madziasto4 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='marlena924']Nie wpadł do tej wody :evil_lol: :evil_lol: ? Był bardzo ostrożny :lol: Basiu ale żebyś Ty widziała, jak on kombinował :evil_lol: A to łapką, a to noskiem, raz po dobroci, raz ze szczekaniem :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 hehehe fajnie to musialo wygladac :):):):) kombinatorek :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 basiulka22tychy napisał(a):hehehe fajnie to musialo wygladac :):):):) kombinatorek :cool3: Kombinator, kombinator :lol: Ale pobyt na Mazurach to już mu na sucho nie ujdzie :cool3: (dosłownie :evil_lol: ) Ciąg dalszy akcji ratunkowej :razz: Zdenerwowałem się i szczekam :lol: Quote
madziasto4 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Jestem :razz: Ostatnio rzadko bywam w galerii, bo oglądam mecze :cool3: Jestem trochę zdziwiona, że mecz Kostaryka-Polska oraz Ekwador-Niemcy będą trasmitować w ten sam dzień o tej samej godzinie :-o A chcę obejrzeć oba :placz: Pora na fotki :p Quote
Alka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='madziasto4']Jestem :razz: Ostatnio rzadko bywam w galerii, bo oglądam mecze :cool3: Jestem trochę zdziwiona, że mecz Kostaryka-Polska oraz Ekwador-Niemcy będą trasmitować w ten sam dzień o tej samej godzinie :-o A chcę obejrzeć oba :placz: Madziu, to normalne .Zawsze ostatnie mecze grupowe zaczynaja się o tej samej porze ,żeby nie było przekrętów... ;) a Masterek śliczniasty , wśród kwiatów wygląda bosko :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Alka napisał(a):Madziu, to normalne .Zawsze ostatnie mecze grupowe zaczynaja się o tej samej porze ,żeby nie było przekrętów... ;) a Masterek śliczniasty , wśród kwiatów wygląda bosko :loveu::loveu::loveu: Ehhh...ciężkie życie kibica ;) Dziękujemy za wizytę :razz: Quote
leemonca Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jestem :razz: Ostatnio rzadko bywam w galerii, bo oglądam mecze :cool3: Jestem trochę zdziwiona, że mecz Kostaryka-Polska oraz Ekwador-Niemcy będą trasmitować w ten sam dzień o tej samej godzinie :-o A chcę obejrzeć oba :placz: Pora na fotki :p Cześć Masterek! Jak zwykle piękny! Quote
Magda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czesc kibicu!:multi: Oj dawno mnie nie bylo......ale sliczne fotki mialam do obejrzenia:loveu: A Masterek lubi sobie poplywac w tym zbiorniczku? A co z wakacjami? Wybieracie sie gdzies w nasze rejony?:cool3: Quote
madziasto4 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 leemonca napisał(a):Cześć Masterek! Jak zwykle piękny! Cześć :lol: A my jak zwykle ślicznie dziękujemy wiernej fance ;) Magda_Miki napisał(a):Czesc kibicu!:multi: Oj dawno mnie nie bylo......ale sliczne fotki mialam do obejrzenia:loveu: A Masterek lubi sobie poplywac w tym zbiorniczku? A co z wakacjami? Wybieracie sie gdzies w nasze rejony?:cool3: Cześć :p No, tym razem dobrałam odpowiednią ilość zdjęć, żebyś była zadowolona :evil_lol: :eviltong: Master jeszcze nie pływał w żadnym zbiorniku, a tą naszą 'sadzawkę' mamy od niedawna, więc jeszcze nie miał okazji spróbować chlupnąć do wody :razz: Ale mam nadzieję, że w wakacje się to zmieni :lol:, bo wody będziemy mieli pod dostatkiem :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Madziu niestety nie wybieramy się w Twoje strony :shake: Morze mam na codzień :eviltong: W domku jestem już od 11 :cool3: Byłam tylko na biologii, w szkole pustki, wzięłam manatki z szafki i poszłam do domku :p Wiadomości z ostatniej chwili: zaczęło padać :shake:, a tak było ładnie ;) Zaległe zdjęcia :p Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ojej ile Matserka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Nowe fotki, nowy tytuł galerii, ale się dużo zmieniło u Was! No i Masterek chyba nieco podfryzowany? :evil_lol: Quote
Magda Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='madziasto4']Madziu niestety nie wybieramy się w Twoje strony :shake: Morze mam na codzień :eviltong: No to czyzby na Mazury?:cool3::eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ojej ile Matserka :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz jak ja dbam o odwiedzających :lol: :cool3: [quote name='justynia']Nowe fotki, nowy tytuł galerii, ale się dużo zmieniło u Was! No i Masterek chyba nieco podfryzowany? :evil_lol: pudło :evil_lol: to są zdjęcia z maja :eviltong: ale reszta się zgadza ;) [quote name='Magda_Miki']No to czyzby na Mazury?:cool3::eviltong: Trafiony zatopiony :p Quote
Magda Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 madziasto4 napisał(a): Trafiony zatopiony :p Wiedzialam!:evil_lol: Ja tez wybieram sie na Mazury do Klewek k/Olsztyna na 2 tygodnie:cool3: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Magda_Miki']Wiedzialam!:evil_lol: Ja tez wybieram sie na Mazury do Klewek k/Olsztyna na 2 tygodnie:cool3: A my do Rucianego-Nidy :eviltong: U nas jest strasznie duszno :shake: Pewnie będzie burza :shocked!: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='madziasto4'] Masterek chyba czuje jakas miete do tego drzewka:evil_lol::evil_lol: Caly czas na nie wlazi i wacha..... Przyznaj sie, co mu tam schowalas?:mad: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Magda_Miki napisał(a): Przyznaj sie, co mu tam schowalas?:mad: Jaaa??:look3: Ja nic :eviltong: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 widzę, ze Masterek spowrotem jest bez kucorka :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] widzę, ze Masterek spowrotem jest bez kucorka :loveu: :loveu: Tak, bez kitki :lol: Jeszcze pod koniec lipca pójdziemy do fryzjera, żeby było nam i jemu wygodnie ;) [quote name='AlKil'] Masterek zadumany...:loveu: Master czasem odpływa gdzieś myślami :evil_lol: Quote
leemonca Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Master czasem odpływa gdzieś myślami :evil_lol: I tymi myślami mnie do siebie przyciąga! Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 leemonca napisał(a):I tymi myślami mnie do siebie przyciąga! Hehe ;) I jaka decyzja o drugim piesku ;) Mąż nieugięty? :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 dziedziwadek chodzi po drzewkach hehe pewnie miodu szukal ;) :):):) Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='basiulka22tychy']dziedziwadek chodzi po drzewkach hehe pewnie miodu szukal ;) :):):) No patrz, nie wpadłam na to :lol: Quote
Recommended Posts