Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

aż się boję tu zaglądać! Masterek całkowicie zawładnął moim sercem i muszę jeszcze raz powiedzieć to co przed tem ON JEST PRZEŚLICZNY!!!
a mój mąż nie chce się zgodzić na drugiego pieska w domu!(małego masterka!) chyba, brzydko powiem- świnia nie?

Posted

[quote name='marlena924']:multi: :multi: :multi: SUPER FOTKI :multi: :multi: :multi:
U nas dzisiaj tak ładnie... Trozkę na działeczce byliśmy, a jutro na cały dzień się szykujemy :lol:
cieszę się, że się podobają :)
A u nas też niebrzydko, ale temperatura spadła o kilka stopni :roll:

[quote name='Patka']boski pyszczek :)
ooo Patka do nas przyszła :multi: :cool3:
dziękujemy ;)

[quote name='bigos']Muszę prowadzić dłługie negocjacje z szefem:diabloti:
ale chyba da się go jakoś ubłagać :lol: :razz:

[quote name='leemonca']aż się boję tu zaglądać! Masterek całkowicie zawładnął moim sercem i muszę jeszcze raz powiedzieć to co przed tem ON JEST PRZEŚLICZNY!!!
a mój mąż nie chce się zgodzić na drugiego pieska w domu!(małego masterka!) chyba, brzydko powiem- świnia nie?
nawet nie wiesz jak jest mi miło, gdy czytam Twoje posty w naszej galerii :oops: :loveu:
A może pokaż tej Twojej "świni" :evil_lol: mężowi ;) galerię, a być może też się zakocha w yorkach :razz:

Posted

[quote name='madziasto4']

Sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu:
U mnie w pracy poważny facet walczył ze swoją żoną :) Ona chciała yorka a on raczej coś bardziej męskiego ;) Kupiła po kryjomu yorka. On się w pierwszy dzień wściekał i mówił że w życiu na spacer z tym czymś nie wyjdzie a teraz spaceruje dumny z psem pod pachą po centrum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ciągle opowiada jaki on mądry, śliczny i wspaniały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I chce kupić teraz drugiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

U mnie w pracy poważny facet walczył ze swoją żoną :) Ona chciała yorka a on raczej coś bardziej męskiego ;) Kupiła po kryjomu yorka. On się w pierwszy dzień wściekał i mówił że w życiu na spacer z tym czymś nie wyjdzie a teraz spaceruje dumny z psem pod pachą po centrum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ciągle opowiada jaki on mądry, śliczny i wspaniały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I chce kupić teraz drugiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lol: :lol: Nieźle

Posted

Pysia napisał(a):
Sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękujemy Pysiu ;)
:grin: Ehh ci faceci :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dziękujemy Pysiu ;)
:grin: Ehh ci faceci :lol:

Napisałam szczerą prawde :)
Tak samo było z moim tylko że on wcale nie chciał psa :angryy: Żadnego!! I uważał że pies to tylko ONek.... Inne rasy to "prawie" psy ;) A teraz mamy dwie niufki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I dostał takiego kobla że ciągle o nich też ludziom opowiada :) Ale wciąż twierdzi że to ja mam niepokolei w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A znajomi sprowadzają go na ziemie twierdząc że on wcale ode mnie nie odstaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jeszcze 5 lat temu była walka o dom. On twierdził że nie kupi bo już ma ciągle robote przy jednym ;) A teraz napada na mnie że jeszcze nie znalazłam tutaj domu dla nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dla Ciebie wyślę kiedy indziej! :razz:

trzymam za słowo :razz: :evil_lol:

dotrzymałam słowa - oto kwiatek dla Ciebie. Długo tu nie byłam bo ciężko pracowałam nad kwiatkiem :eviltong:

Posted

[quote name='leemonca']dotrzymałam słowa - oto kwiatek dla Ciebie. Długo tu nie byłam bo ciężko pracowałam nad kwiatkiem :eviltong:

Jaki piękny :loveu: :lol: Dziękuję :razz:

Kwiatek skończony, więc możesz już do nas częściej zaglądać ;)

Posted

[quote name='marlena924']
Master kopie kopie :D Czego się dokopał, górnik mały? Złota szukał :evil_lol: ??
MY tez na dzialeczce byliśmy ponad pięć godzin :):)
Kopał dół na oczko wodne :razz:

[quote name='bigos']No jaka piękna mordeczka:loveu::loveu::loveu:
No bardzo nam miło :evil_lol: :lol: