Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='madziasto4'] http://images31.fotosik.pl/2/79b0258cec0c5d5f.jpg To jest najlepsze: No co, czego znów chcecie! Poczochrać w budce się nie można?! Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jak ja lubie te wloski tak poczochrane na pysiu :loveu: Sluchajcie znalazlam taki kawal ze do tej pory sie smieje, ale on to sie chyba tylko na pw nadaje, bo damie nie przystoi takich dowcipow opowiadac... Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Aga76 napisał(a): Anusia, noo dawaj plose plose ja też kcem.... Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Be padło u Fidlaka w galerii, trzeba je podnieść... Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76']Anusia, noo dawaj plose plose [quote name='fidelek2']ja też kcem.... Chyba nie jest to najlepsiejszy pomysl... Mimo wszystko... [SIZE="1"]Dzwoni telefon, odbiera kobieta... -Halo. Tu Bank Dominet... -Do czego? Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nie chusteczkę ino jeszcze kawałów dajta :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 To stare ale zawsze mnie rozsmiesza: Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi: -Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy łeb... Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jakie sfinstwa? Sami se taka nazwe wymyslili :roll: Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy: -Mamo, mamo, co to jest? Zaskoczona pytaniem mama odpowiada: -To jest ogon słonia. Syn jednak wykrzykuje dalej: -Nie! Pod spodem. Zakłopotana mama odpowiada: -Tooo... nic takiego. Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec idzie po nie. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu. -Tato, tato, co to jest? -To jest ogon, synu. -Nie, pod spodem. -To jest siusiak słonia. Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi: -A mama powiedziała, że to nic takiego. Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu: -No cóż, synku. Tatuś trochę mamusie rozpuścił... Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='fidelek2']To jest najlepsze: No co, czego znów chcecie! Poczochrać w budce się nie można?! Jak taka surykatka :lol: [quote name='PositiveThought']no tak, jasne, pewnie :roll: Ooo, kogóż me oczęta widzą :razz: [quote name='Anusia & Alutka']Chyba nie jest to najlepsiejszy pomysl... Mimo wszystko... [SIZE="1"]Dzwoni telefon, odbiera kobieta... -Halo. Tu Bank Dominet... -Do czego? ihihihi :megagrin: :megagrin: [quote name='Anusia & Alutka']To stare ale zawsze mnie rozsmiesza: Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi: -Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy łeb... Taa, ja od zawsze znam wersję- jak strzelę w ten rudy pysk:eviltong: Ejże, Anusia, to Ciebie też właściwie dotyczy :eviltong: Hihi rudy pysku ty mój:eviltong: [quote name='Anusia_&_Alutka']Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy: -Mamo, mamo, co to jest? Zaskoczona pytaniem mama odpowiada: -To jest ogon słonia. Syn jednak wykrzykuje dalej: -Nie! Pod spodem. Zakłopotana mama odpowiada: -Tooo... nic takiego. Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec idzie po nie. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu. -Tato, tato, co to jest? -To jest ogon, synu. -Nie, pod spodem. -To jest siusiak słonia. Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi: -A mama powiedziała, że to nic takiego. Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu: -No cóż, synku. Tatuś trochę mamusie rozpuścił... Co Ty kurna kategorie 'tylko dla dorosłych' wertujesz?? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Taa, ja od zawsze znam wersję- jak strzelę w ten rudy pysk:eviltong: Ejże, Anusia, to Ciebie też właściwie dotyczy :eviltong: Hihi rudy pysku ty mój:eviltong: Co Ty kurna kategorie 'tylko dla dorosłych' wertujesz?? :lol: Pysk mam normalny :obrazic: Nieee, najnowsze kawaly czy cus i tam jest mix. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Przychodzi blondynka do kiosku: -Poproszę bilet za złotówkę. -Proszę bardzo. -Ile płacę? Na przystanku stoi blondynka. Stoi i stoi już godzinę, aż wreszcie jakiś facet pyta: -Po co tu pani stoi? Przecież autobusy jeżdżą tylko w święta. A blondynka na to: -To się dobrze składa, bo ja mam imieniny. Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Znaaaam te.. Znam też o nogach blondynki, ale to nieładne:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Dobra, idem się myć i spać, w przednim humorze zresztą :loveu: Paaaa :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Znaaaam te.. Znam też o nogach blondynki, ale to nieładne:eviltong: Nareszcie razem? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobra, idem się myć i spać, w przednim humorze zresztą :loveu: Paaaa :bye: Ooo uciekasz. A mi tak zabawnie jest :evil_lol: To tez pojde. Dobranoc :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nareszcie razem? :evil_lol: Yhy :evil_lol: Jezoo Anusia, czy któraś z nas jest blondynką? Ja nie, Ty, rudy pysku, też nie, Atka nie, Aga nie mam zielonego pojęcia, Fidelkowa to już mi się pomerdała- pofarbowana, niepofarbowana, nie wiem :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Yhy :evil_lol: Jezoo Anusia, czy któraś z nas jest blondynką? Ja nie, Ty, rudy pysku, też nie, Atka nie, Aga nie mam zielonego pojęcia, Fidelkowa to już mi się pomerdała- pofarbowana, niepofarbowana, nie wiem :eviltong: Eeee no Aga tyz nie :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Bo gada sensownie :evil_lol: I chyba mi gdzies mignelo zdjecie glowy bez twarzy :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jakie to zyciowe: Rozmawiają dwaj studenci: -Gdzie idziesz? -Na wódkę. -No dobra, namówłeś mnie. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Madzik ja juz ide. Dobranoc :bye: Quote
Recommended Posts