Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cóż to się Torciowi stanęło, że se do środka budki wlazł a nie zaległ na dachówce? :roll: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Madźka dawaj nowe foty i nie ukrywaj Masterka golaska :p Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej Madziu :) Ojej dopiero dziś przeczytałam o wydarzeniu z niedzieli...całe sczeście że to tak sie skończyło i dobrze że Twój Tato miał okulary bo az strach pomysleć co mogło by sie wydarzyć. I masz racje niedzielą jescze nikt sie nie dorobił..... Madzia jak możesz meczyć Toreczka w zamałym posłanku powinnaś sie domysleć że on Ci w ten sposób dawał do zrozumienie że potrzebuje M4:) I pokaż Masterka nie ukrywaj go przed Nami :loveu: Miłego dnia Buziale Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 hej Madzia!! Chłopaki jak zwykle przecudowni!!!...pięknie się komponują w tych swoich łóżeczkach...Cuda!!! Oj widze,że nosisz soczewki....:loveu: Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i80881_P1060808.JPG super minka....usmiech pełną gębą...dobrze jest mu u Madzi uśmiesz numer 5!!! Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dobry gluptaki! :loveu: Cześć zdechlaku :loveu: [quote name='Kasia']Madźka dawaj nowe foty i nie ukrywaj Masterka golaska :p Zara dam:loveu: [quote name='Kasia_zg']Hej Madziu :) Ojej dopiero dziś przeczytałam o wydarzeniu z niedzieli...całe sczeście że to tak sie skończyło i dobrze że Twój Tato miał okulary bo az strach pomysleć co mogło by sie wydarzyć. I masz racje niedzielą jescze nikt sie nie dorobił..... Madzia jak możesz meczyć Toreczka w zamałym posłanku powinnaś sie domysleć że on Ci w ten sposób dawał do zrozumienie że potrzebuje M4:) I pokaż Masterka nie ukrywaj go przed Nami :loveu: Miłego dnia Buziale Cześć Kasiu:loveu: Prawie M4 ma w kuchni:cool1: [quote name='Jofka']hej Madzia!! Chłopaki jak zwykle przecudowni!!!...pięknie się komponują w tych swoich łóżeczkach...Cuda!!! Oj widze,że nosisz soczewki....:loveu: http://tinypic.pl/t1/out.php/i80881_P1060808.JPG super minka....usmiech pełną gębą...dobrze jest mu u Madzi uśmiesz numer 5!!! Cześć! A noszę :p Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Jofka']hej Madzia!! Chłopaki jak zwykle przecudowni!!!...pięknie się komponują w tych swoich łóżeczkach...Cuda!!! Oj widze,że nosisz soczewki....:loveu: Gdzieś Ty to wypatrzyła ?? :crazyeye: Cze Madzka i chopki :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Cześć tigrunia:p Właśnie też nie mam pojęcia, gdzie Jofka wypatrzyła moje soczewki, jak ja ostatnimi czasy nie pokazywałam się wcale :p Czupur Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :placz::placz::placz: to szczur jaki a nie czupur :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Piękny, łysy szczurek :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nigdy Ci tego nie wybacze! Ale o so Ci chozi?? :niewiem: Ty majaczysz już :niewiem: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Piękny, łysy szczurek :loveu: O tak tak tak :loveu: Golutki mięciutki i fajniutki :loveu: Uwielbiam takich łysków!!!!! Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kasia napisał(a):O tak tak tak :loveu: Golutki mięciutki i fajniutki :loveu: Uwielbiam takich łysków!!!!! Ty jedna mnie rozumiesz Kasiu :loveu: Mięciutki, lżejszy, delikatniutki. czyściutki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale o so Ci chozi?? :niewiem: Ty majaczysz już :niewiem: Nie mam sily do Cie :shake: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie mam sily do Cie :shake: Osłabiona po prostu jesteś przez tę chorobę, to i siły nie masz bidoku :glaszcze: Kcesz prażynkę? Krewetkową? Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Daj mu Madźka baniaka 5 litrowego bo ta to coś za mała chiba jest...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kasia napisał(a):Daj mu Madźka baniaka 5 litrowego bo ta to coś za mała chiba jest...:evil_lol: Myślisz, że by nie wziął 5-litorwego??:evil_lol: Matko, na bank by wziął goopol:evil_lol: Nie mamy w domu takich baniaków, ale dzięki za pomysła, muszę kupić baniak. Ale będzie bombowe zdjęcie:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Haha, ja mam ich masę więc mogę Trociowi jednego podrzucić :evil_lol: Fidlasty ich nie zauważa...już prędziej Łukaszek sie nimi interesuje - pełnymi oczywiście :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kasia napisał(a):Haha, ja mam ich masę więc mogę Trociowi jednego podrzucić :evil_lol: Fidlasty ich nie zauważa...już prędziej Łukaszek sie nimi interesuje - pełnymi oczywiście :cool1: Mówię serio, załatwię baniaczek bankowo! Toro za pełne też się zabiera i ciągnie je po podłodze. Quote
Recommended Posts