Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Osłabiona po prostu jesteś przez tę chorobę, to i siły nie masz bidoku :glaszcze: Kcesz prażynkę? Krewetkową? Wez mnie jakims swinstwem nie karm!! Sily nie mam bo Twoje goopie pomysly mnie oslabiaja!! Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wez mnie jakims swinstwem nie karm!! Sily nie mam bo Twoje goopie pomysly mnie oslabiaja!! :roflt: :roflt: :roflt: Ty nawet w chorobie sprawisz, że człowiekowi się papa śmieje :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Ty nawet w chorobie sprawisz, że człowiekowi się papa śmieje :loveu: No fajowo, ale komu sie smieje temu sie smieje :cool1: Mnie sie przestaje smiac jak se na chlopakow popatrze :placz: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No fajowo, ale komu sie smieje temu sie smieje :cool1: Mnie sie przestaje smiac jak se na chlopakow popatrze :placz: A co Ty od chłopaków chcesz? Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Aaaa..na moich chłopaków. Żem nie zrozumiała. A co Ci przepraszam nie odpowiada? :obrazic: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Idę się myć, zara będę może z powrotem. Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a):A co Ty od chłopaków chcesz? Tak ich opitolic :shake: A rodzice co mowia o Twoim wyczynie? Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Idę się myć, zara będę może z powrotem. No wracaj Ty juz. Ile sie bedziesz szorowac? Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak ich opitolic :shake: A rodzice co mowia o Twoim wyczynie? I oni mi się bardzo podobać opitoleni. A co mają mówić?? Sami mnie namawiali do opitolenia. Ta sama krew w nas płynie Anusia:evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):No wracaj Ty juz. Ile sie bedziesz szorowac? No już jezdem. Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jesu! Nie mogę na to patrzeć....:mdleje: Anusia ja wiem co czujesz Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jesu! Nie mogę na to patrzeć....:mdleje: Anusia ja wiem co czujesz To zamknij oczy! :obrazic: Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie mogę... jak sobie tylko przypomnę jak on wygląda to jednak wolę patrzeć:evil_lol: Wcinam Haribo! Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jesu! Nie mogę na to patrzeć....:mdleje: Anusia ja wiem co czujesz Kochana moja :calus: Razem przez to przejdziemy. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Goopia jedna z drugą :obrazic: Później trzecia goopia przylizie, ta od Jessi :obrazic: Tylko Fidlasta jest normalna :loveu: Daaaaaj Haribo :modla: Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Anusiak my to jedna krew przecia! Proszę! Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kicak haribo? Od kiedy :crazyeye: Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie wiem.... w kształcie piernika nie było:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']Goopia jedna z drugą :obrazic: Później trzecia goopia przylizie, ta od Jessi :obrazic: Tylko Fidlasta jest normalna :loveu: Daaaaaj Haribo :modla: Wez se uwazaj co? Dopiero Fidlasta powiedziala zes Ty nienormalna. [quote name='Magda_Miki']Anusiak my to jedna krew przecia! Proszę! Nooo tylko Madzka jaka insza jezd. :roll: Ale kjujik! Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wez se uwazaj co? Dopiero Fidlasta powiedziala zes Ty nienormalna. A co? Powiedziała, że insza, a nie że nienormalna. Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a):A co? Powiedziała, że insza, a nie że nienormalna. Na jedno wychodzi, zazwyczaj ludzie sa normalni, a jak Ty jestes insza to znaczy, ze nienormalna. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Na jedno wychodzi, zazwyczaj ludzie sa normalni, a jak Ty jestes insza to znaczy, ze nienormalna. Nie, nie, nie, ja jestem insza od nienormalnych. Czyli jestem normalna. W końcu kto do Tworek się wybiera? Przecie nie ja. Dobra, ja idę lulu. Dobranoc normalnym i tym mniej :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, nie, nie, ja jestem insza od nienormalnych. Czyli jestem normalna. W końcu kto do Tworek się wybiera? Przecie nie ja. Dobra, ja idę lulu. Dobranoc normalnym i tym mniej :calus: Tak tak, se tlumacz tak wlasnie. Mozesz sie nie wybierac, po Ciebie specjalnym samochodem przyjada, takie masz przywileje. Kojojowych snow :loveu: Quote
Magda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Na jedno wychodzi, zazwyczaj ludzie sa normalni, a jak Ty jestes insza to znaczy, ze nienormalna. Hahahha! Madźka jest zagięta:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hahahha! Madźka jest zagięta:diabloti: U nas to znaczy tyle, ze :stupid: Quote
Kasia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć normalni :loveu: Ci mniej normalni też cześć :loveu: Władzo a Ty to już nie pamiętasz jak Mikiego opitoliłaś, że sie cały świecił z tej łysiny łącznie z jajkami?? :p Quote
Recommended Posts