Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ooo tu nas jeszcze nie bylo dzisiaj. Przyszlam rozprzestrzeniac choroby :grins: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Cze Anusia.:loveu: A ja przyszłam rozprzestrzeniać zapach babeczek :loveu: Cze Aguś :loveu: Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Babeczki były dobre... mniam mniam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Aga76']Babeczki były dobre... mniam mniam :evil_lol: Oddaj! Wypluj w tej chwili! :placz: [quote name='tigrunia']Witam sie Mokołajkowo Cześć tigrunia :hand: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Madźka, czy między chłopakami to taka prawdziwa miłość jest? :loveu: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zapomniałabym podać Ci prezenta od Świntego :splat: Plosiem Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Kasia']Madźka, czy między chłopakami to taka prawdziwa miłość jest? :loveu: Hmmm..jest to rodzaj miłości muszę przyznać, ale czy prawdziwa? :evil_lol: [quote name='Kasia']Zapomniałabym podać Ci prezenta od Świntego :splat: Plosiem Już drugi Chińczyk mój :multi: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a): Hmmm..jest to rodzaj miłości muszę przyznać, ale czy prawdziwa? :evil_lol: Na fotkach to to wygląda aż za słodko :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Kasia napisał(a):Na fotkach to to wygląda aż za słodko :evil_lol: To jest maksymalna najlbliższa odległość w jakiej śpią obok siebie. Jak tylko Toro dotknie Mastera, ten się eksmituje :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Master to podobnie jak Fidlak - jak on sam nie przyjdzie, aby Go podotykać czy pogłaskać to inaczej nie da rady bo jak oparzony ucieka :lol: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Za to Torcio da się miziać za siebie i za Masterka:p Quote
dzasta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witamy Mikołajkowo :x-mas: Wy tez macie dziurawy dach :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No prosze jak Madzia się z Chińczyka cieszy :cool3: Jessi to uwielbia tulaski i całuski :loveu::loveu: Co chwilę sie miziamy :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='dzasta']Witamy Mikołajkowo :x-mas: Wy tez macie dziurawy dach :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Och szlag by tę ruderę trafił.. :evil_lol: [quote name='tigrunia']No prosze jak Madzia się z Chińczyka cieszy :cool3: Jessi to uwielbia tulaski i całuski :loveu::loveu: Co chwilę sie miziamy :loveu::loveu: To mam już jednego Japońca i jednego Chińczyka.. A mnie sie Włoch marzy :loveu: Quote
misiaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4'] http://images31.fotosik.pl/70/d39813425e74e803.jpg Diabołki :cooldevi: :evil_lol: [quote name='madziasto4'] http://images31.fotosik.pl/70/1b1b2425f706c16b.jpg Aniołki :lilangel: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Cze Anusia.:loveu: A ja przyszłam rozprzestrzeniać zapach babeczek :loveu: : Madzka, uwierz mi, to nie jest zapach babeczek :evil_lol: madziasto4 napisał(a):O To mam już jednego Japońca i jednego Chińczyka.. A mnie sie Włoch marzy :loveu: Ja to bym Francuza chciala. Daga szczesciara... Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Madzka, uwierz mi, to nie jest zapach babeczek :evil_lol: Ja to bym Francuza chciala. Daga szczesciara... Myłam się, gazów nie mam, to ja nie wiem co :hmmmm: Francuz też, ale Włooooch :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 misiaczek napisał(a):Diabołki :cooldevi: :evil_lol: Aniołki :lilangel: :evil_lol: Witaj Jolu :hand: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mówisz i masz Francuz też się znajdzie .. Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Oddaj! Wypluj w tej chwili! :placz: eee ne :stop: nie ma mowy :evil_lol: Fajnie chłopcy śpią :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='tigrunia'] Mówisz i masz Francuz też się znajdzie .. Eee, takie gołodupce? [quote name='Aga76']eee ne :stop: nie ma mowy :evil_lol: Fajnie chłopcy śpią :loveu: Neee? Nepal! A właśnie że bende! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='madziasto4']Myłam się, gazów nie mam, to ja nie wiem co :hmmmm: Francuz też, ale Włooooch :loveu: To ja Ci podpowiem dyskretnie... fervex... [quote name='tigrunia'] Mówisz i masz Francuz też się znajdzie .. Ale czemu Jean Paul wyglada tak dziadowsko i staro a Antonio nie?? Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):To ja Ci podpowiem dyskretnie... fervex... Ale czemu Jean Paul wyglada tak dziadowsko i staro a Antonio nie?? U mnie już nie ma fervexu:p Quote
Recommended Posts