Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a)::grins: :grins: :grins: Co zebiska suszy? :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Co zebiska suszy? :loveu: A tak ot. Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tamte się coś porozwalały na tej blaszce:razz: A może Toro śmignął? Co to jest nk?:placz: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Tamte się coś porozwalały na tej blaszce:razz: A może Toro śmignął? Co to jest nk?:placz: Nie Toro, tylko tata się dorwał:diabloti: Co to jest nk? Piesy padły Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Apropopo mamy taka sama torbe-nosicielke, ale moja nieuzywana jezd. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Apropopo mamy taka sama torbe-nosicielke, ale moja nieuzywana jezd. Nasza też nieużywana. Tylko do ewentualnych przenoszeń pozabiegowych, tfu tfu. No albo do wygoopów domowych. Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Nasza też nieużywana. Tylko do ewentualnych przenoszeń pozabiegowych, tfu tfu. No albo do wygoopów domowych. Albo do sesyji zdjeciowych :loveu: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://images31.fotosik.pl/79/db916a91029f6606.jpg Otwórzcie drzwi!!!:megagrin::megagrin: Quote
dzasta Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O tu też piernikowo :loveu: Ale żeby biedne pieski popadały bo nie mogły się do kuchni=do pierników dostać :shake: O nie Madziu nie ładnie :mad: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Albo do sesyji zdjeciowych :loveu: :fadein: Master to tam włazi, się kładzie do góry kołami i chrapie:loveu: Magda_Miki napisał(a):http://images31.fotosik.pl/79/db916a91029f6606.jpg Otwórzcie drzwi!!!:megagrin::megagrin: Nie ma otwórzcie- hasło trza powiedzieć lub zaszczekać. dzasta napisał(a):O tu też piernikowo :loveu: Ale żeby biedne pieski popadały bo nie mogły się do kuchni=do pierników dostać :shake: O nie Madziu nie ładnie :mad: Padły już po piernikowaniu- jak ja odpoczywałam, to i piesy też:evil_lol: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Nie ma otwórzcie- hasło trza powiedzieć lub zaszczekać. Czyli co, mam zaszczekać? Hasła nie znam....:lol: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Czyli co, mam zaszczekać? Hasła nie znam....:lol: To stój pod drzwiami :niewiem: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć Madziu :calus: Pierniczki wyglądają smakowicie :loveu: Chyba się do ciebie przejadę i wproszę na nie :diabloti: http://images31.fotosik.pl/79/db916a91029f6606.jpg Biedni chłopcy, leżą jak śnięci. Komuś się tu chyba należy :x Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cze Pierniku piernikowy :loveu: My niczego nie pieczemy ale za to choinkę dziś z Łukaszkiem ubieramy :lol: Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kasia napisał(a):Cze Pierniku piernikowy :loveu: My niczego nie pieczemy ale za to choinkę dziś z Łukaszkiem ubieramy :lol: Juz ?? Choinke ?? :crazyeye: O kurcze .. ja nawet jeszcze nie pomyslałam, żeby kupić! Ale czytałam wczoraj , że podrożały choinki w tym roku i 100 zl trzeba mieć :placz: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 tigrunia napisał(a): Juz ?? Choinke ?? :crazyeye: O kurcze .. ja nawet jeszcze nie pomyslałam, żeby kupić! Ale czytałam wczoraj , że podrożały choinki w tym roku i 100 zl trzeba mieć :placz: Że niby jeszcze wcześnie? Toć przecie za tydzień świeta już są :lol: Myśmy kupowali choinkę w zeszłym roku. Teraz za taka samą dalibyśmy o 100 zeta więcej :shake: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Sara zapraszam na pierniczki, zapraszam :hand: My musimy dopiero choinkę kupić, to znaczy znaleźć jakąś ładną, w donicy, to się później na dziełencję wsadzi :grins: Torcio dzisiaj ściągnął sobie z szafki w pokoju taką kolorową serpentynę papierową, rozciągnął na pół pokoju, pobawił się i poszedł w kimę :p Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czyli ze będziecie mieć prawdziwą taką? :lol: Też se kiedyś sprawie prawdziwą...nawet myślałam o tych świętach, ale że TZ wyjechał to jakos tak pozostałam przy sztucznej... Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Kasia napisał(a):Czyli ze będziecie mieć prawdziwą taką? :lol: Też se kiedyś sprawie prawdziwą...nawet myślałam o tych świętach, ale że TZ wyjechał to jakos tak pozostałam przy sztucznej... Tak, prawdziwą mamy co rok od 3 lat:loveu: To jest jednak prawdziwy urok, zapach :) Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Właśnie wiem i już na przyszłe święta na pewno se zapodamy prawdziwą :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 My robimy naszemu drzewku specjalną zagrodę, bo Torcio żre igły:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 madziasto4 napisał(a): My robimy naszemu drzewku specjalną zagrodę, bo Torcio żre igły:evil_lol: Chcę zobaczyć fotkę z ta zagrodą :evil_lol: Moja T kiedyś pokazała mi zdjęcie z tekstem do mnie: Kasia chcesz zobaczyć jakie se zrobiłam zdjęcie koło takiego przystojnego płotu jednego? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Kasia napisał(a):Chcę zobaczyć fotkę z ta zagrodą :evil_lol: Moja T kiedyś pokazała mi zdjęcie z tekstem do mnie: Kasia chcesz zobaczyć jakie se zrobiłam zdjęcie koło takiego przystojnego płotu jednego? :evil_lol: W tym roku zrobię :lol: Płot był rzeczywiście przystojny?:evil_lol: Quote
Recommended Posts