mery Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dzień doberek! Widziałyście to? Tylko zjedźcie na dół strony: http://news24.w.interia.pl/ Quote
Pegaza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witam Madzie piątkowo:p a wy jutro nie odrabiacie szkoły za następny piątek? Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Madźka co sie szlajasz po innych galeryjach a do swojej nie zajrzysz? :mad: Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu....:) Ah ten szalony Toreczek zawsze coś wymysli...hihi kochany rozrabiaka Widze że Materek boi sie bardzo huku u nas to znowu wielki Max jest pod tym wzgledem strachliwy. Pozdrawiam cieplusio Hej :) W sylwestra to tak dyszy, jakby był 40-stopniowy upał, tak się boi.. [quote name='Kasia']A stanika Twojego albo mamy nie wytargał jeszcze? :evil_lol: Mi raz Fidlak zabrał i oddać nie chciał :p Madźka piątek piąteczek dziś!!! :multi: A taak, też się już kiedyś plątał w stanikach z prania.. [quote name='Aga76']Cześć Madzia Oddaj Torusiowi piżamkę, bo widocznie jemu jest bardziej potrzebna niż tobie :wink: Cześć Aguś :loveu: [quote name='mery']Dzień doberek! Widziałyście to? Tylko zjedźcie na dół strony: http://news24.w.interia.pl/ Heloł mery :grins: Kurka, w żółwim tempie mi się otwiera ta sronka.. [quote name='Pegaza']Witam Madzie piątkowo:p a wy jutro nie odrabiacie szkoły za następny piątek? Dzień doberek Nic mi o tym nie wiadomo :p Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Kasia napisał(a):Madźka co sie szlajasz po innych galeryjach a do swojej nie zajrzysz? :mad: Jestem już, jestem :p Mam dzisiaj w planach wykąpać maluchy i wziąć pod nożyczki Torka, bo już nie mogę patrzeć jak mu łepetyna zarosła.. Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Torczysław daje sie obciachać? Nie wierci się? Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Czyli będą prawie golaskowe foty :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Aga76 napisał(a):Pracowity wieczór... Zobaczymy co wyjdzie z planów:p Kasia napisał(a):Torczysław daje sie obciachać? Nie wierci się? Niee, grzecznie stoi. Jak mu długo majstruję nożyczkami przy uszkach, to nawet w kimono potrafi pójść. Aga76 napisał(a):Czyli będą prawie golaskowe foty :evil_lol: Prawie goalskowe, bo ciałko zostaje obrośnięte :p Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 A czy Master wygląda na zmęczonego?:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Na zmęczonego może nie ale na zarosniętego to tak! Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Kasia napisał(a):Na zmęczonego może nie ale na zarosniętego to tak! Sugerujesz, że i jego powinnam obciąć? :eviltong: Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Madzia, nie brakuje tobie ostatnio słowa gzibnia, bo ja zaczynam za tym tęsknić :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Aga76 napisał(a):Madzia, nie brakuje tobie ostatnio słowa gzibnia, bo ja zaczynam za tym tęsknić :evil_lol: Brakuje..:oops: Pegaza napisał(a):Madzia Ty męczenico:mad: :p Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Mi też brakuje... gzib, gzibnia Anusia, wracaj, bo się zapłaczemy :cry: Quote
mery Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witam ponownie! Ta strona specjalnie się tak wolno otwiera. A co do Masterka to dzielny chłopak z niego, jeszcze trochę i Spago będę tego uczyć, oby ZYZA nie dostał... Quote
madziasto4 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='mery']Witam ponownie! Ta strona specjalnie się tak wolno otwiera. A co do Masterka to dzielny chłopak z niego, jeszcze trochę i Spago będę tego uczyć, oby ZYZA nie dostał... Już widziałam, otworzyła mi się, he he, dobrze, że to żart :lol: Szaleństw piżamowych ciąg dalszy Quote
Recommended Posts