madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Mam jakieś dziwne gardło...- w sensie, że chyba się nałykałam tego cholernego zimnego powietrza dzisiaj:shake: Zrobiłam sobie gorącą herbatkę.. Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Trzeba zniszczyć choróbsko w zarodku, zalej barbarzyńcę gorącą cieczą! Proszę nie chorować. Dobranoc Madziu. Quote
Kasia_zg Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Witaj Madziu :) Ależ tu u Was wesolutko i milutko....dawno nie byłam ale zaległosci choć duzwawe to już nadrobione. Foteczki fajniusie jak zwykle te w wannie fantastyczne uśmiałam sie niemiłosiernie:megagrin: oni kapitalnie razem wyglądają a sprawdzanie Masterkowej męskości przez Toreczka powaliło mnie:mdleje::-D (ciekawe co sprawdzał a może porównywał?? :razz:)Ty to masz z nimi wesolutko !! Pozdrowionka gorace i milusiego weekendziku zycze:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']A bo ja miałam filety:cool1: Podobno o pandze jest sporo negatywnych opinii :hmmmm: Se wymyslila :roll: [quote name='Aga76']Madzia, ty się zastanów... co Anusia zrobi z takim osobistym wyznaniem :-? Nic nie zrobi... [quote name='madziasto4']O żesz!! Nie pomyślałam...:splat: Zadna nowosc, ze nie pomyslalas... :cool1: [quote name='Aga76']Jak nagadamy dużo stron, to może da się przeoczyć taki jeden mały pościk. Na to bym nie liczyla... [quote name='Aga76']Dobrry A z tym sie zgodze. Dobry! Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Na to bym nie liczyla... Quote
koregra Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witam :lol: Ale sie rozgadałyście:mad: Pozdrowionka Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Aga76']Trzeba zniszczyć choróbsko w zarodku, zalej barbarzyńcę gorącą cieczą! Proszę nie chorować. Dobranoc Madziu. Gorąca ciecz.., o tak-grzaniec będzie najlepszy :grins: [quote name='Kasia_zg']Witaj Madziu :) Ależ tu u Was wesolutko i milutko....dawno nie byłam ale zaległosci choć duzwawe to już nadrobione. Foteczki fajniusie jak zwykle te w wannie fantastyczne uśmiałam sie niemiłosiernie:megagrin: oni kapitalnie razem wyglądają a sprawdzanie Masterkowej męskości przez Toreczka powaliło mnie:mdleje::-D (ciekawe co sprawdzał a może porównywał?? :razz:)Ty to masz z nimi wesolutko !! Pozdrowionka gorace i milusiego weekendziku zycze:loveu: Cześć Kasiu :bye: [quote name='Aga76']Dobrry [quote name='Pegaza'] cze Madzia Dobry :bye: [quote name='Anusia & Alutka']Se wymyslila :roll: Nic nie zrobi... Zadna nowosc, ze nie pomyslalas... :cool1: Na to bym nie liczyla... A z tym sie zgodze. Dobry! Se nie wymyśliłam, tylko se wyczytałam :razz: To mi lotto, coś napisała.. To mi nie lotto i się powinnam obrazić :obrazic: To mi też lotto.. A to mi też powinno lottoć, bo żem obrażona, aaaale... niech będzie. Dzień dobry.. [quote name='tigrunia']Dzieńdoberek weekendowo :) Witamy :bye: [quote name='koregra']Witam :lol: Ale sie rozgadałyście:mad: Pozdrowionka Cześć Kamilka:p Quote
binkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć w sobotni, słoneczny i zimny dzionek:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 binkaa napisał(a):Cześć w sobotni, słoneczny i zimny dzionek:loveu: Cześć w sobotni, deszczowy i zimny dzionek :cool1: Quote
binkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 to u Ciebie pada dziś? Bo u mnie słoneczko grzeje:cool3: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Pada, pada od rana.. psy wróciły jak szczurki ze spaceru:cool1: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Znowu strzelali czymś na dworze, Masterek ze strachu się schował, a Torek usilnie próbował się do niego dostać:lol: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Toro- pełen relaks.. Master zestresowany... To samo- Master wystraszony, a Torek go zaczepia Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć :loveu: u mnie na razie ładnie, tylko zimno i mokro. Ooo cześć Atka:multi: U nas nadal pada... Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Muszę mu grzywkę podciąć i ogólnie trochę pyszczek.. Quote
Pegaza Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Atka juz Ty nie wycinaj tak Siusia bo nic z niego nie zostanie:evil_lol: biedny Masterek wystraszony Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Nie zapuszczam, ale i nie obcinam, bo mu będzie zimno na golasa biegać, a tak to ma te 2-3cm włosków. Ale długich nie zapuszczam.. Skąd ja to znam:lol: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Pegaza napisał(a):Atka juz Ty nie wycinaj tak Siusia bo nic z niego nie zostanie:evil_lol: biedny Masterek wystraszony Noo wystraszony, nie ma przypadkiem takiego przepisu, że strzały dozolone wyłącznie w noc sylwestrową??:mad: Quote
Pegaza Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 chyba nie ma a swoją drogą Master się boi a Toro nie ciekawe,że jeden tak reaguje bojączką Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Pegaza napisał(a):chyba nie ma a swoją drogą Master się boi a Toro nie ciekawe,że jeden tak reaguje bojączką Szkoda... Toro też się pewnie obawia, bo reaguje na strzały, ale nie trzęsieniem się jak galareta (jak Master), tylko szczekaniem, warczeniem i bieganiem od okna do mnie. Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 PositiveThought napisał(a):zakłócanie spokoju? :razz: może coś by się dało na nich wymyślić... my już w polarku/bluzie. :p Ale dałabym sobie rękę uciąć, że słyszałam o takim przepisie, że w ciągu roku petardy są zabronione noo.. My jeszcze bez śmigamy:p Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale dałabym sobie rękę uciąć, że słyszałam o takim przepisie, że w ciągu roku petardy są zabronione noo.. Mi też coś podobnego świta, nie jestem pewna czy nie chodziło raczej o ograniczenie sprzedaży. Quote
Recommended Posts