tigrunia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Kasia napisał(a):Ale od soboty śpikamy godzinę dłużej :multi: No ja nie bo od poniedziałku będę wstawać o 4 a nie o 9 :placz::placz: Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witam wieczorowo porą:razz: wpadam i wypadam bom nie w humorze -jesienne smutki:-( papa Quote
Basia&Safi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 przesyłam cieplutkie pozdrownienia w ta brzydka deszczowa pogode :) Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 buuuu i oj buuu, nie chce mi sie... Quote
Kasia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Co Wy wszyscy jacyś tacy nie w humorze, marudzący i jęczący, nastawieni na buuu.....:roll: Cze Madziasto4 :p Quote
AlKil Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 O rany, ja znam tą galerię!!!:multi: Witaj Madziu!:lol::lol::lol: Quote
Mona4 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witam milo i czochranka dla 2 najprzystojniejszych Yorkowych facetow:lol: Quote
madziasto4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Kasia']I godzinę dłużej w ten noc sie bawimy :multi: oczywiście ten kto na balety chodzi... Czyli nie ja:cool1: [quote name='tigrunia']No ja nie bo od poniedziałku będę wstawać o 4 a nie o 9 :placz::placz: Szczere współczucia...:shake: [quote name='Pegaza']Witam wieczorowo porą:razz: wpadam i wypadam bom nie w humorze -jesienne smutki:-( papa [quote name='Anusia & Alutka']buuuu i oj buuu, nie chce mi sie... Oszalały?? Marudy... [quote name='basiulka22tychy']przesyłam cieplutkie pozdrownienia w ta brzydka deszczowa pogode :) Cześć Basiu :) [quote name='Kasia']Co Wy wszyscy jacyś tacy nie w humorze, marudzący i jęczący, nastawieni na buuu.....:roll: Cze Madziasto4 :p Cześć dawny fidelek2:cool1: [quote name='AlKil']O rany, ja znam tą galerię!!!:multi: Witaj Madziu!:lol::lol::lol: Witaj Ewa :) Gdzieś Ty była jak Cię nie było..;) [quote name='Mona4']Witam milo i czochranka dla 2 najprzystojniejszych Yorkowych facetow:lol: Witamy serdecznie :lol: Quote
Pegaza Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Cze Madzik:p daj no fotki chłopaków na rozgrzewke:p Quote
Pegaza Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 O są łobuzy dwa:p jeny jak mi zimno w kulasy brr ide jutro kapciochy ciepłe kupić:p Quote
madziasto4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Pegaza napisał(a):O są łobuzy dwa:p jeny jak mi zimno w kulasy brr ide jutro kapciochy ciepłe kupić:p Ja siedzę w dresiku, ciepłych skarpetach i kapciach:razz: Zjadłam sobie omlecik, ale jakiś taki kapeć wyszedł :hmmmm: Quote
tigrunia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ojj.. mi też zimno.. brrr.. :placz: Chociaż teraz sobie w pokoiku nagrzałam to w całej reszcie domu. ziąb :placz: Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cze zmarźluchy :p U mnie w domku cieplutko, nawet kaloryferów nie odkręcam bo nie ma takiej potrzeby :lol: Ja mam smaka dzis na tościki w wykonaniu moje TZta :loveu: Z szyneczką, serkiem zółtym i pisznym ketchupem Pudliszki :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 tigrunia napisał(a):Ojj.. mi też zimno.. brrr.. :placz: Chociaż teraz sobie w pokoiku nagrzałam to w całej reszcie domu. ziąb :placz: A jak sobie wietrzę pokój, to dopiero ziąb.. Kasia napisał(a):Cze zmarźluchy :p U mnie w domku cieplutko, nawet kaloryferów nie odkręcam bo nie ma takiej potrzeby :lol: Ja mam smaka dzis na tościki w wykonaniu moje TZta :loveu: Z szyneczką, serkiem zółtym i pisznym ketchupem Pudliszki :loveu: Tościki z szynką i serem plus keczupik :iloveyou: Ale mi smaka narobiłaś :loveu: Quote
misiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy :) [quote name='madziasto4']Witaj Dario:p http://images34.fotosik.pl/16/6d5765e37110cb48.jpg Ja mam taką samą komódkę :eviltong: [quote name='madziasto4'] http://images34.fotosik.pl/18/f8e48fdd9425e551.jpg Torkowi chyba też zimno,bo sie chłopak przykrywa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 misiaczek napisał(a):Witamy :) Ja mam taką samą komódkę :eviltong: Torkowi chyba też zimno,bo sie chłopak przykrywa :evil_lol: Witam :multi: Całkiem fajny ten system XXI nie?:p Tylko dlaczego moją piżamą?:mad: Quote
misiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='madziasto4']Witam :multi: Całkiem fajny ten system XXI nie?:p Całkiem całkiem ;). Tylko dlaczego moją piżamą?:mad:Bo mięciutka i lubi Twój zapach??? :D Quote
Pegaza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cze Madzka:p co mu piżamy żałujesz:razz: poratuj zziebniętego w potrzebie:eviltong: a jestem juz przeziębiona znowu gardło się odezwało i katar doszedł po drodze:angryy: a ja mam gołąbeczki w wersji mielonych kotletów i bigosik dzis pół dnia siedziałam w kuchni ale sie opłacało bo teraz będe :p Quote
madziasto4 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 On uwielbia się tak kokosić i tarmosić z piżamą, nie tylko moją.. Ile to już razy z bokserkami biegał :evil_lol: Gołąbki, mmm.. W sosiku pomidorowym? Quote
Pegaza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 taa jutro go zrobie bo to będzie jurzejszy obiad a bigosik będzie na pojutrze o ile się uporamy z porcją gołąbków:p bokserki taty wietrzył:evil_lol: będe się zbierac bo gardlo mnie męczy papa Quote
Kasia_zg Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć Madziu....:) Ah ten szalony Toreczek zawsze coś wymysli...hihi kochany rozrabiaka Widze że Materek boi sie bardzo huku u nas to znowu wielki Max jest pod tym wzgledem strachliwy. Pozdrawiam cieplusio Quote
Kasia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 madziasto4 napisał(a): On uwielbia się tak kokosić i tarmosić z piżamą, nie tylko moją.. Ile to już razy z bokserkami biegał :evil_lol: A stanika Twojego albo mamy nie wytargał jeszcze? :evil_lol: Mi raz Fidlak zabrał i oddać nie chciał :p Madźka piątek piąteczek dziś!!! :multi: Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć Madzia Oddaj Torusiowi piżamkę, bo widocznie jemu jest bardziej potrzebna niż tobie :wink: Quote
Recommended Posts