madziasto4 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kasia napisał(a):Łukaszkowe to ino na udo by się zmieściło :p TZ kupił takie większejsze, specjalnie dla mnie ale ja nie durna żeby z nim na plaże iść :evil_lol: W wannie trenujesz?? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 He he ale sie usmialam :evil_lol: Quote
mery Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Heja banana! Skoro o pływaniu mowa, to proszem filmik...jorkuś i materacyk http://pl.youtube.com/watch?v=wXdXgderp1U Quote
Sara_i_Aris Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Madziu, nasz promyku :calus: Był jeden wielki buuu, a jak tylko Madzia przyszła, od razu wszystkim się buźki śmieją :grins: http://images26.fotosik.pl/115/49029d81f3b735fe.jpg Słodkich snów, Masterku :sleep2: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Madzka opowiedz historie dnia!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Madziu :loveu: Ach stęskniłam się za Tobą i chłopakami :loveu: Cudne łobuzy :loveu::loveu: i zdradź mi proszę receptę na dużo wolnego czasu i możnośc przebywania tak często na dogo jak Tobie się to udaje :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :loveu: Ach stęskniłam się za Tobą i chłopakami :loveu: Cudne łobuzy :loveu::loveu: i zdradź mi proszę receptę na dużo wolnego czasu i możnośc przebywania tak często na dogo jak Tobie się to udaje :lol: Daaaaga :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Cze ludu- Sara, mery :hand: [quote name='Anusia & Alutka']Madzka opowiedz historie dnia!! No nie dzisiaj chiba.:shake: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :loveu: Ach stęskniłam się za Tobą i chłopakami :loveu: Cudne łobuzy :loveu::loveu: i zdradź mi proszę receptę na dużo wolnego czasu i możnośc przebywania tak często na dogo jak Tobie się to udaje :lol: Daguś- trza się opierdzielać i już :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Co to za historyja dnia? Ciekawam strasznie :cool1: Cze opierdzielaczko :loveu: Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cześć ponownie....tym razem weekendowsko!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No co ten gamon tu nie przychodzi? Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Jezdem, jezdem :hand: Co do historyji dnia::evil_lol: W autobusie pewnemu pijaczkowi łeb przytrzasnęło. A to dlatego, że jakiś człowiek wychodząc mruknął coś do pijaczyny w stylu "stanął se w przejściu i się nie przesunie". A pijaczek dawaj łeb wychylać za dzrzwi i zaczął się odgrażać, kląć itd. A dzrzwi myk się zamknęły, pan został z łepetyną na zewnątrz, a resztą ciała wewnątrz autobusu, berecik mu się przekrzywił, a sekulory spadły na ulicę. Informacja na tem temat doszła w końcu przez pasażerów do kierowcy, który uwolnił pana. Uwolniony pan pijaczek poprawił se myckę, w dalszym ciąga mamrotał niecenzuralne słowa na temat tamtego człowieka, a najlepsze jest to, że chyba nawet nie zauważył, że został bez okularów.:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ty to zawsze jesteś świadkiem jakiś niebywałych historyjek :evil_lol: Babcia z wnuczkiem, dziewczynka z rajstopami na ryncach (wiem, że to choroba ale śmiesznie to opisałaś), pijaczek z przytrzaśniętą głową :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Kasia']Ty to zawsze jesteś świadkiem jakiś niebywałych historyjek :evil_lol: Babcia z wnuczkiem, dziewczynka z rajstopami na ryncach (wiem, że to choroba ale śmiesznie to opisałaś), pijaczek z przytrzaśniętą głową :evil_lol: Nie z rajstopami na ryncach, tylko z ryncami w rajstopach:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Pal licho :evil_lol: Zapuszczasz Masterowi brodę? Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Kasia napisał(a):Pal licho :evil_lol: Zapuszczasz Masterowi brodę? Nieee. To znaczy po prostu nie chce mi się zabrać za nożyczki, więc chcąc nie chcąc broda sama się zapuszcza:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale Masterek zarosniety... Madzka wez mu pychola opitol. Quote
madziasto4 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale Masterek zarosniety... Madzka wez mu pychola opitol. :shake::shake::shake: [quote name='Aga76']Piękny Master :calus: :calus: :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 madziasto4 napisał(a)::shake::shake::shake: czego :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts