madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No i co z tego? Gloopie jakies tlumaczenie :roll: O cześć Anusia :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 madziasto4 napisał(a):O cześć Anusia :loveu: Czesc :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc :loveu: Dawno się nie widziałyśmy, prawda? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='madziasto4']Dawno się nie widziałyśmy, prawda? :loveu: :calus: [SIZE="1"]....... Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jak goopia to niech boli! Od wypisywania durnot boli!! Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak goopia to niech boli! Od wypisywania durnot boli!! [SIZE="1"]Ćwinia na ćwini ćwinią pogania, oo :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I co sie obraza? Najpierw durnoty wypisuje, a pozniej fochy taaaa? Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Dzie masz te durnoty się pytam, dziee?? Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Ja już idę Anusia.. Już pal licho czy przez durnoty czy nie- ale łeb mnie boli, idę spać... Dobranoc :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzie masz te durnoty się pytam, dziee?? W mojej wlasnej galeryi!!!! :obrazic: madziasto4 napisał(a):Ja już idę Anusia.. Już pal licho czy przez durnoty czy nie- ale łeb mnie boli, idę spać... Dobranoc :bye: Dobranoc :loveu: Spij se dobrze, mimo wszystko... :calus: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Dobranoc :loveu: Spij se dobrze, mimo wszystko... :calus: Haaa, zmiękłaś :eviltong: fidelek2 napisał(a):Cze Madzialajdo :p Jak samopoczucie? Przeczytałam cze MadziaŁajzo :eviltong: Samopoczucie dobre (w końcu coraz bliżej piątku:lol: ) Wczoraj się rąbnęłam w kostkę o róg stolika, robiąc zamaszysty ruch nogą na łóżko.. Anusia & Alutka napisał(a):Dobry :hand: Serwus:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A phiii. Madziałajza :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A phiii. Madziałajza :turn-l::turn-l::turn-l: No taaa, a Tobie w to graj :mad: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Aga76']A tu znów same uprzejmości Cze Madzia. A bo to przez tą, no, chodzącą kulturę, co się Anusia zwie... Witaj Aguś :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Aga76']A tu znów same uprzejmości Tak :grins: Pis end low :ylsuper: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='madziasto4']A bo to przez tą, no, chodzącą kulturę, co się Anusia zwie... Witaj Aguś :grins: [quote name='Anusia & Alutka']Tak :grins: Pis end low :ylsuper: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak :grins: Pis end low :ylsuper: A co Ty? Na Pis głosujesz?? :eviltong: Dzisiaj w gablocie szkolnej przeczytałam: 'Zginęła książka "x". Należy ona do księgozbioru biblioteki szkolnej. Uczciwego znalazcę prosimy o jej zwrot. Ostatnio była widziana w czytelni.' Ostatnie zdanie wywołało u mnie nagły wybuch śmiechu :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Idem se na seriala, potem poczytam Wasze uprzejme wymiany zdań :p Szlag jasny trafi krew nagła zaleje z tym mulącym dogo :angryy: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Idem se na seriala, potem poczytam Wasze uprzejme wymiany zdań :p Szlag jasny trafi krew nagła zaleje z tym mulącym dogo :angryy: Idź, idź, później mi opowiesz :p Mnie też :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='PositiveThought'] wycałuj chłopaczków i siebie, jak zdołasz, gdzie chcesz :loveu: Be, czy Ty zdurnialas do reszty?? Nie wiem jak tam u Madzki z joga, ale na moj gust jedynymi czesciami ciala ktore se sama moze pocalowac, sa dlonie i stopy. Chcesz zeby jutro cala dogomania huczala: "Atka caluje Madzke po stopach :turn-l:" Quote
Recommended Posts