Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

A tak apropos zakupków ciuszkowych przez Interek to ostatnio kupiłam kilka fatałaszków ale obmierzyłam się chyba ze trzy razy i wszystko odpukac dobre a jakość nawet lepsza niż w opisie ale fakt ja też nie lubię oddawac i nie lubie jak cos zamówie i nie jest to to na co czekałam :mad:

Posted

Ja pełno rzeczy kupuję na allegro! No mnóstwo normalnie! Raz była sytuacja taka, że kurier z listonoszem się mineli i do dziś TZ się ze mnie smieje :eviltong:
Ale dziś byłam na zakupach Galerii Pomorskiej :) i mam fajną bluze z kapturem :) No i oczywiście Jessi dostała spineczkę zieloną z pudlem :eviltong: Potem porobię jej zdjęcia to wkleję w Jessikowej galerii :cool3:

Posted

dzasta napisał(a):
A tak apropos zakupków ciuszkowych przez Interek to ostatnio kupiłam kilka fatałaszków ale obmierzyłam się chyba ze trzy razy i wszystko odpukac dobre a jakość nawet lepsza niż w opisie ale fakt ja też nie lubię oddawac i nie lubie jak cos zamówie i nie jest to to na co czekałam :mad:

To jest właśnie ryzyko zakupów internetowych :lol:

tigrunia napisał(a):
Ja pełno rzeczy kupuję na allegro! No mnóstwo normalnie! Raz była sytuacja taka, że kurier z listonoszem się mineli i do dziś TZ się ze mnie smieje :eviltong:
Ale dziś byłam na zakupach Galerii Pomorskiej :) i mam fajną bluze z kapturem :) No i oczywiście Jessi dostała spineczkę zieloną z pudlem :eviltong: Potem porobię jej zdjęcia to wkleję w Jessikowej galerii :cool3:

U nas jest Galeria Bałtycka:p

PositiveThought napisał(a):
i widzisz? i widzisz?
a o mnie coś mówisz :obrazic:

Torcio się robi taki męski.

Pomijając to, że musiałam Cię czytać 5 razy zanim załapałam o co Ci biega- zauważ, że pisałyśmy z Dzastą w jednym czasie :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Madzia

Be idzie w zaparte:evil_lol:
Heja :hand:

[quote name='Jofka']dzień dobry!!!!:lol::lol:
Doberek:multi:

[quote name='Kasia']Cze Magdaleno :loveu:
Cześć pierwsza Kasiu:loveu:

[quote name='Kasia_zg']

Witam Madzie cieplusio i milusio :) oraz moich ulubieńców:loveu:

Cześć druga Kasiu:multi:

Muszę nieskromnie przyznać, że chińszczyzna wyszła mi wspaniale :grins: