tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='madziasto4']Hihi :evil_lol: Całość jest z chleba tostowego, którego kolejne warstwy smarowane są pastą zrobioną z jajek na twardo, tuńczyka, paluszków krabowych i majonezu. Ten krem po bokach to też majonez. O kurcze.. ale żeś odwialiła cudo! Ja tam nie przepadam zbytnio za rybami od kiedy się śledziem w zeszłe święta zatrułam ale mozesz dac nam troche po kawałku A skosztowałaś już w ogóle .. da się jeść ?? :cool3: [quote name='madziasto4']Zrobię, zrobię, jak przekroję :p 1000 stronka :cunao: Aaaa, Anusia!! :evil_lol: Kurcez no.. i mnie omineła ta 1000 stronka :placz::placz: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Cześć tigrunia :hand: My rybki bardzo lubimy, torcik okazał się w smaku pyszny:loveu: Tak wygląda po przekrojeniu Trzebabyło mówić, że chcesz się załapć na stronkę 1000, to też bym Ci miejscówkę zarezerwowała:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Najchtniej te paleczki krabowe bym sobie zjadla :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Nooo, paluszki krabowe są pycha :grins: Najczęściej używam ich do sałatki z kukurydzą, szynką i majonezem :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 No nie gadaj :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Kasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Kurna Madźka ale żeś torta odwaliła :loveu: Ty, weź moze tak jak Pascal gotuj na antenie - On ze swoim kundelkiem a Ty z Torciem i Masterkiem :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Kasia']Kurna Madźka ale żeś torta odwaliła :loveu: Ty, weź moze tak jak Pascal gotuj na antenie - On ze swoim kundelkiem a Ty z Torciem i Masterkiem :evil_lol: :loveu: A co Ty, ja nie lubię jak mi ktoś na ręce patrzy kiedy coś robię:eviltong: Quote
dzasta Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='madziasto4']A co Ty, ja nie lubię jak mi ktoś na ręce patrzy kiedy coś robię:eviltong: http://images24.fotosik.pl/124/619da6eb97db5d9f.jpg Widać że to takie grzeczne i kochane stworzonko :loveu: A Torrek ma supech charakter przypomina mi mojego Czesia :lol: Tez taki że wszędzie go pełno. A jaki Ty masz talent kulinarny Madzia :cool3: Szkoda ze już nie lubie paluszków Surimi bo bym schrupała ten torcik nawet z foto :placz: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Matko kochana jeszcze się trzęsę.. Rodzice poszli do piwnicy, tata rozkręcał tapczan, odskoczyła sprężyna, uderzyła go milimetry od oka w łuk brwiowy (bliżej nosa), bardzo blisko oka, tata zakrwawiony przed chwilą przybiegł z piwnicy, całe szczęście, że to nie oko, mama roztrzęsiona przybiegła chwilę później, myślała też, że oko, okkulary rozpieprzone, to znaczy jedno szkło- wypadło całkowicie, gdzieś jest w piwnicy pewnie i kto wie czy te okulary nie uratowały oka.. Rodzice pojechali do szpitala, ja pozmywałam krew na klatce schodowej i w łazience i czekam, aż wrócą. Quote
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :crazyeye: Jeja .. Madzia .. :crazyeye: Ale horror!! :-( Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Tata ma zszyty łuk, opatrunek, miejsce wokół oka już chyba trochę opuchnięte.. Tylko dziękować Bogu, że oko całe. Tata w momencie tego wypadku i zanim nie przybiegł do domu, myślał, że stracił oko... Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. Uff.. A zawsze powtarzam- niedzielna praca w gówno się obraca..;) dzasta napisał(a):Widać że to takie grzeczne i kochane stworzonko :loveu: A Torrek ma supech charakter przypomina mi mojego Czesia :lol: Tez taki że wszędzie go pełno. A jaki Ty masz talent kulinarny Madzia :cool3: Szkoda ze już nie lubie paluszków Surimi bo bym schrupała ten torcik nawet z foto :placz: Witaj dzasta! Mają charaktery odmienne całkowicie, jak dwa różne bieguny:lol: Quote
dzasta Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ojej to straszne Madziu dobrze że tak sie to wszystko skończyło bo mogło być o wiele gorzej :shake: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='dzasta']Ojej to straszne Madziu dobrze że tak sie to wszystko skończyło bo mogło być o wiele gorzej :shake: Wszystko dobrze, na szczęście.. Toro udaje, że ma zbyt małe posłanko Quote
Kasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Madźka to było szczęście w nieszczęściu ;) A porównanie niedzielnej roboty do gówna bardzo trafne :evil_lol: Może Torciowi faktycznie ciasno i se bidoczek łapinek nie potrafi dobrze rozprostować w budce :p Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Kasia napisał(a):Madźka to było szczęście w nieszczęściu ;) A porównanie niedzielnej roboty do gówna bardzo trafne :evil_lol: Może Torciowi faktycznie ciasno i se bidoczek łapinek nie potrafi dobrze rozprostować w budce :p W niedzielę to się nic nie robi, oo :p Poźniej poszłam dokończyć robótkę z mamą do piwnicy, a że tam korytarzyki o nierównym podłożu, to se mało co nogi nie skręciła. I nie mam racji? W niedzielę to się w domu odpoczywa :p Bo budka to nie do wyciąganie łapek, jak się chce wyciągnąć, to ma w kuchni duże posłanko :p Aa, i Master opitolony maszynką, bo wyglądał jak bidny goopi z futrem u góry i łapkami na krótko:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 madziasto4 napisał(a): Bo budka to nie do wyciąganie łapek, jak się chce wyciągnąć, to ma w kuchni duże posłanko :p Aa, i Master opitolony maszynką, bo wyglądał jak bidny goopi z futrem u góry i łapkami na krótko:evil_lol: To dobrze bo szkoda mi sie zrobiło psiaka :p Gra gitara!!! Madźka to się chwali ino fotki jeszcze zapodaj! :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Kasia napisał(a):To dobrze bo szkoda mi sie zrobiło psiaka :p Gra gitara!!! Madźka to się chwali ino fotki jeszcze zapodaj! :loveu: :evil_lol: Oj nie wiem czy fotki dawać, bo się tamte załamią :evil_lol: A Anusia znowu odchoruje :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Oj nie wiem czy fotki dawać, bo się tamte załamią :evil_lol: A Anusia znowu odchoruje :evil_lol: No przeca nie będziesz go teraz ukrywać :cool1: Dawaj dawaj i nieczego się nie obawiaj :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='madziasto4']Na słono, bo to torcik-przekładaniec rybny :evil_lol: Oooooo fu! [quote name='madziasto4']Podobno dobry, ale ile w tym prawdy to się okaże:evil_lol: Na wierzchu miał być łosoś i krewetki, ale nie było małych pojemniczków z krewetkami, tylko same duże.. ...wiec polozylam na wierch brzoskwinie... [quote name='madziasto4'] 1000 stronka :cunao: Aaaa, Anusia!! :evil_lol: :placz::placz::placz: [quote name='madziasto4']Od listopada 2005 :razz: Miejscówka na 1000 stronie dla Anusi:evil_lol:, jak przylizie, to sobie tu coś będzie mogła napisać, bo tak chciała :loveu: I jak mam cos napisac??? :placz: [quote name='madziasto4']A beczała, że ją ominie 1000 stronka, to jej miejsce zostawiłam:p Bo ominela no! [quote name='madziasto4']Oj a propos gniotliwości:evil_lol: Torek ma takie upodobania- przygniata Masterka do podłogi i czeka co on na to :evil_lol: Ostatnio Alicja jest przygniatana i maltretowana przez kota Borysa, ktory wyrosl niczym Atkowe wypieki. [quote name='tigrunia'] Kurcez no.. i mnie omineła ta 1000 stronka :placz::placz: :turn-l: [quote name='madziasto4']Oj nie wiem czy fotki dawać, bo się tamte załamią :evil_lol: A Anusia znowu odchoruje :evil_lol: Nie dawaj Madzka, nie daaawaj :shake: Ja jesze po ostatnich nie dojszlam do siebie :( Czesc i czolem jestem :grins: Quote
Kasia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Anuśka, jak Madźka da teraz fotki nowego Masterka to zobaczywszy je szybciej dojdziesz do siebie po tych ostatnich, po których wciąż do siebie dochodzisz :evil_lol: Cze dachowce :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oooooo fu! ...wiec polozylam na wierch brzoskwinie... I jak mam cos napisac??? :placz: Czesc i czolem jestem :grins: Nie znasz się!! Ocipiałaś, ja ryby z brzoskwinią nie jadam :cool1: Co innego chałka ze srem, ale to insza inszość:cool1: Powiesz co kcesz, to ja napiszę:loveu: Cześć gooptaku :loveu: Kasia napisał(a): Cze dachowce :loveu: Cze Kasiu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Sie zastanowie jakie slowa umiescic w miejscu owym. Quote
madziasto4 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Sie zastanowie jakie slowa umiescic w miejscu owym. To ja poczekam, aż się namyślisz. Stare zapasy fotek Quote
Recommended Posts