madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 PositiveThought napisał(a):Aidi ostatnio przegryzł 2 obroże i szelki... przez nieuwagę mojej mamy... a kto płaci? ja, kurde. Aidi też głównie luzem łazi. cze chłopaki i dziewczyno! Czee Atka :grins: Aga76 napisał(a):A ogonki to gdzie? Cały czas na końcu plecków chłopaków Aguś, nie zmieniły miejsca :grins: Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a): A ogonki to gdzie? W majtusiach między innymi...:cool1: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 madziasto4 napisał(a): Cały czas na końcu plecków chłopaków Aguś, nie zmieniły miejsca :grins: aż mnie przytkało... Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kasia napisał(a):W majtusiach między innymi...:cool1: uuuuhihihi Ja chciałam zdjęcia zobaczyć... Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kasia napisał(a):W majtusiach między innymi...:cool1: No taaak, a majtusiach są ogonki, a co jest w majtach? :hmmmm: Aga76 napisał(a):aż mnie przytkało... Przytkało to i odetka :grins: Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a): Ja chciałam zdjęcia zobaczyć... Też chętnie bym zobaczyła...:roll: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Tych chyba jeszcze nie było? Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ale super modele!!! http://images31.fotosik.pl/65/ce6eaafa0dd428cb.jpg Pzdr. Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Prawie jak szkoty :loveu: Kochane śmieszne chłopaki!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 madziasto4 napisał(a): Czytała???! Czytala ale sie nie zastosowala. madziasto4 napisał(a):No taaak, a majtusiach są ogonki, a co jest w majtach? :hmmmm: Jak to co?? OGONY :multi::loveu::cunao: Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witaj Madziu!!! Twoi chłopcy są śliczni tak jak zawsze zresztą!!!:loveu::loveu::loveu: Pięknie komponują się w tej czerwonej kratce posłanka!!! Jak tam minęły Andrzejki?? Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Cześć Anusia :hand: Jofka napisał(a):Witaj Madziu!!! Twoi chłopcy są śliczni tak jak zawsze zresztą!!!:loveu::loveu::loveu: Pięknie komponują się w tej czerwonej kratce posłanka!!! Jak tam minęły Andrzejki?? Witaj :hand: Dziękujemy:loveu: Andrzejki minęły tak jak każdy inny dzień :lol: Quote
Guest Agata_B Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witam yorka laleczke i yorka gigantycznego :P Pozdrawiamy :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Agata_B napisał(a):Witam yorka laleczke i yorka gigantycznego :P Pozdrawiamy :loveu: Wbrew pozorom Toro nie jest gigantyczny;) Quote
Kasia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Madźka sie zamieniła w psowego Leszka Czajkę :p I nawet bardzo dobrze Ci to wyszło :loveu: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Aaa!! Ja padnę!! Madźka coś Ty mu zrobiła?:evil_lol::evil_lol: Biedny Torek, zima idzie wielkimi krokami, a tu taki fryz. Nie masz serca, wiesz?:mad: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Kasia napisał(a):Madźka sie zamieniła w psowego Leszka Czajkę :p I nawet bardzo dobrze Ci to wyszło :loveu: Cześć Kasiu i dziękuję :lol: Magda_Miki napisał(a):Aaa!! Ja padnę!! Madźka coś Ty mu zrobiła?:evil_lol::evil_lol: Biedny Torek, zima idzie wielkimi krokami, a tu taki fryz. Nie masz serca, wiesz?:mad: A bo już nie mogłam na niego patrzeć :evil_lol: Nie bój, w ubranku wychodzi :p Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ciekawa byłam jakby wyglądał w długich włosach, a teraz to musze czekać do następnej zimy....zanim to wszystko odrośnie:cool1: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ciekawa byłam jakby wyglądał w długich włosach, a teraz to musze czekać do następnej zimy....zanim to wszystko odrośnie:cool1: Nieeee, jemu nie pasują długie włosy.. A zresztą ja uwielbiam golasy, wiesz jaki fajny mięciutki teraz jest :loveu: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Taki goły... Przyniosłam bombę witaminową dla chorej Madzi Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Oj witaminki się przydadzą.. Chyba wyślę rodziców po jakieś cytrynki, pomarańczki i sobie soczek zrobię.. Zrobiłam sobie Fervex, niedobly wcale :shake: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Tyż nie lubię takich Fervexówi i Gripexów...:shake: Blee... Quote
Recommended Posts