madziasto4 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Aga76 napisał(a)::evil_lol: to może i dobrze Oj tak.. Chceta fotki? Quote
Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj tak.. Chceta fotki? Dawaj :loveu::loveu::loveu: Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gustowny płaszczyk!! Tez taki chciałam tylko,że na zime w takim mi byłoby za zimno!! Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Jofka napisał(a):Gustowny płaszczyk!! Tez taki chciałam tylko,że na zime w takim mi byłoby za zimno!! Ja właśnie chciałam taki jesienno- zimowy, więc tych cienkich nawet nie przymierzałam. A ten mój jest dosyć ciepły, więc sobie w nim pośmigam po śniegu :p Quote
Kasia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kurna, ale mi dogo muli :angryy: Płaszczyk śliczny, lubię w takim stylu - sama mam dwa :grins: Quote
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 O! Chłppcy!! Jacy grzeczni!!No no.....:cool3: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Kasia']Kurna, ale mi dogo muli :angryy: Płaszczyk śliczny, lubię w takim stylu - sama mam dwa :grins: Chciałam z paskiem w pasie, ale jak miał pasek, to był nieładny, jak znalazłam ładny i z paskiem, to nie było numeru.. No cóż, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :p [quote name='Jofka']O! Chłppcy!! Jacy grzeczni!!No no.....:cool3: Zdarza się, że są grzeczni :lol: Quote
Kasia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Aga76 napisał(a): Masteruś słodko zaspany :evil_lol: i elegancko potargany :loveu: Quote
Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 madziasto4 napisał(a):Prawi jak Kaprysia :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko tak po męsku :razz: Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Śpicie jeszcze śpiochy??? Dzieńdoberek :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cze Madzka z nowym plaszczykiem :grins: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Śpicie jeszcze śpiochy??? Dzieńdoberek :lol: Już nie śpimy:p Anusia & Alutka napisał(a):Cze Madzka z nowym plaszczykiem :grins: Cześć Anusia bez płaszczyka:p Jofka napisał(a):Madzia jeszcze śpi Już wstałam:p PositiveThought napisał(a):jak ja jej zasadze to się obudzi. I NIE BEDE CYTOWAĆ! płaszczyk cudo :loveu: czy to to szare jest? bo ja na szary zimowy poluje, a nigdzie nie ma! Masteruś cuudo :loveu: potarganie z pomieszaniem... Płaszczyk czarny. Też na malutką krateczkę szaro-czarną polowałam, ale nie było odpowiedniego płaszczyka buu.. Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ale ten jest naprawdę ładny!!! Ja zmarźluch nic na siebie nie znalazłam co chciałam i musiałam sobie kupić białą (szok) kurtkę!!!:shake::shake: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Jofka']Ale ten jest naprawdę ładny!!! Ja zmarźluch nic na siebie nie znalazłam co chciałam i musiałam sobie kupić białą (szok) kurtkę!!!:shake::shake: Własnie pełno w sklepach takich cienizn :shake: [quote name='PositiveThought']buu, już myślałam, że mi pomożesz i powiesz gdzie... KUCIAKI! ja chcę popielaty płaszczyk. TAKI chyba przymierzałam. Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Sposób na wysuszenie po deszczowym spacerku:eviltong: Quote
Kasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja myślałam że kąpanko było :p Cze jak sobota :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='madziasto4'] TAKI chyba przymierzałam. Jaki piekny :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Kasia napisał(a):A ja myślałam że kąpanko było :p Cze jak sobota :grins: Nie, po deszczyku :p Zresztą po kąpanku też go tak suszę:lol: Anusia & Alutka napisał(a):Jaki piekny :loveu: Wiem :placz: Ale numeru nie było :placz: Kupiłam sobie kozaczki :grins: Quote
Guffi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Matko, jak ten Toro urósł:crazyeye: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Madzka gdzie znajde piknego Masterka patrzacego czupurkowo przez okno? Dzies tu byl. Bo chcialam powiedziec, ze Alusia tez chyba niebawem kitke straci buuu. Quote
Recommended Posts