Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Niech sie w łokcia pocałuje :p Nooo dobrze Kasia mowi. W lokiec sie cwaniaro pocaluj :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='PositiveThought']cześć! a mi dogo śmiga, jak nigdy... taaa, cholery można dotsać od server is too BIZI wycałuj chłopaczków i siebie, jak zdołasz, gdzie chcesz :loveu: Cześć pozytywny thoughtcie:p [quote name='Anusia & Alutka']Nooo dobrze Kasia mowi. W lokiec sie cwaniaro pocaluj :eviltong: Ja kiedyś już coś takiego czytałam i jestem w tej grupie osób, które po przeczytanie próbowały się w ten nieszczęsny łokieć pocałować z ciekawości:eviltong: Z mizernym skutkiem zresztą:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Ja kiedyś już coś takiego czytałam i jestem w tej grupie osób, które po przeczytanie próbowały się w ten nieszczęsny łokieć pocałować z ciekawości:eviltong: Z mizernym skutkiem zresztą:eviltong: Pocalowac... Nawet polizac sie nie da :roll: A zarowke do aparatu gebowego tez pchalas? :eviltong: Bo wlozyc sie da, ale wyjac juz ponoc nie. Tego nie sprawdzalam :lol: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A zarowke do aparatu gebowego tez pchalas? :eviltong: Bo wlozyc sie da, ale wyjac juz ponoc nie. Tego nie sprawdzalam :lol: cię nie mogę, ale pomysł Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Pocalowac... Nawet polizac sie nie da :roll: A zarowke do aparatu gebowego tez pchalas? :eviltong: Bo wlozyc sie da, ale wyjac juz ponoc nie. Tego nie sprawdzalam :lol: Tego z żarówką nie znałam :lol: Wyobraziłam sobie siebie u lekarza z żarówką w jadaczce. Panie doktorze, nie mogę wyjąć:evil_lol: buahaha :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nom, ponoc tak wlasnie jest hi hi. Madzka sprobuje to nam powie czy to prawda :razz: Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cze Madziałajzo :eviltong: :loveu: Pozdrawiamy środowo i przesyłamy mizianko dla chłopaków!!! Quote
mery Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :multi:Hej Madzia! Spago staje się coraz berdziej zmotywowany w ćwiczeniach z klikerem. Bardzo mnie to cieszy.:multi: Poza tym ostatnie smakołyki daję mu za aport połączony z zabawą...a to, to jego żywioł. A Wam jak idzie? Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu Dzień doberek Aguś :grins: [quote name='fidelek2']Cze Madziałajzo :eviltong: :loveu: Pozdrawiamy środowo i przesyłamy mizianko dla chłopaków!!! Cześć Kasiu, środa mi się strasznie ciągnie w szkole...Ale ważne, że coraz bliżej piątku. [quote name='Mona4']I my slicznie witamy:lol: Witam również :p [quote name='mery']:multi:Hej Madzia! Spago staje się coraz berdziej zmotywowany w ćwiczeniach z klikerem. Bardzo mnie to cieszy.:multi: Poza tym ostatnie smakołyki daję mu za aport połączony z zabawą...a to, to jego żywioł. A Wam jak idzie? Witaj mery :bye: To super :) My mieliśmy trochę przerwy z klikaniem, ale ogólnie to wprowadziłam komendę do targetowania i ją szlifujemy :p Quote
mery Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 jak długo ćwiczycie jedną, konkretną komende? Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 mery napisał(a):jak długo ćwiczycie jedną, konkretną komende? Pytanie nieważne, już wszystko sobie wyjaśniłyśmy :) P.s. Dzięki za fotki, mały jest świetny!!! :) Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kurde takie kawaly czytam ze bania mala :lol: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 O tym milicjancie już u Agi czytałam, daj jeszcze jakiś :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Reszta sie nie nadaje :lol: -Babciu, widziałaś gdzieś moje tabletki? Miały napisane LSD. -Pie**olić tabletki, widziałeś smoka w kuchni? Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 :evil_lol: Dawno temu taki znalazłam: -Tato, dlaczego babcia biegnie zygzakiem? - Nie pie***l, tylko podawaj naboje. :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Kulturalne wariacje masterkowe Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Masterek to uosobienie gracji i elegancji! Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Aga76']Masterek to uosobienie gracji i elegancji! O tak, niewątpliwie ma to po mnie... Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):O tak, niewątpliwie ma to po mnie... W końcu po kimś musi TO mieć :razz: Quote
Recommended Posts