tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Goopia jedna z drugą :obrazic: Później trzecia goopia przylizie, ta od Jessi :obrazic: No i przylazłam! :mad: Sama ześ goopia!!:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):Cześć normalni :loveu: Ci mniej normalni też cześć :loveu: Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!! Poza tym NOGI mial normalnie obciete! Czesc Wy i Oni! Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Poza tym NOGI mial normalnie obciete! :roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a)::roflt::roflt: I z czego sie smieje? :roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): I z czego sie smieje? :roll: Z niczego przecie, co nie? :evil_lol: Jak goopi do sera poprostu. Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak tak, se tlumacz tak wlasnie. Mozesz sie nie wybierac, po Ciebie specjalnym samochodem przyjada, takie masz przywileje. Chyba mnie z kimś pomyliłaś:roll: Kasia napisał(a):Cześć normalni :loveu: Ci mniej normalni też cześć :loveu: Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p Odpowiadam na pierwsze cześć:loveu: O o o!! Właśnie! tigrunia napisał(a):No i przylazłam! :mad: Sama ześ goopia!!:diabloti: Cześć głupcze:evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!! Poza tym NOGI mial normalnie obciete! A moi to od czego się świecią myślisz?? Matko i to jest dopiero..Psu nogi odcinać:shake: Ja t omoim tylko włoski przycięłam, a kończyczy oszczędziłam:shake: Kasia napisał(a):Z niczego przecie, co nie? :evil_lol: Jak goopi do sera poprostu. Czyli że Anusia to ser? To ja proponuję jak ser do goopiego :roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Czyli że Anusia to ser? To ja proponuję jak ser do goopiego :roll: Taa ser, ten z tymi dużymi dziurami :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):Taa ser, ten z tymi dużymi dziurami :evil_lol: :loveu: To się wyszstko zgadza. Te duże dziury to luki w rozumie:roll: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a): To się wyszstko zgadza. Te duże dziury to luki w rozumie:roll: Ja tego nie powiedziałam :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):Ja tego nie powiedziałam :cool1: Ale ja to powiedziałam:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kasiu, wstawiam fotki dla Cię. Ta reszta niech se ślipia zamknie i nie patrzy jak się nie podoba :obrazic: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Masterek :loveu: Madźka One są goopie i tyle!!! Toć to on jest słodszy teraz niż najsłodszy cukierek :loveu: A co im sie w jego nogach nie podoba to już wcale nie rozumiem :shake: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):Masterek :loveu: Madźka One są goopie i tyle!!! Toć to on jest słodszy teraz niż najsłodszy cukierek :loveu: A co im sie w jego nogach nie podoba to już wcale nie rozumiem :shake: Mówię właśnie, że goopie. Wszystkie trzy :obrazic: One toby chciały pewnie, żebym mu firany zostawiła na łapkach, a że firan niet to jęczą. Quote
Kasia_zg Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć Madziu :) Ojej ale tu burzliwie jest...pisze słówek parei uciekam bo jescze mi sie oberwie ;) Eeee nio co Wy dziewczyny przecież Masterkowi ładnie w nowym fryzie komu jak komu aleNaszemu Materkowi to w każdej fryzurce jest do pysia:loveu: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Mówię właśnie, że goopie. Wszystkie trzy :obrazic: One toby chciały pewnie, żebym mu firany zostawiła na łapkach, a że firan niet to jęczą. :obrazic::obrazic: Ja tam nic o łapkach nie mówiłam ! Ja mówiłam o całokształcie! Pikny był przed tym Twoim machaniem nożyczkami a teraz jak jakiś łysolec wygląda! :shake: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu :) Ojej ale tu burzliwie jest...pisze słówek parei uciekam bo jescze mi sie oberwie ;) Eeee nio co Wy dziewczyny przecież Masterkowi ładnie w nowym fryzie komu jak komu aleNaszemu Materkowi to w każdej fryzurce jest do pysia:loveu: Kasiu, Kasiu:loveu:, masz u mnie lody za to co napisałaś :p [quote name='tigrunia']:obrazic::obrazic: Ja tam nic o łapkach nie mówiłam ! Ja mówiłam o całokształcie! Pikny był przed tym Twoim machaniem nożyczkami a teraz jak jakiś łysolec wygląda! :shake: Latem im się łyski podobają, a zimą nie :roflt: No goopie jak nic :roflt: Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Latem im się łyski podobają, a zimą nie :roflt: No goopie jak nic :roflt: Wcale mi się nie podobają !! :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 tigrunia napisał(a):Wcale mi się nie podobają !! :angryy: Aaa to w ten deseń:cool1: Ale to już nic na to nie poradzę, łysolki były, są i będą :p Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale to już nic na to nie poradzę, łysolki były, są i będą :p ŁYSOLKI górą!!!!! Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a):ŁYSOLKI górą!!!!! :calus: :calus: :calus: Ta jest! :cool2: Quote
Pegaza Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cze Madzia i łyse psy:evil_lol: sie nie dziwie ze ich obciełaś, moja zaczyna mieć kołtuny na łapkach zwłaszcza po sniegu jak się bąble robią sniegowe coś mi się zdaje, że będzie miec braki w owłosieniu tu i ówdzie:roll: Quote
madziasto4 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia i łyse psy:evil_lol: sie nie dziwie ze ich obciełaś, moja zaczyna mieć kołtuny na łapkach zwłaszcza po sniegu jak się bąble robią sniegowe coś mi się zdaje, że będzie miec braki w owłosieniu tu i ówdzie:roll: Cześć Dario:loveu: Po prostu przy tej pogodzie, kiedy jest mokro i brudno, higieniczniej i praktyczniej jest, kiedy mają krótką fryzurkę. A po drugie uwielbiam ich takich:loveu: U nas śniegu jeszcze nie ma, więc kulek jeszcze nie przynoszą, ale znam to.. Cholerstwo się przyczepia, wielgachne kule :shake: Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasia napisał(a): Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p Pff...fakt może za krótko, ale miał firanki i to było na lato!:eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):On sie swiecil bo taki wlos ma blyszczacy!! Poza tym NOGI mial normalnie obciete! No właśnie! Z nogami to nie przesadzaj, bo zaraz mnie oskarżą o znęcanie się nad psem (opozycja tylko czeka na haka:cool1:) Madźka Ty to masz dobrze. Uczysz Ty się wogle? Masz stanowczo za dużo wolnego... Filmik już lookam EDIT: Hihi...Master mruczy jak zabaweczka. Najlepsze jest to wypychanie języka jak włosy wejdą do paszczy:) Quote
Recommended Posts