Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mówisz, żeby nie pisać i zwiewać? :hmmmm: Dobra, to się ewakuuję Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Wszyscy się ewakuują :placz: Chłopcy dostali dzisiaj po żółteczku na miękko. Aaaale długo się oblizywał Masterek :loveu: A ja robię tort, ale tort niezwykły :grins: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Wszyscy się ewakuują :placz: Chłopcy dostali dzisiaj po żółteczku na miękko. Aaaale długo się oblizywał Masterek :loveu: A ja robię tort, ale tort niezwykły :grins: Ojj .. to musialo im smakowac :loveu: jessi jeszcze nie jadła jajka :p A po tort to się zgłoś do TZa mego .. na pewno pyszny Ci zrobi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 tigrunia napisał(a):Ojj .. to musialo im smakowac :loveu: jessi jeszcze nie jadła jajka :p A po tort to się zgłoś do TZa mego .. na pewno pyszny Ci zrobi :evil_lol: Takiego mi nie zrobi, bo to nie na słodko torcik:grins: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Takiego mi nie zrobi, bo to nie na słodko torcik:grins: Aaa.. no to faktycznie nie .. on tylko takimi słodkimi sie zajmuje .. co innego to juz ma 2 lewe jak ma zrobic Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cze pirogu jeden:p co tam dzis serwujecie na deser tort? mm a ja mam ochote na likier o smaku toffi a nie moge bo na antybiotyku lece a do tego kawałek ciasta mmm nie odmówilambym :lol: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Cześć Marea:loveu: Pegaza napisał(a):Cze pirogu jeden:p co tam dzis serwujecie na deser tort? mm a ja mam ochote na likier o smaku toffi a nie moge bo na antybiotyku lece a do tego kawałek ciasta mmm nie odmówilambym :lol: Cze Dario:p Torcik nie jest na słodko- jest na słono hihi:evil_lol: Oj jak na antybiotyku to nici z likieru:p Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ale se go fundne i na święta będe piła:evil_lol: na słono? Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Na słono, bo to torcik-przekładaniec rybny :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 o jessuu co Ty tam rychtujesz to dla siebie takie specjały?:p czy poczęstunek dla gości? Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Dla siebie, dla siebie. Nowy przepis, najsampierw trza sprawdzić na sobie czy jadalne, a dla gości później :cool1: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Na słono, bo to torcik-przekładaniec rybny :evil_lol: :crazyeye::-o:crazyeye: żem oczy zgubiła, że co, że tort rybny? Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Aga76']:crazyeye::-o:crazyeye: żem oczy zgubiła, że co, że tort rybny? Tak :grins: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aga76 napisał(a):Paluszki krabowe i łosoś? Między innymi. Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Między innymi. Aż się boję zapytać o ten krem :roll: Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ty wiesz ze on nawet tak zle nie wygląda na tej fotce tylko żeby w smaku i taki byl:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aga76 napisał(a):Aż się boję zapytać o ten krem :roll: Hihi :evil_lol: Całość jest z chleba tostowego, którego kolejne warstwy smarowane są pastą zrobioną z jajek na twardo, tuńczyka, paluszków krabowych i majonezu. Ten krem po bokach to też majonez. Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Królewskie żarcie normalnie, ło rety zaśliniłam się, ależ chętnie bym spróbowała kawałeczek, chociaż tyci tyci:mdleje: Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Hihi :evil_lol: Całość jest z chleba tostowego, którego kolejne warstwy smarowane są pastą zrobioną z jajek na twardo, tuńczyka, paluszków krabowych i majonezu. Ten krem po bokach to też majonez. Ufff :sabber: Madzia, no booski jest!!! Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Pegaza napisał(a):Ty wiesz ze on nawet tak zle nie wygląda na tej fotce tylko żeby w smaku i taki byl:evil_lol: Podobno dobry, ale ile w tym prawdy to się okaże:evil_lol: Na wierzchu miał być łosoś i krewetki, ale nie było małych pojemniczków z krewetkami, tylko same duże.. Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aga76 napisał(a):Królewskie żarcie normalnie, ło rety zaśliniłam się, ależ chętnie bym spróbowała kawałeczek, chociaż tyci tyci:mdleje: Ufff :sabber: Madzia, no booski jest!!! Torcik ma zostać na noc w lodówce i do spożycia będzie jutro :p Quote
Pegaza Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 podobno? to jak to zjadłaś go juz? czy patrzysz na niego i podziwiasz twe dzieło:evil_lol: aaa już doczytalam Quote
Aga76 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Torcik ma zostać na noc w lodówce i do spożycia będzie jutro :p Madzia to zrób później jeszcze kilka fotek, co bym miała na czym oko zawiesić. Quote
Recommended Posts