leemonca Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Hehe ;-) I jaka decyzja o drugim piesku ;-) M膮偶 nieugi臋ty? :eviltong: na razie jeszcze tak, ale widz臋, 偶e powoli zaczyna mi臋kn膮膰, tylko do tego nie chce si臋 przyzna膰! :roflt: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 leemonca napisa艂(a):na razie jeszcze tak, ale widz臋, 偶e powoli zaczyna mi臋kn膮膰, tylko do tego nie chce si臋 przyzna膰! :roflt: Haha :lol: To by艂o do przewidzenia, 偶e m膮偶 w ko艅cu zmi臋knie :megagrin: Quote
leemonca Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jeszcze ca艂kiem nie zmi臋k艂, ale my艣l臋, 偶e to kwestia czasu, tym bardziej 偶e jest nas dwie (c贸rka i ja) a on jeden. pozdrowionka dla Masterka :iloveyou: Quote
Patikujek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='madziasto4'] Sweet:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='marlena924']Dzie艅 Dobry Masterku :lol: Dzie艅 dobry, dzie艅 dobry ;) [quote name='leemonca']Jeszcze ca艂kiem nie zmi臋k艂, ale my艣l臋, 偶e to kwestia czasu, tym bardziej 偶e jest nas dwie (c贸rka i ja) a on jeden. pozdrowionka dla Masterka :iloveyou: ;) To wygran膮 macie w kieszeni :razz: Masterek dzi臋kuje za pozdrowienia :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']Sweet:loveu: A co tu tak pusto dzisiaj??? :loveu: Pusto, bo gospodyni troch臋 zaniedba艂a galeri臋 :shake: [quote name='bigos']Zachwycaj膮ce...:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Dzi臋kujemy ;) Zaraz dam jakie艣 zdj臋cia ;) Quote
madziasto4 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Voila Mamy go艣cia w oczku wodnym :p Troch臋 du偶y ten kamie艅 :roll: Mam te偶 film :razz: Tylko nie wiem jak si臋 go wstawia :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Kofany b膮bel, a i go艣膰 niczego sobie :lol: [quote name='madziasto4'] Mamy go艣cia w oczku wodnym :p Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Troch臋 du偶y ten kamie艅 :roll: :evil_lol:Zdecydowanie za du偶y:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 nie bedzie sie chlopak rozdrabniac :D:D Muszkietorek tez zawsze wybiera najwieksze galezie baa to sa juz male drzewka :D:D:D Quote
madziasto4 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Kofany b膮bel, a i go艣膰 niczego sobie :lol: 呕abol rzeczywi艣cie okaza艂 si臋 sympatyczny :lol: [quote name='bigos']:evil_lol:Zdecydowanie za du偶y:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: :eviltong: Te偶 mu to m贸wi艂am :lol: [quote name='basiulka22tychy'] nie bedzie sie chlopak rozdrabniac :D:D Muszkietorek tez zawsze wybiera najwieksze galezie baa to sa juz male drzewka :D:D:D Haha, a co si臋 b臋dzie ogranicza艂 :evil_lol: Im wi臋ksze, tym lepsze :lol: Quote
marlena924 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Mam to na codzie艅 :lol: (uda艂o mu si臋 zabra膰 klapka i zwia膰...? :lol: ) Quote
g_o_n_i_a Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Heeeej Madziu!! :multi: Ojejka, jak ja sie st臋skni艂am za Masterkiem :loveu: Cudowny jest. :angel: Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Madzia, a ty co! Caly czas ogladasz te mecze?:roll: Wogle cie nie "widuje"..... Quote
madziasto4 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Master mia艂 kleszcza :shake: Pr贸bowa艂y艣my (ja i mama) go wyci膮gn膮膰, ale nie do ko艅ca si臋 to uda艂o :shake: Urwa艂 si臋 nap臋cznia艂y odw艂ok, ale g艂owa i odn贸偶a zosta艂y w 艂apce Mastera :placz: Teraz czekam na tat臋 i pojedziemy do weta :roll: marlena924 napisa艂(a): Mam to na codzie艅 :lol: (uda艂o mu si臋 zabra膰 klapka i zwia膰...? :lol: ) Zabra艂 mi, ale nie ucieka艂 :eviltong: A w domu zabieranie kapci to najlepsza zabawa :lol: g_o_n_i_a napisa艂(a):Heeeej Madziu!! :multi: Ojejka, jak ja sie st臋skni艂am za Masterkiem :loveu: Cudowny jest. :angel: Hej :multi: Master dzi臋uje za s艂owa zachwytu ;) I jak tam Tw贸j zwierzyniec :lol: Magda_Miki napisa艂(a):Madzia, a ty co! Caly czas ogladasz te mecze?:roll: Wogle cie nie "widuje"..... Nie, nie :eviltong: To nie przez mecze :eviltong: Jako艣 tak wysz艂o :roll: Wybaczysz :modla: Quote
Patikujek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Oj bidulek, m贸j ?Baksik te偶 mia艂 kleszcza ale uda艂o mi si臋 go 艂adnie wykr臋ci膰 i wszystko wysz艂o. A i mam nadziej臋 偶臋 powika艅 z tego kleszcza u Masterka nie b臋dzie bo teraz tyle si臋 s艂yszy o tych chorobach przenoszonych przez kleszcze...ale nie chc臋 psioczy膰... Quote
madziasto4 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Oj bidulek, m贸j ?Baksik te偶 mia艂 kleszcza ale uda艂o mi si臋 go 艂adnie wykr臋ci膰 i wszystko wysz艂o. A i mam nadziej臋 偶臋 powika艅 z tego kleszcza u Masterka nie b臋dzie bo teraz tyle si臋 s艂yszy o tych chorobach przenoszonych przez kleszcze...ale nie chc臋 psioczy膰... Wet powiedzia艂, 偶e teraz to on ju偶 nic nie zrobi i 偶eby nast臋pnym razem przyjecha膰 do niego, a nie wyci膮ga膰 samemu :roll: Ta g艂owa, kt贸ra zosta艂a ma odej艣膰 z nask贸rkiem, wi臋c chyba b臋dzie wszystko ok ;) Quote
justynia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='madziasto4']Wet powiedzia艂, 偶e teraz to on ju偶 nic nie zrobi i 偶eby nast臋pnym razem przyjecha膰 do niego, a nie wyci膮ga膰 samemu :roll: Ta g艂owa, kt贸ra zosta艂a ma odej艣膰 z nask贸rkiem, wi臋c chyba b臋dzie wszystko ok ;) Jasne, 偶e b臋dzie ok! Id臋 ogl膮dn膮膰 Tam臋 bo mnie nastraszy艂a艣 tym kleszczykiem, a jeszcze nie zd膮偶y艂am jej zapu艣ci膰 :lol: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='justynia']Jasne, 偶e b臋dzie ok! Id臋 ogl膮dn膮膰 Tam臋 bo mnie nastraszy艂a艣 tym kleszczykiem, a jeszcze nie zd膮偶y艂am jej zapu艣ci膰 :lol: Musi by膰 ok, nie ma innego wyj艣cia :lol: Tak, tak, prosz臋 obejrze膰 Tamci臋 :roll: Kleszczom m贸wimy NIE :diabloti: Jutro dam mojemu diab艂owi now膮 porcj臋 preparatu p/kleszczowego, ma za艂o偶on膮 obr贸偶臋 p/pch艂om i kleszczom ( tak膮 na 8 m-cy z Beapharu). Nie wiem czy taka obro偶a jest skuteczna, ale przecie偶 mu nie zaszkodzi, a mo偶e pom贸c :p Oho! Kamyczek :razz: Trzeba go wyci膮gn膮膰 Nie r贸b zdj臋膰, tylko mi pom贸偶! :confused: Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 M贸j Baks nosi艂 tak膮 obr贸偶k臋i ani pche艂贸 ani kleszczy nie mia艂 tylko moich rodzic贸w dra偶ni艂 zapach (mo偶e ty masz bezzapachoe膮 co??) A teraz przezuci艂am si臋 na taki preparat o nazwie ADVANTIX robi si臋 kilka kropek wzd艂u偶 kr臋gos艂upa, przez 12 godzin po skropieniu nie moczy si臋 psa a potem 偶adnego zapachu, 偶adnego wycierania sier艣ci przez obr贸偶k臋 i 偶adnych kleszczy i pche艂.:) A fotki jak zawsze suuuper, szczeg贸lnie GO艢CIA :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Patikujek_Zabrze napisa艂(a):M贸j Baks nosi艂 tak膮 obr贸偶k臋i ani pche艂贸 ani kleszczy nie mia艂 tylko moich rodzic贸w dra偶ni艂 zapach (mo偶e ty masz bezzapachoe膮 co??) A teraz przezuci艂am si臋 na taki preparat o nazwie ADVANTIX robi si臋 kilka kropek wzd艂u偶 kr臋gos艂upa, przez 12 godzin po skropieniu nie moczy si臋 psa a potem 偶adnego zapachu, 偶adnego wycierania sier艣ci przez obr贸偶k臋 i 偶adnych kleszczy i pche艂.:) A fotki jak zawsze suuuper, szczeg贸lnie GO艢CIA :evil_lol: Obr贸偶k臋 mamy bezzapachow膮 :p A preparat to stosujemy swoj膮 drog膮 ;) Te偶 miedzy 艂opatkami tym trzeba pola膰, ale jak si臋 on nazywa to ja nie mam poj臋cia :niewiem: Quote
Recommended Posts