Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Same żeście włochacze. :obrazic: Oj Madzka.. Ty mosz taka grecka urode, wiec pewnie i wlosistosc tez :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Oj Madzka.. Ty mosz taka grecka urode, wiec pewnie i wlosistosc tez :evil_lol: Ciekawe jak z plecami...:hmmmm: Bo plecy to Grecy maja ponoć baaaardzo włochate....:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kasia napisał(a):Ciekawe jak z plecami...:hmmmm: Bo plecy to Grecy maja ponoć baaaardzo włochate....:evil_lol: O żesz, mówicie że i plecy :roll: Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kasia napisał(a):Takie mnie słuchoty doszły....:roll: Dobrze, że nie włosy :evil_lol: Warkocz na plecach, uuu hihihi, warkocz na łydce uuu Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oj Madzka.. Ty mosz taka grecka urode, wiec pewnie i wlosistosc tez :evil_lol: Szczerze mówiąc nie mam pomysłu co Ci odpowiedzieć :hmmmm: Biologii się muszę nauczyć na jutro jeszcze..A nie chce mi się wybitnie:shake: Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Aga76 napisał(a): Warkocz na plecach, uuu hihihi, warkocz na łydce uuu ...warkocz oplatający kolano uuu, warkocz zahaczający o piętę uuu Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Kasia']...warkocz oplatający kolano uuu, warkocz zahaczający o piętę uuu i każdy palec na stopie uuu (rany, to jaki numer buta wtedy się nosi?) Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 i pod każdy paznokieć podchodzi uuu... pewnie ze 49 będzie Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Kasia']i pod każdy paznokieć podchodzi uuu... pewnie ze 49 będzie i później to chyba znów mknie ku górze... niczym pnącze to już chyba tylko na zamówienie Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 oplata uda i biodra, następnie tułów i barki...i mknie ku szyi... Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 uuuu robi się poważnie romantycznie wrrr muśnie delikatnie ucho lewe, ucho prawe, na karku kosmykiem załaskocze... Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='madziasto4']Szczerze mówiąc nie mam pomysłu co Ci odpowiedzieć :hmmmm: Buahahahaha :roflt: [quote name='Kasia'] pewnie ze 49 będzie U nas jest chopak ktory ma rozmiar o ile sie nie myle 53. Obywie mial zawsze na zamowienie robione i kupa kasiory na to szla, a on z bardzo bidnej rodziny byl... ATKA! Szukaj se Greka albo bierz Madzke i sp*** od YETI!! Quote
Aga76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Się zaplułam, romantyzmem lubieżnym zawiało... Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Aga76']Się zaplułam, romantyzmem lubieżnym zawiało... Juz nie wspomne o tym, ze takiego mozna zlapac za wlosy na plecach i przyciagnac do się... Quote
mery Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 co do nadmiernego owłosienia to zachęcam do obejrzenia tej fotki : http://www.toupa.webpark.pl/shave.jpg Letę spać. Dobranoc! Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cze Madzka:loveu: ble ble ble włosy jezu toż to kajak nosi Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Dzień dobry. Pomysłu na śniadanie poszukuję na gwałt:p Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='mery']co do nadmiernego owłosienia to zachęcam do obejrzenia tej fotki : http://www.toupa.webpark.pl/shave.jpg Ojej to cos w sam raz dla ATki! [SIZE="1"]Ale Dario-Ewo to się ponoc przeklada na... Quote
Pegaza Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 hahaha eee a ja słyszałam historyjke o nosach im dłuższy tym.....niżej też... Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry. Pomysłu na śniadanie poszukuję na gwałt:p Czekaj bo cos mi tu nie gra... :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Pegaza']hahaha eee a ja słyszałam historyjke o nosach im dłuższy tym.....niżej też... Tyz to slyszalam :megagrin: Ale nie historyjke tylko teorie taka :eviltong: Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Juz nie wspomne o tym, ze takiego mozna zlapac za wlosy na plecach i przyciagnac do się... :evil_lol::evil_lol: Cóż to musi za przyjemność zanurzyć dłonie w takiej gęstwinie plecowej....fuj bleee fuj!!!!! Quote
Recommended Posts