madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Skąd przybywasz wędrowcze? :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Skąd przybywasz wędrowcze? :grins: Z krainy Tubazi :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Z krainy Tubazi :cool1: Co to kurna jest??? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Co to kurna jest??? :evil_lol: Jak to co?? :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak to co?? :cool1: Się pytam ja właśnie :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Się pytam ja właśnie :cool1: Co sie goopio pyta? Najpier pyta skad, ja mowie skad, a ta pyta znowu... Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Co sie goopio pyta? Najpier pyta skad, ja mowie skad, a ta pyta znowu... Kosmita....? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Kosmita....? :hmmmm: Kosmitka Ty. Nie wie co to Kraina Tubazi? Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Kosmitka Ty. Nie wie co to Kraina Tubazi? Za cholere nie wiem. Jesooo, znou zmiana planów pt "co po maturze". Ja się wykończę... Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 A już wiem!! Wieeeeem!!! :splat: Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='madziasto4']Za cholere nie wiem. Jesooo, znou zmiana planów pt "co po maturze". Ja się wykończę... :cool1: [SIZE="1"]Too busy gamoniu A co po maturze? Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='madziasto4']A już wiem!! Wieeeeem!!! :splat: Masz racje, wal sie po tym łbie pustym Ale echo idzie :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:cool1: [SIZE="1"]Too busy gamoniu A co po maturze? No już wiem, się skapnęłam w poprzednim poście.. Padło na francuski... Dzisiaj myłam łapki chłopakom, myję najpierw Torka, i tak myję, myję, myślę o czym innym, zakręcam wodę, kieruję się zamyślona w stronę wieszaka z ręcznikami, wycieram mu dokładnie łapki, stawiam na podłodze, idę po Mastera, i nagle olśnienie. Cholera, wytarłam go w swój własny ręcznik.... Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Masz racje, wal sie po tym łbie pustym Ale echo idzie :crazyeye: Jestem kosmitką przecie, z blachy. Nie oglądała żandarma i kosmitów, aa? Ty się puknij cwaniaro i posłuchaj echa. Tylko uważaj żeby Cię natężenie nie zabiło. Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='madziasto4']No już wiem, się skapnęłam w poprzednim poście.. Padło na francuski... Dzisiaj myłam łapki chłopakom, myję najpierw Torka, i tak myję, myję, myślę o czym innym, zakręcam wodę, kieruję się zamyślona w stronę wieszaka z ręcznikami, wycieram mu dokładnie łapki, stawiam na podłodze, idę po Mastera, i nagle olśnienie. Cholera, wytarłam go w swój własny ręcznik.... Myslalam ze ta historia to ma zwiazek z wyborem... I tak se pomyslalam, ze ta Madzka, to jednak jest gigant, ze tak nawet myjac Torka, mysli o powaznych sprawach... A tu takie rozczarowanie :roll: [quote name='madziasto4']Jestem kosmitką przecie, z blachy. Nie oglądała żandarma i kosmitów, aa? Ty się puknij cwaniaro i posłuchaj echa. Tylko uważaj żeby Cię natężenie nie zabiło. Ogladala! Se uwazaj Ty! Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Myslalam ze ta historia to ma zwiazek z wyborem... I tak se pomyslalam, ze ta Madzka, to jednak jest gigant, ze tak nawet myjac Torka, mysli o powaznych sprawach... A tu takie rozczarowanie :roll: Nic z tych rzeczy:eviltong: Anusia & Alutka napisał(a): Ogladala! Se uwazaj Ty! Łihiihhi :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A co Cie tak sklonilo ku [SIZE="1"]<emotka> francuskiemu? Quote
Anusia & Alutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jeeeny ona zanim wyartykułuje to co ma do powiedzenia to Torek sie wybarwi :roll: Polizłam spac. Branoc :bye: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A co Cie tak sklonilo ku <emotka> francuskiemu? Po prostu TO lubię:evil_lol: Chyba ogólna łatwość przyswajania, pracę też się powinno znaleźć. Jak już chrzanię nauki biologiczno-chemiczne, to w mojej sytuacji chyba tylko francuski się nadaje na studia... Quote
madziasto4 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jeeeny ona zanim wyartykułuje to co ma do powiedzenia to Torek sie wybarwi :roll: Polizłam spac. Branoc :bye: Już zapomniała jak to ona się artykułowała pół godziny, hę?? Branoc. Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 czolem wlochacze owlosione :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): czolem wlochacze owlosione :evil_lol: o ilu włochaczach piszesz? 2 czy 3...? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kasia napisał(a):o ilu włochaczach piszesz? 2 czy 3...? :evil_lol: A co Ty se myslisz?? Ze Torka bym nie przywitala?? Oczywiscie ze wlochacze czy! Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Same żeście włochacze. :obrazic: Quote
Recommended Posts