Sara_i_Aris Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Madziu :calus: Działka śliczna, piękne widoki, po prostu raj na ziemi :loveu: Zazdroszczę ci. A choróbsko niech szybko od ciebie ucieka. Nie może być, że ja siedzę w szkole, a ty leniu****esz :diabloti: Co to, to nie. http://images34.fotosik.pl/67/920fdf2335341c26.jpg Buu, Madzia :-( Baterie padły. Torkowe latarki się nie świecą :placz: Quote
Guest Agata_B Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ino mi spróbuj moją mrówe tak skosić!!:mad: Kucora Torowi zrób, Madźka! :loveu: Quote
Magda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Agata_B napisał(a):Ino mi spróbuj moją mrówe tak skosić!!:mad: Kucora Torowi zrób, Madźka! :loveu: O której mrówie mówisz? Bo jeśli chodzi o Masterka TO JEST MÓJ!!:mad: Madźka idzie jutro do szkoły hihihihihi:diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu :calus: Działka śliczna, piękne widoki, po prostu raj na ziemi :loveu: Zazdroszczę ci. A choróbsko niech szybko od ciebie ucieka. Nie może być, że ja siedzę w szkole, a ty leniu****esz :diabloti: Co to, to nie. Buu, Madzia :-( Baterie padły. Torkowe latarki się nie świecą :placz: Cześć Sara :hand: Agata_B napisał(a):Ino mi spróbuj moją mrówe tak skosić!!:mad: Kucora Torowi zrób, Madźka! :loveu: Toro jest bezkucykowy!! :p Magda_Miki napisał(a):O której mrówie mówisz? Bo jeśli chodzi o Masterka TO JEST MÓJ!!:mad: Madźka idzie jutro do szkoły hihihihihi:diabloti: No idę...Nie chcem, ale muszem :placz: Quote
Kasia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Madźka nie jęcz, szkoła to najlepsza rzecz...oczywiscie dla tych co już ją pokończyli :eviltong: Jak Masterek? Obciachany i pozbawiony brody? Quote
madziasto4 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Kasia napisał(a):Madźka nie jęcz, szkoła to najlepsza rzecz...oczywiscie dla tych co już ją pokończyli :eviltong: Jak Masterek? Obciachany i pozbawiony brody? Ale ja jutro mam M...!!!!!!! :eek2: W piątek się za niego wezmę, obiecuję!! :p Quote
madziasto4 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Magda_Miki napisał(a):Bidna.... a z czego? Z polskiego.. Idę na żywioł :grins: Quote
Magda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A Ty Madźka piszesz jeszcze z biologi i....? Quote
madziasto4 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ..i francuskiego. Ino CZY (3) przedmioty. Quote
Anusia & Alutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a): P.S ja to już całkiem spóźniona, wszytskiego Najlepsiego Madziu Kochana, zyj Nam sto lat :multi::loveu::multi: O nie! Tylko prosze mi w razie W nie zyczyc tego samego :shake: Magda_Miki napisał(a): Madźka idzie jutro do szkoły hihihihihi:diabloti: :turn-l: madziasto4 napisał(a):Ale ja jutro mam M...!!!!!!! :eek2: Oj oj hy hy. Kasia napisał(a):Madźka nie jęcz, szkoła to najlepsza rzecz...oczywiscie dla tych co już ją pokończyli :eviltong: Zgadzam sie z Kasia!! Bezwarunkowo. Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dżem dobry, już jestem, uff.. Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 oj ptaski ptaski chlopcy nowe fryzurki fiu fiu!:loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A co to za ryba ?? Czerwona ?? :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Heloł Marea!! :multi: tigrunia napisał(a):A co to za ryba ?? Czerwona ?? :crazyeye: Ryba patriotka biało-czerwona :cool1: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a): Ryba patriotka biało-czerwona :cool1: No masz ... :mdleje::chaos::mdleje: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Aga76 napisał(a):Alee!!! rozkładówka :cool3: Aguś Aguś :cunao: Czy Aguś lubi babeczki? Jestem przekonana, że Aguś woli chłopców:evil_lol:, ale rozmawiamy o babeczkach kruchych do jedzenia :grins: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 tigrunia napisał(a):No masz ... :mdleje::chaos::mdleje: :cool1::cool1::cool1: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A jakie to są kruche babeczki ?? Bo może ja lubie :eviltong: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Aguś Aguś :cunao: Czy Aguś lubi babeczki? Jestem przekonana, że Aguś woli chłopców:evil_lol:, ale rozmawiamy o babeczkach kruchych do jedzenia :grins: Masz? Masz? Pokażesz? Quote
Recommended Posts