madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 I właśnie tego wszystkiego się obawiam:shake: Ale kusi mnie, bo niektóre ciuszki maja naprawdę niezłe i w przystępnej cenie :razz: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 dzasta napisał(a):Ale torcio fajnie leży :lol: Yoraski mają wspaniałe oczeta takie duzie i mądre :loveu: Oj mądre oczęta to mają chyba wszystkie piechy :lol: Quote
dzasta Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A tak apropos zakupków ciuszkowych przez Interek to ostatnio kupiłam kilka fatałaszków ale obmierzyłam się chyba ze trzy razy i wszystko odpukac dobre a jakość nawet lepsza niż w opisie ale fakt ja też nie lubię oddawac i nie lubie jak cos zamówie i nie jest to to na co czekałam :mad: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja pełno rzeczy kupuję na allegro! No mnóstwo normalnie! Raz była sytuacja taka, że kurier z listonoszem się mineli i do dziś TZ się ze mnie smieje :eviltong: Ale dziś byłam na zakupach Galerii Pomorskiej :) i mam fajną bluze z kapturem :) No i oczywiście Jessi dostała spineczkę zieloną z pudlem :eviltong: Potem porobię jej zdjęcia to wkleję w Jessikowej galerii :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 dzasta napisał(a):A tak apropos zakupków ciuszkowych przez Interek to ostatnio kupiłam kilka fatałaszków ale obmierzyłam się chyba ze trzy razy i wszystko odpukac dobre a jakość nawet lepsza niż w opisie ale fakt ja też nie lubię oddawac i nie lubie jak cos zamówie i nie jest to to na co czekałam :mad: To jest właśnie ryzyko zakupów internetowych :lol: tigrunia napisał(a):Ja pełno rzeczy kupuję na allegro! No mnóstwo normalnie! Raz była sytuacja taka, że kurier z listonoszem się mineli i do dziś TZ się ze mnie smieje :eviltong: Ale dziś byłam na zakupach Galerii Pomorskiej :) i mam fajną bluze z kapturem :) No i oczywiście Jessi dostała spineczkę zieloną z pudlem :eviltong: Potem porobię jej zdjęcia to wkleję w Jessikowej galerii :cool3: U nas jest Galeria Bałtycka:p PositiveThought napisał(a):i widzisz? i widzisz? a o mnie coś mówisz :obrazic: Torcio się robi taki męski. Pomijając to, że musiałam Cię czytać 5 razy zanim załapałam o co Ci biega- zauważ, że pisałyśmy z Dzastą w jednym czasie :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 PositiveThought napisał(a):ale Ty jesteś pod nią :cool1: Bo Dzasta wysłała swoją wiadomość, jak ja byłam w trakcie pisania mojej:cool1: Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 madziasto4 napisał(a): Oj mądre oczęta to mają chyba wszystkie piechy :lol: Tak tak tak :lol: Atka nie mogę z Ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 PositiveThought napisał(a):ale Ty jesteś pod nią :cool1: Zacięłaś się. Quote
Aga76 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 PositiveThought napisał(a):czy tylko ja widzę, że ONA JEST POD NIĄ? :cool1: Be... nie poznaję cię :-? Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam Madzie cieplusio i milusio :) oraz moich ulubieńców:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Madzia Be idzie w zaparte:evil_lol: Heja :hand: [quote name='Jofka']dzień dobry!!!!:lol::lol: Doberek:multi: [quote name='Kasia']Cze Magdaleno :loveu: Cześć pierwsza Kasiu:loveu: [quote name='Kasia_zg']Witam Madzie cieplusio i milusio :) oraz moich ulubieńców:loveu: Cześć druga Kasiu:multi: Muszę nieskromnie przyznać, że chińszczyzna wyszła mi wspaniale :grins: Palce lizać :grins: Quote
Mona4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 witamy milutko i pozdrowionka dla lobuziakow Quote
madziasto4 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 PositiveThought napisał(a): pokaż Torcia! i Mastercia! żywi, cali, nieobślinieni? cześć :razz: Mięsko było ze świniaka :cool1: Quote
Kasia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A ja na jutro zrobiłam spagetti z mienskiem mielonym świniakowym :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 A sosik jaki skombinujesz? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kasia napisał(a):A ja na jutro zrobiłam spagetti z mienskiem mielonym świniakowym :loveu: Ooo to ja sie wpraszam na obiad :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No to teraz dalyscie czadu. OBIE! Quote
madziasto4 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ciemu???? Kulna, cholelne 10 znaków. Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Ciemu???? Kulna, cholelne 10 znaków. Bo polazly obie cholera wie dzie. Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 PositiveThought napisał(a):które? ja tu siedze i sie gapie jak mi sie strona nie ładuje... :shake: No to Cie usunelo i pokazywalo zes nie jest na dogo. Dziewoje ide spac bo umieram na bół oczysk. Buziaki! Quote
Recommended Posts