madziasto4 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jaki nasz? Nie kumam. Jak możesz nie kumać?? Jak możesz:placz: NASZ ATKOWY SERIAL:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Aaaaaaa no to mow ze chodzi o nasz serial :roll: Madziek, mi zamulilo niemilosiernie, w zwiazku z tym ide se. Nie chce jutra :placz: Pa pa. Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 A ja witam się jutro (czyli dzis :) ) I jak tam samopoczucia?? Mi też wczoraj muliło niemiłosiernie :placz: ale do 24 wytrzymałam ;) Quote
Kasia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Co z Was za producentki! Jak z koziej doopy trąby!!! Taką karierę mogłyście zrobić :shake: Cze Madzikowa :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Aaaaaaa no to mow ze chodzi o nasz serial :roll: No przecie napisałam, że o nasz chodzi.:roll: tigrunia napisał(a):A ja witam się jutro (czyli dzis :) ) I jak tam samopoczucia?? Mi też wczoraj muliło niemiłosiernie :placz: ale do 24 wytrzymałam ;) Dzień doberek:multi: Kasia napisał(a):Co z Was za producentki! Jak z koziej doopy trąby!!! Taką karierę mogłyście zrobić :shake: Cze Madzikowa :loveu: Co się odwlecze, to nie uciecze :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Knock knock! Otwarte! Kincia napisał(a):Ale spiochy :loveu::loveu::loveu: Dzień doberek :hand: Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Haha, Torkowi dużo do Fidlastego nie brakuje :evil_lol: Cze Madzialajda!!! Piętek jest to i dogo zaczęło działać :p Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Pcha się jak goopi na tę półkę z papierem do drukarki. Mówię nie- to siedzi, mruczy i robi podchody jak wleźć. I w efekcie cichcem włazi, nawet nie wiem kiedy. Quote
Pegaza Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cze Madzia:p czas na deserek czy to kolacja?:eviltong: oj znów się zaczyna buu Quote
tigrunia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :klacz:Jogurcik:Cool!: Jogurcik :bigcool: :klacz: Toruś :Cool!: Toruś :bigcool: :klacz: Masterek :Cool!: Masterek :bigcool: Hihi.. troche się zaciełam, sorki, ale to z wrażenia! :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 PositiveThought napisał(a):Aidi dostaje opakowania po Gratce i wygląda w tym jak Toruś z rolką papieru :evil_lol: cze Masterusiowato-Torcio-Madziowe stwory kochane! A cio to Gratka?? :hmmmm: Cze Atka-Gratka :grins: Mówiłam już, że kliker z eukanuby przyszedł? I ta próbka suchego dla szczeniąt? :grins: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia:p czas na deserek czy to kolacja?:eviltong: oj znów się zaczyna buu Nic z tych rzeczy Dario- ot przypadkowe wylizanie ino pojemnika:cool1: tigrunia napisał(a)::klacz:Jogurcik:Cool!: Jogurcik :bigcool: :klacz: Toruś :Cool!: Toruś :bigcool: :klacz: Masterek :Cool!: Masterek :bigcool: Hihi.. troche się zaciełam, sorki, ale to z wrażenia! :mdleje::mdleje::mdleje: Witamy Tigrunie :hand: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Takie cuś ostatnio zrobiłam, dobre, ale mało chińskie trochę jednak się okazało :p Quote
Aga76 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Czuję pyszności, mniam mniam i pieniądze... Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Coś mi budki nie pasują,...przecież obaj mieli dachówki w kratkę :roll: Mało chińskie bo pewnie widelcem jadłaś :p Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Aga76 napisał(a):Czuję pyszności, mniam mniam i pieniądze... Smak i zapach pieniądza... Kasia napisał(a):Coś mi budki nie pasują,...przecież obaj mieli dachówki w kratkę :roll: Mało chińskie bo pewnie widelcem jadłaś :p I mają, tylko Toro gdzieś wywlókł w mieszkanie, a przytargał se swoje posłanko ze szczenięctwa:p Pałeczkami nie umiem :shake: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 PositiveThought napisał(a):fuuu, Madzik. po co Ci dwa klikerosy? Gratko to yoghurcik taki :grins: A co, mam wyrzucić jak za darmochę przysłali?? :p Jest cichszy od tego mojego normalnego :hmmmm: I jakie fuuuuu się pytam?????! Quote
Aga76 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wysoki parter, hihihi - znaczy się o budkach mówię jakby co kasa kasa kasa Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Aga76 napisał(a): Wysoki parter, hihihi - znaczy się o budkach mówię jakby co Madźka rusz doopę i balkony im zmontuj do tych wysokich parterów!!! Quote
Aga76 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kasia napisał(a):Madźka rusz doopę i balkony im zmontuj do tych wysokich parterów!!! Kto zagra Julię? Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Aga76 napisał(a): Kto zagra Julię? Jak to kto - Atka :loveu: To to przecie najlepsza serialowa aktorka V RP :p Quote
Recommended Posts