madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 A pojawiłam się :grins: Zjadłam rybkę i odpoczywam po ciężkim tygodniu :razz: Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Aga76 napisał(a):Jaką jybkę miałaś? Chwileczkę.... Pegaza napisał(a):niech zgadne pange:p Pudło:p Panga zajeżdża mułem :p Uwaga, mówię... Solę w cieście naleśnikowym:loveu: Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ło matusieńko, nie mogę powstrzymać ślinotoku... Dario dawaj tego tatara, bom padnę z głodu, buu (ja wciągnęłam kebaba) Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 o ciu to ja tylko tatar a Ty masz kebaba :-o Madzia pojedzona to smaku na nic nie ma:evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Kebaba miałam, ale już zjadłam - wolę tatara!!! Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a ja kebaba nie jadłam, tatara mam ale teraz nie dam bo zara lece się przewietrzyć:p Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Pegaza']a ja kebaba nie jadłam, tatara mam ale teraz nie dam bo zara lece się przewietrzyć:p Poczekam Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Pegaza']o cieniu Ty to masz rarytasy :p W zasadzie to smak bardzo zbliżóny do pangi, też bez ości, tyle że nie czuć właśnie tego mułu :lol: [quote name='Aga76']Ło matusieńko, nie mogę powstrzymać ślinotoku... Dario dawaj tego tatara, bom padnę z głodu, buu (ja wciągnęłam kebaba) [SIZE="1"]A shoarmę kiedyś jadłaś?:loveu: Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 bez ości panga:-o to ja nie wiem ostatnio miałam same ości:mad: Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Że tak powiem wąchałam, ale to nie mój smak, a ty lubisz? Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pegaza napisał(a):bez ości panga:-o to ja nie wiem ostatnio miałam same ości:mad: A bo ja miałam filety:cool1: Podobno o pandze jest sporo negatywnych opinii :hmmmm: Aga76 napisał(a):Że tak powiem wąchałam, ale to nie mój smak, a ty lubisz? Jadam od czasu do czasu u znajomego w Trójmieście (i wyłącznie u niego). Jego szałerma jest pycha i właściwie to wygląda inaczej niż te inne :hmmmm: Kebabiki jeśli jadam, to też tyko u niego:p Quote
Aga76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Jadam od czasu do czasu u znajomego w Trójmieście (i wyłącznie u niego). Jego szałerma jest pycha i właściwie to wygląda inaczej niż te inne :hmmmm: Kebabiki jeśli jadam, to też tyko u niego:p Dobrze jest mieć takie sprawdzone miejsce z dobrym jedzonkiem. Quote
Cimi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Podobno o pandze jest sporo negatywnych opinii :hmmmm: Jest, jest .. dlatego ani ja nie zjem ani nie dam psom ;). Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Aga76 napisał(a):Dobrze jest mieć takie sprawdzone miejsce z dobrym jedzonkiem. To prawda :) Cimi napisał(a):Jest, jest .. dlatego ani ja nie zjem ani nie dam psom ;). Się pojawiłaś ni z gruchy nie z pietruchy:lol: Tak właściwie, to nie wiadomo ile w tym prawdy.. Ale ja się przeczuciłam na solę i jestem spokojna:lol: Quote
Cimi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Się pojawiłaś ni z gruchy nie z pietruchy:lol: Tiiiak bywa :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Tak właściwie, to nie wiadomo ile w tym prawdy.. Ale ja się przeczuciłam na solę i jestem spokojna:lol: Nie wiem jak jest na prawdę, ale czytałam, że panga jako ryba hodowlana w Chinach masowo hodowana i karmiona byle czym . Ja kupuje mintaja :) Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Aga76 napisał(a):Toro zdobywca !!! Wypatrywał Mastera.. Cimi napisał(a):Tiiiak bywa :evil_lol: Nie wiem jak jest na prawdę, ale czytałam, że panga jako ryba hodowlana w Chinach masowo hodowana i karmiona byle czym . Ja kupuje mintaja :) Ja też taką wersję czytałam i o takiej słyszałam, ale tak jak mówię- nie wiadomo ile w tym prawdy... Na pangę jest od jakiegoś czasu moda, nie? :lol: Mintaj też dobry :) Quote
Cimi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Na pangę jest od jakiegoś czasu moda, nie? :lol: Przyznam się, że na rybnej modzie się nie znam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Cimi napisał(a):Przyznam się, że na rybnej modzie się nie znam :evil_lol: O jaaaa, i wyszło moje zboczenie związane z miejscem zamieszkania- Wybrzeże :evil_lol: Quote
Recommended Posts