Sara_i_Aris Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cześć Madzia! Jejku, przegapiłam twoją osiemnastkę :oops: Skromnie, ale szczerze: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN :BIG: http://images31.fotosik.pl/62/36ee91142fe254a9.jpg Uśmiałam się patrząc na te zdjęcie :lol: Quote
dzasta Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :new-bday:Madziu ja tez przegapiłam Twoje 18 -ste :Rose: Ale najszczersze życzonka bardzo spóźnione przyjmij ode mnie i Dżezika :B-fly: [CENTER]:bday::bday::bday::bday::bday: :BIG: :tort:Wszystkiego Naj w dorosłości :tort: :BIG: :bday::bday::bday::bday::bday:[/CENTER] [LEFT]A te Twoje chłopaki to są takie uroczwe i kochane :loveu: Że noramlnie nic tylko je zjeść :facelick: A może Ty chłopaków nie poczęstowałas tym torcikiem to sie Toro sam upomnial bo Master taki bardziej skromny i okrzesany co :eating:[/LEFT] Quote
Magda Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cześc Masterki i Torki! Jak ja dawno nie widziałam tych mordek:loveu: Masterek dostał więcej złotego na pysiu, a Torek to już wogle ma kolorowy. Ach jak dobrze być tu znowu z Wami:multi: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Sara, dzasta dzięuję ślicznie za życzenia :Rose: Magda_Miki napisał(a):Cześc Masterki i Torki! Jak ja dawno nie widziałam tych mordek:loveu: Masterek dostał więcej złotego na pysiu, a Torek to już wogle ma kolorowy. Ach jak dobrze być tu znowu z Wami:multi: Cześć Modzie ty mój :loveu: Quote
tigrunia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nawet się jednym legowiskiem dzielą :loveu: Urocze :loveu: Quote
Kasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Master i Toro na jednym mieszkali dachu :loveu: Quote
Pegaza Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cze Madzia jacy grzeczni http://images31.fotosik.pl/63/4279fe057c46d8c1.jpg ktoś mi ukradł emotki Madzia tys coś pisała o kieszonkowcu dziwne hmm:P oddawaj mi emotki ale już! Quote
madziasto4 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 tigrunia napisał(a):Nawet się jednym legowiskiem dzielą :loveu: Urocze :loveu: Tylko na potrzeby sesji. Ogólnie wolą raczej oddzielnie ;) Kasia napisał(a):Master i Toro na jednym mieszkali dachu :loveu: A nie, bo to posłanko "kabrio" bez dachu :evil_lol: Takie otwarte, nie budka:p Pegaza napisał(a):Cze Madzia jacy grzeczni http://images31.fotosik.pl/63/4279fe057c46d8c1.jpg ktoś mi ukradł emotki Madzia tys coś pisała o kieszonkowcu dziwne hmm:P oddawaj mi emotki ale już! Czołem :grins: Oddawać emotki!!! Kto ukradł? Quote
Kasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 madziasto4 napisał(a): A nie, bo to posłanko "kabrio" bez dachu :evil_lol: Takie otwarte, nie budka:p A tam wszystko jedno bo oni i tak przecież w większości na dachach urzędują :evil_lol: To ile oni w końcu maja tych budek? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Kasia napisał(a):A tam wszystko jedno bo oni i tak przecież w większości na dachach urzędują :evil_lol: To ile oni w końcu maja tych budek? :hmmmm: Nooo budki tylko dwie :p Jedno posłanko otwarte (to na zdjęciach) I to niebieskie goowno ze szczenięcego okresu Torka. Ach, i jeszcze psia poduszeczka wspólnego użytku :grins: Wspólnego w sensie, że i Torka i Masterka :p Quote
Kasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 A myślałam ze tych budek ze 4 sztuki są :roll: Model kabrio do którego kawalera należy? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Oczywiście- chwilę później mnie olśniło, ale czasami mam tak, że głupieję i mam zaćmienie umysłu :evil_lol::evil_lol: A kiedy Ci minie to zacmienie? madziasto4 napisał(a): I to niebieskie goowno ze szczenięcego okresu Torka. Ach, i jeszcze psia poduszeczka wspólnego użytku :grins: Wspólnego w sensie, że i Torka i Masterka :p Madzka kolekcjonuje psie koopy :turn-l: I maja wspolna poduche z Torkami :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kasia napisał(a):A myślałam ze tych budek ze 4 sztuki są :roll: Model kabrio do którego kawalera należy? :evil_lol: Model kabrio jest wspólny i korzystanie z niego jest na zasadzie: - kto pierwszy ten lepszy bądź: - dopóty jest Masterka, dopóki Toro go nie wykurzy Anusia & Alutka napisał(a):A kiedy Ci minie to zacmienie? Madzka kolekcjonuje psie koopy :turn-l: I maja wspolna poduche z Torkami :evil_lol: Czytała???! madziasto4 napisał(a): Anusia- ani mi się waż kamentować powyższego zdania mojego!! A propos tego zaćmienia A tak w ogóle to cześć Anusia złośliwcze:loveu: Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: Cze Aguś :loveu: Quote
tigrunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Bry :multi: Bry :multi: Bry :multi: 3 razy bo 10 znaków ... Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Dzień doberek tigrunia ;) Toro wczoraj popsuł sobie szelki. Tak długo dziamał w kącie, że aż przegryzł plastikowy element i szeleczki już się nie nadają do założenia. I trzeba kupić nowe, oo. Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kara potrzebna za zepsucie szeleczek czyli obróżka :loveu::p Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 tigrunia napisał(a):Może ich nie lubił :niewiem: Jak to nie lubił, piękne, cielwone szeleczki miał :mad: Kasia napisał(a):Kara potrzebna za zepsucie szeleczek czyli obróżka :loveu::p Właśnie dzisiaj chodzi w obróżce, czasami mu zakładałam, nawet jak miał szelki, ale jednak na dłuższą metę wolę szeleczki- w razie niebezpieczeństwa mogę go szybko podciągnąć do góry, co już nie raz niestety musiałam robić..A w obroży się nie da. Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja też wolę szeleczki tymbardziej, że Fidlak bardzo ciągnie jak jest na smyczy i przynajmniej nic go nie dusi. Jak na początku miał tylko obróżkę to cały czas charczał potwornie i kaszlał. Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kasia napisał(a):Ja też wolę szeleczki tymbardziej, że Fidlak bardzo ciągnie jak jest na smyczy i przynajmniej nic go nie dusi. Jak na początku miał tylko obróżkę to cały czas charczał potwornie i kaszlał. Ja robię drzewko jak któryś ciągnie. Ale zauważyłam, że jak tak od aczu do czasu założę Torkowi obróżę, to wystarczy, że lekko napnę smycz i nawet nie próbuje ciągnąć. Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 U mnie drzewko nie zawsze się sprawdza :shake: Jak wiewiór na horyzoncie to koniec posłuszeństwa Kapryśki... Quote
Kasia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja to rzadko z Fidlakiem chodzę na smyczy. Tylko wtedy jak idziemy na miasto a tak to luzem biegnie koło nas. Kiedyś tak nie było bo uciekał jak tylko dojrzał jakieś inne stworzenie ale teraz juz tak - słucha sie i pilnuje nogi i od raszu większa przyjemnosć jest ze spaceru bo ciągnąć to on potrafi :shake: Quote
Pegaza Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wpadam powiedzieć cześć i lece dalej.... Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):U mnie drzewko nie zawsze się sprawdza :shake: Jak wiewiór na horyzoncie to koniec posłuszeństwa Kapryśki... U nas też nie, ale trzeba próbować.. Kasia napisał(a):Ja to rzadko z Fidlakiem chodzę na smyczy. Tylko wtedy jak idziemy na miasto a tak to luzem biegnie koło nas. Kiedyś tak nie było bo uciekał jak tylko dojrzał jakieś inne stworzenie ale teraz juz tak - słucha sie i pilnuje nogi i od raszu większa przyjemnosć jest ze spaceru bo ciągnąć to on potrafi :shake: Odzwyczaił się od smyczy najwidoczniej :lol: Pegaza napisał(a):Wpadam powiedzieć cześć i lece dalej.... Struś pędziwiatr:cool1: Quote
Recommended Posts