marlena924 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Super foteczki, Masterek wsrod kwiatkow :loveu: :multi: :razz: Quote
madziasto4 Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Marlena dziękujemy za odwiedziny ;) Bigos dziękujemy i prosimy ucałować Bigoska :loveu: (czy Bigosika? :cool3: ) Dobranoc :razz: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Masterek jest taki słodziutki, że brak mi słów...:loveu: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Piękne.... :loveu: :evil_lol: dobrze, że trawa była niewyrośnięta :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Witamy :multi: Piątek szkolny już nareszcie minął, więc mogę ponadrabiać zaległości w galeriach :lol: Jeszcze został mi tylko poniedziałek- fizyka :smhair2:, gegra i przedsiębiorczość. Jak to przeżyję, to już tylko 2 dni do wystawienia ocen :multi: Ewo nie wierzę - Tobie, z takim zasobem słów, nie może ich zabraknąć :p Cola wyrośnięta trawa też była :razz: : Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 AlKil napisał(a):Masterek jest taki słodziutki, że brak mi słów...:loveu: Ewa ma rację .:pJa juz dawno stwierdziłam , że mordeczka Masterka jest przesłodka :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Alu bardzo nam miło :) Moje słoneczko sie trochę powygłupiało, a teraz wlazło na biurko i dotrzumuje mi towarzystwa :razz: Ale biedactwo nie wie, że pańcia ma zamiar go dzisiaj wykąpać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dzisiaj miałam ciężką noc :shake: Spać poszłam dopiero ok 2, bo od ok 1 męczyłam się z krwotokiem z nosa, następnie pobudka o 6- okazało się, że krew w czasie snu też mnie "zalała" :shake: Ja poplamiona, pościel poplamiona, pidżama poplamiona :shake: Byliśmy dzisiaj na działce od 11 i pół godziny temu wróciliśmy, Masterek jest padnięty :lol: Wczorajsza kąpiel :watpliwy: możesz już zacząć żałować... Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Witaj Magdaleno!! :cool3: Sweet :angel: Jak mogłas... Jak moglaś go tak zlać? :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Magdaleno!! :cool3: Sweet :angel: Jak mogłas... Jak moglaś go tak zlać? :evil_lol: :evil_lol: A co takie oficjalne przywitanie- Magdaleno- phi :obrazic: :eviltong: Żal Ci go?? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='madziasto4']A co takie oficjalne przywitanie- Magdaleno- phi :obrazic: :eviltong: Żal Ci go?? :evil_lol: MAGDALENO, ja tam sie nie pogniewam, jak mi bedziesz gadać MAłGORZATO :evil_lol: :evil_lol: Żal czy nie żal... Faktem jest, że Master już dawno suchy i czyściutki. Zal mi byłoby gdybys Go teraz tak zlała. :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']MAGDALENO, ja tam sie nie pogniewam, jak mi bedziesz gadać MAłGORZATO :evil_lol: :evil_lol: Żal czy nie żal... Faktem jest, że Master już dawno suchy i czyściutki. Zal mi byłoby gdybys Go teraz tak zlała. :evil_lol: A właśnie :diabloti: Skąd wiesz, że ja Magdalena, a nie Magda :diabloti: :hmmmm: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: jaki szczurek :roflt: i na dodatek knuje zemstę (widać to w jego przymrużonych oczkach :evil_lol: ) Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 madziasto4 napisał(a):A właśnie :diabloti: Skąd wiesz, że ja Magdalena, a nie Magda :diabloti: :hmmmm: Z pewnością już byś się sprzeciwiła, gdybym była w błędzie, więc... :diabloti: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Z pewnością już byś się sprzeciwiła, gdybym była w błędzie, więc... :diabloti: :evil_lol: no doobra...punkt dla Ciebie :eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Cola napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: jaki szczurek :roflt: i na dodatek knuje zemstę (widać to w jego przymrużonych oczkach :evil_lol: ) jakoś nie boję się tej pomsty :evil_lol: Quote
marlena924 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Siuper foty kapielowe :multi: Ja mam juz aparat spowrotem moze dzis zrobie juz jakies foty :lol: Pozdr. Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 madziasto4 napisał(a):no doobra...punkt dla Ciebie :eviltong: Mam Cię!! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Czy dostanę nagrodę? :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Mam Cię!! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Czy dostanę nagrodę? :cool3: no niech stracę:shake: - Twoja nagroda :p Czy spełniłam Twoje oczekiwania :lol: Quote
leemonca Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jestem właśnie na etapie ugniatania mojego męża, ,żeby w naszym domu zamieszkał nowy domownik. Mały nasz " Masterek", będzie się inaczej nazywał, ale jestem tak zakochana w Masterku, że nie potrafię inaczej mówić o tej rasie , jak o masterkach. Madzia nie obrazisz się? Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='leemonca']jestem właśnie na etapie ugniatania mojego męża, ,żeby w naszym domu zamieszkał nowy domownik. Mały nasz " Masterek", będzie się inaczej nazywał, ale jestem tak zakochana w Masterku, że nie potrafię inaczej mówić o tej rasie , jak o masterkach. Madzia nie obrazisz się? ależ skąd! Jest mi na prawdę bardzo miło :loveu: Masterek też się cieszy ;) Quote
Patikujek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='madziasto4 O boziuniu jaki on uroczy to chyba jakaś wspólna cecha yorków że śpią w dziwnych pozach:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']O boziuniu jaki on uroczy to chyba jakaś wspólna cecha yorków że śpią w dziwnych pozach:evil_lol: dziwne pozy? :evil_lol: dziwne to mało powiedziane :evil_lol: :razz: Quote
marlena924 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Wyginam Śmiało Ciało :lol: :lol: :lol: Dla mnie too... :lol: :lol: :lol: MAŁO :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts