Pegaza Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cze Madzia zabawne zdjęcia Torka z "kosteczką":lol: mm jakie fajne mają kubraczki:ppieknie w nich pozują:loveu: miłego poniedziałku:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jezuuuuu jaka mafia swetrowa. Trza bylo im z mocheru te wdzianka zrobic :eviltong: Quote
Mona4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jezuuuuu jaka mafia swetrowa. Trza bylo im z mocheru te wdzianka zrobic :eviltong: lepsze byly by beretki:evil_lol: Witammilutko sweterkowych facetow Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='tigrunia']Aaa.. dziękuję bardzo :) Mam nadzieję, że niedługo przyjdzie kliker z Eukanuby i zaczne porządnie trenować Jessi ;) Oo, to do Eukanuby klikera dołączają? :hmmmm: [quote name='Aga76']Cze Madzia i przystojne sweterkowe chłopaki :Cool!: Cze Aguś!:cool1: [quote name='Kasia']Piękne i jakie 'posłuszne' zdjęcie :loveu: Fajnie wyglądaja w tych wełniakach :lol: Cze Madźka! Cześć Fidlasta:p [quote name='Pegaza']Cze Madzia zabawne zdjęcia Torka z "kosteczką":lol: mm jakie fajne mają kubraczki:ppieknie w nich pozują:loveu: miłego poniedziałku:p Heloooł:multi: [quote name='Anusia & Alutka']Jezuuuuu jaka mafia swetrowa. Trza bylo im z mocheru te wdzianka zrobic :eviltong: Taaa, i dowody zabrać, żeby nie głosowali:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Mona4 napisał(a):lepsze byly by beretki:evil_lol: Witammilutko sweterkowych facetow Witaj Mona :) Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Czee Bee :grins: Chceta fylmyk z Torciem? I mą dłonią w roli głównej? Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 To proszę Torcia, a za szybki odzew bonus- ma dłoń :grins: Quote
tigrunia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Oo, to do Eukanuby klikera dołączają? :hmmmm: A no dołączają - dziś dostałam.. i nawet książeczkę dali i kupon na żarełko gratis :) Quote
Anusia & Alutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ogarnela mię sennosc ogromna... i nagla... Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 to Toras? przeuroczy normalnie! w ruchu!:loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cześć Madźka :multi: Twoja galeria niedługo pęknie w szwach z nadmiaru gadaniny :eviltong::eviltong: Nie czytam, bo zżarłoby mi móc cenny wolny czas, ale na urwiski to chętnie sobie popatrzyłam :loveu: Śliczne, tawrzowe sweterki mają :loveu: My jeszcze nie założyliśmy, ale jak tylko temperatura spadnie poniżej 0 to na pewno na wieczorny spacer nie pogardzimy kubraczkiem :lol: Mizianki i całuski dla chłopaków :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cześć Madziu :calus: Ile wy tu nagadałyscie :-o Pochwalę się, że wszystko przeczytałam :B-fly:I nie mam już zaległosci :cunao:Zgadnij, ile mi to zajęło... 28 min - podpowiedź http://images31.fotosik.pl/10/748b5a213555b2b4.jpg Aris ma taki sam sweterek co Master. Też już zakładamy, bo on nie wyjdzie nad dwór, a jak już go przekonam, to się nie ruszy, a trzęsie się jak galareta. Oczywiście nie powiem, żeby się cieszył, kiedy widzi, że biorę go do rąk. Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nie śpij jeszcze bo za 40 minutów M jak M... bydzie :grins: Cze Madźka :loveu: Co u chłopaków dzis słychać? Quote
madziasto4 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']to Toras? przeuroczy normalnie! w ruchu!:loveu::loveu::loveu: Toras, Toras, we własnej osobie :razz: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madźka :multi: Twoja galeria niedługo pęknie w szwach z nadmiaru gadaniny :eviltong::eviltong: Nie czytam, bo zżarłoby mi móc cenny wolny czas, ale na urwiski to chętnie sobie popatrzyłam :loveu: Śliczne, tawrzowe sweterki mają :loveu: My jeszcze nie założyliśmy, ale jak tylko temperatura spadnie poniżej 0 to na pewno na wieczorny spacer nie pogardzimy kubraczkiem :lol: Mizianki i całuski dla chłopaków :loveu: Hej Daguś :multi: Moja galeria jest elastyczna i nie pęknie:p Ogólnie to chłopaki jeszcze też na golasa chodzą na spacerki. Wtedy im założyłam, bo był straszliwy ziąb, Toro biegał za piłką z rozdziawioną paszczą, a Master sobie siadł i się przyglądał, zamiast sobie polatać i się rozgrzać.. [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu :calus: Ile wy tu nagadałyscie :-o Pochwalę się, że wszystko przeczytałam :B-fly:I nie mam już zaległosci :cunao:Zgadnij, ile mi to zajęło... 28 min - podpowiedź Aris ma taki sam sweterek co Master. Też już zakładamy, bo on nie wyjdzie nad dwór, a jak już go przekonam, to się nie ruszy, a trzęsie się jak galareta. Oczywiście nie powiem, żeby się cieszył, kiedy widzi, że biorę go do rąk. Pół godziny aż?? Co tak wolno czytasz? :eviltong: Też cielwony?:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Bry. :sleep2: Heloooł.. Quote
madziasto4 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Kasia napisał(a):Nie śpij jeszcze bo za 40 minutów M jak M... bydzie :grins: Cze Madźka :loveu: Co u chłopaków dzis słychać? Cześć Kasiu;) Nic specjalnego w zasadzie...Ospali trochę, tak samo jak ja zresztą... Nie cierpię okresu jesienno-zimowego:roll: Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 To całkiem jak ja :p Nienawidzę jesieni bo jest mokro, wilgotno i deszczowo i ciemno cały czas! Wychodzę rano z chałupy - ciemno, wracam z pracy do chałupy - ciemno :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Zaczyna sie durnowate przesilenie :angryy: Quote
madziasto4 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Kasia napisał(a):To całkiem jak ja :p Nienawidzę jesieni bo jest mokro, wilgotno i deszczowo i ciemno cały czas! Wychodzę rano z chałupy - ciemno, wracam z pracy do chałupy - ciemno :shake: Tak jest- zimno, mokro, szaro-buro, pesymistycznie i w ogóle :shake: Aż się wstawać rano nie chce :roll: Anusia & Alutka napisał(a):Zaczyna sie durnowate przesilenie :angryy: Już wolę to wiosenne.. Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja tam żadnego przesilenia nie lubiem...:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Oj nieeeee! Wiosenne to jest tradżedi! Wtedy mam straszne wahania nastrojow i zazwyczaj rycze jak glupia. Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ale od soboty śpikamy godzinę dłużej :multi: Quote
madziasto4 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 A bo cholera jedno przesilenie gorsze od drugiego... Dla mnie to maj i lato mógłoby trwać okrągły rok.. Quote
madziasto4 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Kasia napisał(a):Ale od soboty śpikamy godzinę dłużej :multi: Czekam na ten dzień już z utęsknieniem :modla: Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 I godzinę dłużej w ten noc sie bawimy :multi: oczywiście ten kto na balety chodzi... [SIZE=2]Idem na seriala. Wrócem. Quote
Recommended Posts