Moniś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 o ho ho, to daj linka, chętnie poczytam :lol::lol: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dzien tez sie wspaniale do tego nadaje... Nie wiem o co Ci chodzi. O ten tramwaj co nie chodzi:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 madziasto4 napisał(a):O ten tramwaj co nie chodzi:cool1: Poiedziala co wiedziala :roll: :hand: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Moniś']o ho ho, to daj linka, chętnie poczytam :lol::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19108&page=38 [quote name='Anusia & Alutka']Poiedziala co wiedziala :roll: :hand: Dobranoc :hand: Quote
Moniś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='madziasto4']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19108&page=38 Myślałam, że znajdę tam weselsze nowiny... :placz::placz: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Moniś napisał(a):Myślałam, że znajdę tam weselsze nowiny... :placz::placz: Niestety :-( Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Kincia napisał(a):Witam :sweetCyb: Witam! Anusia & Alutka napisał(a):Bry wieczor. Bry :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 PositiveThought napisał(a):jaki "bry", kuciaki? ja już myślę poniedziałkiem. gupim. I czego mi przypomina?! Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bo wrydna jezd i tyle :eviltong: Jesooo gorzej mi :mdleje: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 PositiveThought napisał(a):bo nie lubię cierpieć w samotności :grins: Ćwinio ty towarzyska :placz: Anusia & Alutka napisał(a):Bo wrydna jezd i tyle :eviltong: Jesooo gorzej mi :mdleje: A Tobie co znowu?? Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A mi coś w uszach gra i gwiżdże....i denerwuje mnie to bardzo! Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Kasia napisał(a):A mi coś w uszach gra i gwiżdże....i denerwuje mnie to bardzo! Mnie też czasami coś piszczy... Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No to ladne zobaczylam https://ssl.allegro.pl/item255753683_super_kamizelka_tunika_nowosc.html szarne i brazowe. Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Fajne kurka no... Bym sobie coś kupiła, ale mam stracha, że się źle obmierzę :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dooobra nie kce mi sie juz ogladac. Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ale zwis meski :evil_lol: Dziewoje ja ide bo juz mię oczyska bola od monitora. Ciał :bye: Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Obmierzyć sie to jeszcze, gorzej jak w rzeczywistości ta rzecz będzie inaczej wyglądała niż na zdjęciu...nie taki materiał jak w opisie na przykład :roll: Miałam tak 2 razy już. Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ale zwis meski :evil_lol: Dziewoje ja ide bo juz mię oczyska bola od monitora. Ciał :bye: Paaa :bye: Kasia napisał(a):Obmierzyć sie to jeszcze, gorzej jak w rzeczywistości ta rzecz będzie inaczej wyglądała niż na zdjęciu...nie taki materiał jak w opisie na przykład :roll: Miałam tak 2 razy już. Ale wtedy chyba jest możliwość zwrotu- wkońcu rzecz niezgodna z opisem? Ja to się boję, że nawet jeśli sie dobrze wymierzę, przyślą, a tu gucio- źle leży na człowieku :roll: Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zwrócić można zawsze, ale ja nie lubię czegoś takiego. Jak kupuje to chcę aby to było i dobre i takie, które mi sie spodoba. Człowiek cos kupuje i cieszy się z tego a tu nagle okazuje się, że albo nie ten rozmiar albo badziewiasty materiał albo źle leży... No ale to są uroki zakupów przez internet :p Quote
dzasta Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ale torcio fajnie leży :lol: Yoraski mają wspaniałe oczeta takie duzie i mądre :loveu: Quote
Recommended Posts