madziasto4 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 No super, super:loveu: Fidlasta żałuj, że Ci się elfy nie otwierają! Quote
Anusia & Alutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 madziasto4 napisał(a):No super, super:loveu: Fidlasta żałuj, że Ci się elfy nie otwierają! Racja bardzo! :loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witaj Madziu!! Witajcie chłopaki!!! Jak tam przygotowania??? Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dzień doberek. Przygotowania jakoś idą. Chłopaki na zmianę pilnują karpia w wannie. :lol: Rodzice kupili choinkę. Taaa, goowno takie małe, a nie choinkę:roll: Ale nic to. A, i duszę się. Bo se nasmrodziłam za bardzo kadzidełkiem w pokoju :grins: Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzień doberek. Przygotowania jakoś idą. Chłopaki na zmianę pilnują karpia w wannie. :lol: Rodzice kupili choinkę. Taaa, goowno takie małe, a nie choinkę:roll: Ale nic to. A, i duszę się. Bo se nasmrodziłam za bardzo kadzidełkiem w pokoju :grins: heheh dobre, nastroje sobie robi!!:cool3::cool3: Masz karpia w wannie??...U nas nigdy nie ma karpia, szkoda mi ich!!! Ucałuj chłopców!! I koniecznie zrób zdjęcia przy choince!!! Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Jofka napisał(a):heheh dobre, nastroje sobie robi!!:cool3::cool3: Masz karpia w wannie??...U nas nigdy nie ma karpia, szkoda mi ich!!! Ucałuj chłopców!! I koniecznie zrób zdjęcia przy choince!!! Wiesz jakie fajowe te kadzidełka :loveu: A mam, pływa sobie. Tata kupił. Ja bym też nie kupiła żywego, bo bym nie potrafiła go zabić:shake: Zrobię, zrobię :) Aa, a propos choinki, kupiliśmy drugą, większą, a ten mały karakan u mnie będzie. Tę dużą u rodziców zaraz będziemy ubierać :grins: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 U nas też zawsze sobie pływał karpik w wannie, ale teraz nie miałby kto go zabić no i mama załatwiła skądś martwego Cześć Magdaleno :loveu: (bo chyba jeszcze dziś mnie tu nie było) Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 U nas też nigdy nie ma i nie będzie żywego karpia. :shake: Madziu liczymy na fotki ubranej choinki/ek :lol: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dobry :loveu: Jakimi zapachami sobie kadziłaś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Dobry :loveu: Jakimi zapachami sobie kadziłaś :evil_lol: Pewno erotycznymi :eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76'] Jakimi zapachami sobie kadziłaś :evil_lol: [quote name='tigrunia']Pewno erotycznymi :eviltong: A cooo?? Wolno mi :grins: A poważnie, to jakimiś chińskimi hieroglifami napisane, więc nawet nie wiem :grins: Kasiu, fotki zara będą. Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dzięki Be :loveu: Torek rok temu Torek teraz Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hahahihi Torcio jest boski :loveu: Nie próbował tam wskakiwać do kolegi karpia? Madźka jak ty sie bedziesz dzisiaj myła jak karp wam wanne zajął? :roll: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Choina duża Hihi JA w bombce :grins: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ten karp jeszcze żyje??:crazyeye: Przeciez on już bokiem leży!! Torek .. uroczy bobasek był :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Madźka niezłe dzieło Ci wyszło :loveu: ino ten szpikulec taki duży jakiś.... Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kasia napisał(a):Hahahihi Torcio jest boski :loveu: Nie próbował tam wskakiwać do kolegi karpia? Madźka jak ty sie bedziesz dzisiaj myła jak karp wam wanne zajął? :roll: :evil_lol: Próbował go powąchać, musiałam go trzymać, żeby nie wpadł głoopol:lol: Mam filmik, to Wam pokażę, co chłopaki wyprawiali:evil_lol: Nie bój, umyję się:cool1:, karpik jeszcze dzisiaj będzie kaput.. Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Torek kce rybę :evil_lol: Fotki choinkowe są świetne i ta bombkowa tyż :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 tigrunia napisał(a):Ten karp jeszcze żyje??:crazyeye: Przeciez on już bokiem leży!! Torek .. uroczy bobasek był :loveu::loveu: Leżał bokiem, bo nie miał jeszcze wystarczającej ilości wody, żeby "wstać". Kasia napisał(a):Madźka niezłe dzieło Ci wyszło :loveu: ino ten szpikulec taki duży jakiś.... Ten szpikulec, to już choinka taki ma i nic nie poradzę :shake: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Aga76']Torek kce rybę :evil_lol: Fotki choinkowe są świetne i ta bombkowa tyż :loveu: Nawet reaguje jak mówię gdzie rybka :lol: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Śliczne świąteczne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Chłopaki takie wyszkolone czy czymś zastraszone? :evil_lol: Quote
Recommended Posts