Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Hehe ;-)
I jaka decyzja o drugim piesku ;-) M膮偶 nieugi臋ty? :eviltong:

na razie jeszcze tak, ale widz臋, 偶e powoli zaczyna mi臋kn膮膰, tylko do tego nie chce si臋 przyzna膰! :roflt:

Posted

leemonca napisa艂(a):
na razie jeszcze tak, ale widz臋, 偶e powoli zaczyna mi臋kn膮膰, tylko do tego nie chce si臋 przyzna膰! :roflt:

Haha :lol: To by艂o do przewidzenia, 偶e m膮偶 w ko艅cu zmi臋knie :megagrin:

Posted

[quote name='marlena924']Dzie艅 Dobry Masterku :lol:
Dzie艅 dobry, dzie艅 dobry ;)

[quote name='leemonca']Jeszcze ca艂kiem nie zmi臋k艂, ale my艣l臋, 偶e to kwestia czasu, tym bardziej 偶e jest nas dwie (c贸rka i ja) a on jeden.

pozdrowionka dla Masterka :iloveyou:
;) To wygran膮 macie w kieszeni :razz:

Masterek dzi臋kuje za pozdrowienia :loveu:

[quote name='Patikujek_Zabrze']Sweet:loveu:

A co tu tak pusto dzisiaj???
:loveu:

Pusto, bo gospodyni troch臋 zaniedba艂a galeri臋 :shake:

[quote name='bigos']Zachwycaj膮ce...:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:
Dzi臋kujemy ;)

Zaraz dam jakie艣 zdj臋cia ;)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Kofany b膮bel, a i go艣膰 niczego sobie :lol:
呕abol rzeczywi艣cie okaza艂 si臋 sympatyczny :lol:

[quote name='bigos']:evil_lol:Zdecydowanie za du偶y:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong: :eviltong: Te偶 mu to m贸wi艂am :lol:

[quote name='basiulka22tychy'] nie bedzie sie chlopak rozdrabniac :D:D
Muszkietorek tez zawsze wybiera najwieksze galezie baa to sa juz male drzewka :D:D:D

Haha, a co si臋 b臋dzie ogranicza艂 :evil_lol: Im wi臋ksze, tym lepsze :lol:

Posted

Master mia艂 kleszcza :shake: Pr贸bowa艂y艣my (ja i mama) go wyci膮gn膮膰, ale nie do ko艅ca si臋 to uda艂o :shake: Urwa艂 si臋 nap臋cznia艂y odw艂ok, ale g艂owa i odn贸偶a zosta艂y w 艂apce Mastera :placz: Teraz czekam na tat臋 i pojedziemy do weta :roll:

marlena924 napisa艂(a):

Mam to na codzie艅 :lol: (uda艂o mu si臋 zabra膰 klapka i zwia膰...? :lol: )

Zabra艂 mi, ale nie ucieka艂 :eviltong: A w domu zabieranie kapci to najlepsza zabawa :lol:

g_o_n_i_a napisa艂(a):
Heeeej Madziu!! :multi:
Ojejka, jak ja sie st臋skni艂am za Masterkiem :loveu: Cudowny jest. :angel:

Hej :multi:
Master dzi臋uje za s艂owa zachwytu ;)
I jak tam Tw贸j zwierzyniec :lol:

Magda_Miki napisa艂(a):
Madzia, a ty co! Caly czas ogladasz te mecze?:roll: Wogle cie nie "widuje".....

Nie, nie :eviltong: To nie przez mecze :eviltong: Jako艣 tak wysz艂o :roll: Wybaczysz :modla:

Posted

Oj bidulek, m贸j ?Baksik te偶 mia艂 kleszcza ale uda艂o mi si臋 go 艂adnie wykr臋ci膰 i wszystko wysz艂o. A i mam nadziej臋 偶臋 powika艅 z tego kleszcza u Masterka nie b臋dzie bo teraz tyle si臋 s艂yszy o tych chorobach przenoszonych przez kleszcze...ale nie chc臋 psioczy膰...

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Oj bidulek, m贸j ?Baksik te偶 mia艂 kleszcza ale uda艂o mi si臋 go 艂adnie wykr臋ci膰 i wszystko wysz艂o. A i mam nadziej臋 偶臋 powika艅 z tego kleszcza u Masterka nie b臋dzie bo teraz tyle si臋 s艂yszy o tych chorobach przenoszonych przez kleszcze...ale nie chc臋 psioczy膰...
Wet powiedzia艂, 偶e teraz to on ju偶 nic nie zrobi i 偶eby nast臋pnym razem przyjecha膰 do niego, a nie wyci膮ga膰 samemu :roll:
Ta g艂owa, kt贸ra zosta艂a ma odej艣膰 z nask贸rkiem, wi臋c chyba b臋dzie wszystko ok ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Wet powiedzia艂, 偶e teraz to on ju偶 nic nie zrobi i 偶eby nast臋pnym razem przyjecha膰 do niego, a nie wyci膮ga膰 samemu :roll:
Ta g艂owa, kt贸ra zosta艂a ma odej艣膰 z nask贸rkiem, wi臋c chyba b臋dzie wszystko ok ;)

Jasne, 偶e b臋dzie ok! Id臋 ogl膮dn膮膰 Tam臋 bo mnie nastraszy艂a艣 tym kleszczykiem, a jeszcze nie zd膮偶y艂am jej zapu艣ci膰 :lol:

Posted

[quote name='justynia']Jasne, 偶e b臋dzie ok! Id臋 ogl膮dn膮膰 Tam臋 bo mnie nastraszy艂a艣 tym kleszczykiem, a jeszcze nie zd膮偶y艂am jej zapu艣ci膰 :lol:
Musi by膰 ok, nie ma innego wyj艣cia :lol:
Tak, tak, prosz臋 obejrze膰 Tamci臋 :roll: Kleszczom m贸wimy NIE :diabloti:
Jutro dam mojemu diab艂owi now膮 porcj臋 preparatu p/kleszczowego, ma za艂o偶on膮 obr贸偶臋 p/pch艂om i kleszczom ( tak膮 na 8 m-cy z Beapharu). Nie wiem czy taka obro偶a jest skuteczna, ale przecie偶 mu nie zaszkodzi, a mo偶e pom贸c :p

Oho! Kamyczek :razz:

Trzeba go wyci膮gn膮膰

Nie r贸b zdj臋膰, tylko mi pom贸偶!

:confused:

Posted

M贸j Baks nosi艂 tak膮 obr贸偶k臋i ani pche艂贸 ani kleszczy nie mia艂 tylko moich rodzic贸w dra偶ni艂 zapach (mo偶e ty masz bezzapachoe膮 co??) A teraz przezuci艂am si臋 na taki preparat o nazwie ADVANTIX robi si臋 kilka kropek wzd艂u偶 kr臋gos艂upa, przez 12 godzin po skropieniu nie moczy si臋 psa a potem 偶adnego zapachu, 偶adnego wycierania sier艣ci przez obr贸偶k臋 i 偶adnych kleszczy i pche艂.:)
A fotki jak zawsze suuuper, szczeg贸lnie GO艢CIA :evil_lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisa艂(a):
M贸j Baks nosi艂 tak膮 obr贸偶k臋i ani pche艂贸 ani kleszczy nie mia艂 tylko moich rodzic贸w dra偶ni艂 zapach (mo偶e ty masz bezzapachoe膮 co??) A teraz przezuci艂am si臋 na taki preparat o nazwie ADVANTIX robi si臋 kilka kropek wzd艂u偶 kr臋gos艂upa, przez 12 godzin po skropieniu nie moczy si臋 psa a potem 偶adnego zapachu, 偶adnego wycierania sier艣ci przez obr贸偶k臋 i 偶adnych kleszczy i pche艂.:)
A fotki jak zawsze suuuper, szczeg贸lnie GO艢CIA :evil_lol:

Obr贸偶k臋 mamy bezzapachow膮 :p
A preparat to stosujemy swoj膮 drog膮 ;) Te偶 miedzy 艂opatkami tym trzeba pola膰, ale jak si臋 on nazywa to ja nie mam poj臋cia :niewiem: