Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Aga76']Madzia to zrób później jeszcze kilka fotek, co bym miała na czym oko zawiesić.
Zrobię, zrobię, jak przekroję :p

[quote name='Aga76']Madzia, a teraz świętujemy

lalala lalala

i siup

1000 stronka :cunao:
Aaaa, Anusia!! :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']se mozesz świętować a ja co tak o suchym pysku mam siedzieć:razz: taa se syropki wezne za chwile buu

To masz

Od września jestem na antybiotykach, ale dziś jest okazja, więc sobie pozwolę.

Posted

[quote name='Pegaza']no Madzia doczekac takiej strony hoho a długo juz na dogo siedzisz?
Od listopada 2005 :razz:

Miejscówka na 1000 stronie dla Anusi:evil_lol:, jak przylizie, to sobie tu coś będzie mogła napisać, bo tak chciała :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
W grę wchodzi tylko oddaj, oddaj.:cool1:
Torek się nie dzieli, tylko zabiera wszystko dla się.

Master zjadł czy Torek mu świsnął?
A co to było?

Posted

Aga76 napisał(a):
Master zjadł czy Torek mu świsnął?
A co to było?

Resztki kości prasowanej.
Obaj dali sobie spokój.
Toro czerpie przyjemność z posiadania porcji swojej i Mastera wyłącznie wtedy, kiedy Masterek to widzi.
Jeśli Master olewa sprawę i wychodzi do innego pokoju, Toro zostawia zdobycz i już go to nie bawi. Albo biegnie za Masterem ze zdobyczą, żeby mu pokazać co ma:evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
No taki troszkę ćwiniaczek z niego jest :loveu:

Ale kochają się..
Kiedy zdarza się, że wychodzę na dwór tylko z jednym z chłopców, to po powrocie ten który został w domu wita się najpierw z tym, który wrócił, a dopiero później ze mną:diabloti:

Posted

Madźka i żeś dobrnęła do 1000 stronki :loveu:

Dobrze, że Trocio trafił się Wam z zupełnie innym charakterem niz Masterek, przynajmniej ubaw macie po pachy z nich :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Kiedy zdarza się, że wychodzę na dwór tylko z jednym z chłopców, to po powrocie ten który został w domu wita się najpierw z tym, który wrócił, a dopiero później ze mną:diabloti:

U mnie jest identycznie.

Posted

Kasia napisał(a):
Madźka i żeś dobrnęła do 1000 stronki :loveu:

Dobrze, że Trocio trafił się Wam z zupełnie innym charakterem niz Masterek, przynajmniej ubaw macie po pachy z nich :lol:

Już teraz nie wyobrażam sobie, żeby Torek miał podobny charakter do Masterka, nie wyobrażam sobie, żeby był grzecznym aniołkiem.
Taki trzpiot mi odpowiada:loveu:

Aga76 napisał(a):
U mnie jest identycznie.

A która z dziewczynek bardziej garnie się do drugiej?

Posted

madziasto4 napisał(a):

A która z dziewczynek bardziej garnie się do drugiej?

Chyba ciężko jednoznacznie to stwierdzić, każda ma inny styl, Fionka jest przytulaśna, a Kapryśka gniotliwa :evil_lol: znaczy się lubi przygniatać

Posted

Aga76 napisał(a):
Chyba ciężko jednoznacznie to stwierdzić, każda ma inny styl, Fionka jest przytulaśna, a Kapryśka gniotliwa :evil_lol: znaczy się lubi przygniatać

Oj a propos gniotliwości:evil_lol: Torek ma takie upodobania- przygniata Masterka do podłogi i czeka co on na to :evil_lol: