożków zrobiła :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kasia napisał(a):A moja mama dzis piekła piszną boczkową roladę w ziołach :loveu: a mnie ślinianki pracowały na największych obrotach... I piszny farsz gzibowo-kapuściany do pierożków zrobiła :loveu: Ojojoj ale pyszności :mdleje: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 I pomyśleć, że dopiero jutro wieczorem i pojutrze będę je konsumować :placz: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 A se pomyśl jak te święta szybko miną. Będzie święta, święta i po świętach.:roll: Jak co roku hihi. Spotkanie z karpiem: (głośniki obowiązkowo włączyć proszę! ) część 1 część 2 Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Najbardziej podobał mi sie sposób jaki chłopaki wynalazły sobie na wchodzenie na deskę kiblową :evil_lol: I "okrzyki - piski" Masterka na podłodze tez niczego sobie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kasia napisał(a):Najbardziej podobał mi sie sposób jaki chłopaki wynalazły sobie na wchodzenie na deskę kiblową :evil_lol: I "okrzyki - piski" Masterka na podłodze tez niczego sobie :evil_lol: Że po pudełku z proszkiem obok? :lol: To jeden ze sposobó wchodzenia na sedes i do wanny. Tak robi Master: podłoga-proszek-sedes-wanna A tak robi Toro:evil_lol: podłoga-sedes-wanna podłoga-wanna Quote
dzasta Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hahaha ale się uśmiałam z Torusia :evil_lol: A Master jaki odważny na podłodze :eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 dzasta napisał(a):Hahaha ale się uśmiałam z Torusia :evil_lol: A Master jaki odważny na podłodze :eviltong: Ano, na podłodze odważny, a jak go wzięłam na ręce, żeby sierota coś zobaczył, to trąba od razu przestawał miauczeć, bo się bał, że go do wanny włożę :lol: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Aaaa, napaliłam sie na filmy a tu d...a, nie otwierają mi się :cry::cry::cry: Dopiero w domu sobie zobaczę, oj buu Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Torcio jest niemożliwy :evil_lol: :loveu: Madźka, Tobie, Twoim chłopakom i Twojej rodzinie życzymy wszystkiego dobrego z okazji Świąt Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzonka:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a): A, i duszę się. Bo se nasmrodziłam za bardzo kadzidełkiem w pokoju :grins: Hyhy :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Wiesz jakie fajowe te kadzidełka :loveu: Ja wiem!! Aga76 napisał(a):Dobry :loveu: Jakimi zapachami sobie kadziłaś :evil_lol: :megagrin: madziasto4 napisał(a): A poważnie, to jakimiś chińskimi hieroglifami napisane, więc nawet nie wiem :grins: :roflt: Madzka, ja zem Ci mowila co tam napisane :evil_lol: Kasia napisał(a): Madźka jak ty sie bedziesz dzisiaj myła jak karp wam wanne zajął? :roll: :evil_lol: Nie bedzie? :hmmmm: Filmiki sie laduja mi. EDIT: juz widzialam, chlopcy sa mega :loveu: i mowilam, ze ten karp to juz niezywy, to zaprzeczalas... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Aaaa, napaliłam sie na filmy a tu d...a, nie otwierają mi się :cry::cry::cry: Dopiero w domu sobie zobaczę, oj buu Oj :sad: [quote name='Kasia']Torcio jest niemożliwy :evil_lol: :loveu: Madźka, Tobie, Twoim chłopakom i Twojej rodzinie życzymy wszystkiego dobrego z okazji Świąt Dzięki Kasiu :calus: [quote name='Medorowa']Życzonka:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Senkju :grins: [quote name='Anusia & Alutka'] :roflt: Madzka, ja zem Ci mowila co tam napisane :evil_lol: EDIT: juz widzialam, chlopcy sa mega :loveu: i mowilam, ze ten karp to juz niezywy, to zaprzeczalas... Żaden haszysz!! Żywy, żywy. No tera to już kaput.. Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Aga76 napisał(a):Pan ryb kaput? Ojej :cry: Jutro go Madzka zeżre. Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Aga76 napisał(a):Pan ryb kaput? Ojej :cry: Tak. Tata zamordował...:sad: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Tata zamordował...:sad: Ojej, ale się robi straszecznie :look3: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jutro go Madzka zeżre. Skosumuję, a nie zeżrę. Aga76 napisał(a):Ojej, ale się robi straszecznie :look3: A Pan Ryb był taki sympatyczny.. Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a): A Pan Ryb był taki sympatyczny.. Teraz jest już tylko sztywny :-? Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Aga76 napisał(a):Teraz jest już tylko sztywny :-? Teraz jest w kawałkach :-? Quote
Recommended Posts