madziasto4 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Widok z naszej działki na jezioro Widok z góry działki Nasz lasek na działce, teraz już trochę przerzedzony Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Widok z okna domku Zachód słońca I okolica Quote
Magda Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Madźka ta działka jest taka pochylona czy mi się wydaje? Piękne tereny i widoki:loveu: Oj już się pewnie nie możesz doczekać ciepłego weekendu:cool3: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Magda_Miki napisał(a):Madźka ta działka jest taka pochylona czy mi się wydaje? Piękne tereny i widoki:loveu: Oj już się pewnie nie możesz doczekać ciepłego weekendu:cool3: Pochylona, pochylona. Nasza działka to ta gdzie ten zielony domek i drzewa, całość od drogi do samej góry. Wygląda jakby nie było się gdzie ruszyć przez drzewa, lasek, ale w rzeczywistości tak nie jest:lol: Mamy zamiar zrobić taką dwupoziomową niby- przy drodze będzie płasko w każdym razie, następnie małe zbocze, żeby przy domku też było prosto w miarę. Quote
Kasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Teren i widoki piękne :loveu: A zdjecia domku pokażesz? To będize takie Wasze miejsce letniskowe? Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Kasia napisał(a):Teren i widoki piękne :loveu: A zdjecia domku pokażesz? To będize takie Wasze miejsce letniskowe? Nie mam ładnego zdjęcia domku- było tam trochę rupieciarni, przez te 3 miesiące trochę uporządkowaliśmy, właścicielka od lat nie kosiła trawy, porobiły się takie kępy trudne do skoszenia, spaliliśmy co niepotrzebne, poprzycinaliśmy, teraz jesteśmy w trakcie robienia tarasu przed domkiem, trzeba go pomalować, zrobić przejście od wyjścia, żeby dookoła nie latać celem wejścia na taras:eviltong: Więc jak się uporamy ze wszystkim to pokażę. Zresztą on jest mało widoczny i tak, bo ukryty roślinkami :lol: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Zapomniałam- tak, to będzie nasze miejsce letniskowe, będziemy nocować, już się nie mogę doczekać lata- spacery z psami lasami, polami, kajak, łódka- tylko brak internetu:evil_lol: Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 WOW! Taka działka to marzenie! Rewelacja! Ale pięknie.... ja chcę już wakacje! i ciepełko! Quote
mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Madziu! Wybacz, że dopiero teraz, bom ja opóźniona i zacofana ostatnio w dogo. Zatem.... Sexu dużo, zmartwień mało, jak przystało na Twe ciało! :cool3: Pozdro! Mery Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Madzia .. piękne widoki!! A gdzie jest ta działka?? Gdzieś w Twoich okolicach?? Quote
madziasto4 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Witaj mery, dzięki za życzonka :lol: tigrunia napisał(a):Madzia .. piękne widoki!! A gdzie jest ta działka?? Gdzieś w Twoich okolicach?? Działka jest na Kartuzach, nad jednym z 12 jezior Szwajcarii Kaszubskiej, tak zwanego "Kółka Raduńskiego". Quote
misiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nie będę oryginalna i napiszę to co inni już napisali ;). Piękna działeczka :loveu:. Madzia,a brakiem netu się nie przejmuj ;).Jezioro,plaża,słońce,las...ten brak Ci wynagrodzą :evil_lol:. Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mery napisał(a): Sexu dużo, zmartwień mało, jak przystało na Twe ciało! :cool3: Jakie cudne zyczenia :loveu: Madzka dzialka rewelacja, okolica cudna. Quote
Kasia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Madźka nie śpij tyle ino wstawaj bo PONIEDZIAŁKU szkoda na zmarnowanie :loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 One zawsze śpią do południa! :evil_lol: A ta Madzka to dzis już w ogóle .. od szkoły sie wymigała więc będzie leniuchować :eviltong: Quote
Aga76 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dobry Madziu :p jak zdrówko? Toro gołopupiec, a Masterkowi się upiekło :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 misiaczek napisał(a):Nie będę oryginalna i napiszę to co inni już napisali ;). Piękna działeczka :loveu:. Madzia,a brakiem netu się nie przejmuj ;).Jezioro,plaża,słońce,las...ten brak Ci wynagrodzą :evil_lol:. Jakoś przeżyję :grins: Anusia & Alutka napisał(a):Jakie cudne zyczenia :loveu: Madzka dzialka rewelacja, okolica cudna. Cześć Anusia:loveu: Kasia napisał(a):Madźka nie śpij tyle ino wstawaj bo PONIEDZIAŁKU szkoda na zmarnowanie :loveu: Cześć Kasia:loveu: tigrunia napisał(a):One zawsze śpią do południa! :evil_lol: A ta Madzka to dzis już w ogóle .. od szkoły sie wymigała więc będzie leniuchować :eviltong: Wstałam :loveu: Aga76 napisał(a):Dobry Madziu :p jak zdrówko? Toro gołopupiec, a Masterkowi się upiekło :evil_lol: Cześć Aguś :loveu: Zdrówko lepiej :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Madzka, a czemus Ty sie od szkoly wymigala? Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Bom chora, zapomniałaś już..? Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Bom chora, zapomniałaś już..? Zes chora to ja wiem od zawsze... A co? Przeziebienie Cie jeszcze czyma? Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zes chora to ja wiem od zawsze... A co? Przeziebienie Cie jeszcze czyma? Ćwinia. Coś z krtanią było, teraz jest lepiej, ale kaszel "mokry" mam nadal... Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Ćwinia. Coś z krtanią było, teraz jest lepiej, ale kaszel "mokry" mam nadal... No to Tussipect se zapodaj. Tylko pij po lyzeczce, a nie buteleczce naraz, bo to to efedryne ma :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No to Tussipect se zapodaj. Tylko pij po lyzeczce, a nie buteleczce naraz, bo to to efedryne ma :evil_lol: A znam Tussipect, tylko nie wiem czy posiadam w domowej apteczce.. Ta jest, po łyżeczce! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 madziasto4 napisał(a):A znam Tussipect, tylko nie wiem czy posiadam w domowej apteczce.. Ta jest, po łyżeczce! :evil_lol: Zmieniam zdanie! Po łyzeczce! Dobra, ide sie uczyc. Pa :loveu: Quote
Recommended Posts