madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bo gada sensownie :evil_lol: I chyba mi gdzies mignelo zdjecie glowy bez twarzy :hmmmm: Też mi to wytłumaczenie przyszło do głowy, ale jak tu jest jaka blondynka, to się obrazi :lol: A faktycznie, coś też widziałam długowłosego, brunatnego :lol: Anusia & Alutka napisał(a):Jakie to zyciowe: Rozmawiają dwaj studenci: -Gdzie idziesz? -Na wódkę. -No dobra, namówłeś mnie. :roflt: W takim szampańskim humorze biologia o wiele lepiej mi wchodzi do głowy, niż ucząc się 'na smutno' :evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Czołem :loveu: dwie złączone nogi pod stołem... od dziś będę siedzieć na dogo w czapce, hi Quote
mery Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witajcie dziewczynki! (Chłopców chyba tu nie ma - nielicząc jorkusiowych) Dogo z rana jak śmietana! Miłego dnia życzę http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku :roflt: :roflt: :roflt: Ciao! Quote
Kasia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jam też nie blondynka :grins: Ale nie powiem, że nie chciałabym zobabczyć tych dwóch co tak twardo się 'ukrywają' :cool3: :loveu: Atkę, Madźkę, Dagę, Darię-Ewę, Sarę i Kasię Matrixową już wszyscy wiedzieliśmy a tych 2 Pań na literke A nie...:shake: A szkoda...lubię wiedzieć jak wygląda osoba, z którą rozmawiam/piszę :lol: Quote
Kasia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jakie cicho jakie cicho??? :obrazic: Madźka mnie na pewno poprze, i Daria i Atka też! Quote
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 fidelek2 napisał(a):Jakie cicho jakie cicho??? :obrazic: Madźka mnie na pewno poprze, i Daria i Atka też! nie ma mocnych... i jusss Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aga76 napisał(a):Czołem :loveu: dwie złączone nogi pod stołem... od dziś będę siedzieć na dogo w czapce, hi Czyli jednak? :cool1: fidelek2 napisał(a):Jakie cicho jakie cicho??? :obrazic: Madźka mnie na pewno poprze, i Daria i Atka też! I ja tez, ja tez popieram. Quote
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czyli jednak? :cool1: I ja tez, ja tez popieram. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To czyj byl, ze sie tak wyraze, czerep owy? :???: Quote
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To czyj byl, ze sie tak wyraze, czerep owy? :???: Nie wiem :shake: hihihi, mój własny naturalny łoczywiście Quote
Kasia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Co popierasz, kogo popierasz??? Jak popierasz to swoje nam tu dawaj!!! :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Aga76']Czołem :loveu: dwie złączone nogi pod stołem... od dziś będę siedzieć na dogo w czapce, hi Serwus Aguś:loveu: [quote name='mery']Witajcie dziewczynki! (Chłopców chyba tu nie ma - nielicząc jorkusiowych) Dogo z rana jak śmietana! Miłego dnia życzę http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku :roflt: :roflt: :roflt: Ciao! Czołem mery!! :) Chłopców-ludziów brak u nas niestety.. Do Anusiowo-Alutkowej galerii tylko taki jeden zagląda.. Filmik przedni:lol: [quote name='fidelek2']Jam też nie blondynka :grins: Ale nie powiem, że nie chciałabym zobabczyć tych dwóch co tak twardo się 'ukrywają' :cool3: :loveu: Atkę, Madźkę, Dagę, Darię-Ewę, Sarę i Kasię Matrixową już wszyscy wiedzieliśmy a tych 2 Pań na literke A nie...:shake: A szkoda...lubię wiedzieć jak wygląda osoba, z którą rozmawiam/piszę :lol: [quote name='fidelek2']Jakie cicho jakie cicho??? :obrazic: Madźka mnie na pewno poprze, i Daria i Atka też! POPIERAM, TAK JEST, POPIERAM!! No, gnojki znowuż kilka razy czymś strzeliły, więc Master ulokował się na sedesie i sobie spokojnie dygocze (haha spokojnie dygocze, cóż za bzdura mi wyszła) w łazience, przy radiu :razz: A w kuchni robią się nalesniczki z poarówką, pieczarkami i serkiem na wierzchu :loveu: Do tego keczupik i palce lizać :cool2: Quote
Pegaza Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cze Madziu:p nie cofam się do tyłu ale Popieram a nawet przycisne do muru jak foty nie zobacze:chainsaw: więc nawet Marek-Adam nie zagląda tutaj bo foty brak...:eviltong: znaczy do Anusiowej galeryjki... Madzia Ty to dobre żarciuszko wymyślasz:sabber: Quote
madziasto4 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Robi się:cool1: Pełna samoobsługa- chłopcy wchodzą kiedy im się podoba... Najpierw sam Toro, później wlazł Master... ...Toro wyskoczył sam, a Master nie umiał i został w środku:lol: Quote
madziasto4 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madziu:p nie cofam się do tyłu ale Popieram a nawet przycisne do muru jak foty nie zobacze:chainsaw: więc nawet Marek-Adam nie zagląda tutaj bo foty brak...:eviltong: znaczy do Anusiowej galeryjki... Madzia Ty to dobre żarciuszko wymyślasz:sabber: Oj Dario witaj, przeoczyłam Cię:p Quote
Kasia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Haha, ubaw z chłopaków masz co rusz! :evil_lol: Pomysły mają nieziemskie!!! Quote
madziasto4 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='PositiveThought']phihihi... Master nieumiacz :lol: nie chce mi się czytać więc jak ktoś coś do mnie miał to niech mi powie. bo ja na czsei na razie być muszę, dziś w nocy zaległościas. A nie, niee, nikt niczego od Ciebie nie chciał. :eviltong: [quote name='Kasia']Haha, ubaw z chłopaków masz co rusz! :evil_lol: Pomysły mają nieziemskie!!! I za to ich uwielbiam...;) Znacie to?? Znalazłam dzisiaj :evil_lol: Poniżej cytuje jedno z pytań, które pojawiło sie na egzaminie na wydziale chemii NUI Maynooth (National University of Ireland). Odpowiedź jednego ze studentów była na tyle wyjątkowa, że profesor podzielił się nią ze swoimi kolegami a później jej treść przedstawił w internecie. Pytanie: Czy piekło jest egzotermalne (oddaje ciepło) czy endotermalne (absorbuje ciepło)? Większość odpowiedzi oparta była na prawie Boylesa, które mówi, że w stałej temperaturze objętość danej masy gazu jest odwrotnie proporcjonalna do jego ciśnienia. Jeden ze studentów napisał tak: Najpierw musimy stwierdzić jak zmienia się masa piekła w czasie. Do tego potrzeba jest liczba dusz które idą do piekła i liczba dusz, która piekło opuszcza. Moim zdaniem, można ze sporym prawdopodobieństwem przyjąć że dusze, które raz trafiły do piekła nigdy go nie opuszczają. Na pytanie ile dusz idzie do piekła, można spojrzeć z punktu widzenia wielu istniejących dzisiaj religii. Większość z nich zakłada, że do piekła idzie się wtedy gdy nie wyznaje się tej właściwej wiary. Ponieważ religii jest więcej niż jedna i dlatego, że nie można wyznawać kilku religii jednocześnie, można założyć, że wszystkie dusze idą do piekła. Patrząc na częstotliwość narodzin i śmierci można założyć, że liczba dusz w piekle wzrastać będzie logarytmicznie. Rozważmy wiec pytanie o zmieniającej się objętości piekła. Ponieważ wg prawa Boylesa wraz ze wzrostem liczby dusz rozszerzać się musi powierzchnia piekła tak aby temperatura i ciśnienie w piekle pozostały stałe istnieją dwie możliwości: 1. Jeśli piekło rozszerza się wolniej niż liczba przychodzących do niego dusz, temperatura i ciśnienie w piekle będzie tak długo rosło aż piekło się rozpadnie. 2. Jeśli piekło szybciej się rozszerza niż liczba przychodzących tam dusz, wówczas temperatura i ciśnienie w piekle będzie spadać tak długo aż piekło zamarznie. Która z tych możliwości jest bardziej realna? Jeśli weźmiemy pod uwagę przepowiednie Sandry, która powiedziała do mnie „prędzej piekło zamarznie niż się z tobą prześpię”, jak również to, że wczoraj z nią spałem, możliwa jest tylko ta druga opcja. Dlatego też jestem przekonany, że piekło jest endotermalne i musi być już zamarznięte. Z uwagi na to, że piekło zamarzło, można wnioskować, że żadna kolejna dusza nie może trafić do piekła, a ponieważ pozostaje jeszcze tylko niebo, dowodzi to też istnienie Osoby Boskiej, co z kolei tłumaczy dlaczego Sandra cały wczorajszy wieczór krzyczała „Oh God” („O Boże”). Student otrzymał ocenę „Bardzo dobry”. Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ludzie to pieprzeni egoisci. A chlopcy fajnie z wanny wystaja. Quote
madziasto4 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ludzie to pieprzeni egoisci. A chlopcy fajnie z wanny wystaja. Ale że w związku z czym ten wniosek? :hmmmm: Ano. Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ach... tak ogolniezyciowo i terazniejszosytuacyjnie mowie. Quote
madziasto4 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Oj Anusia...tak nagle Ci się przypomniało, że ludzie to egoiści?? Chrzanić egoistów ;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No nie nagle. To sie zbiera, kumuluje... I nastepuje taki BOOOOM Buuu Quote
Recommended Posts