binkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Łikendowe Cześć!:loveu::loveu: A ja tu tak dawno nie zaglądałam.. :loveu::loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/101/9b11cbcd1ca41b28.jpg Ah te oczy:loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia ja nie w temacie nie mam czasu by wracać ale coś tam wyczytałam że, Anusia się myć nie lubi:roll: zostawie bez komentarza:evil_lol: pozdrawiam i miłej niedzieli:p No skoro Ty tak rozumujesz to ja sie wcale nie dziwie, ze ten Marek-Adam taki zaniedbany. Pozostawie to bez komentarza :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Aga76']Urodzony myśliciel No baa...:cool1: [quote name='binkaa']Łikendowe Cześć!:loveu::loveu: A ja tu tak dawno nie zaglądałam.. :loveu::loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/101/9b11cbcd1ca41b28.jpg Ah te oczy:loveu::loveu: Witam :bye: [quote name='Anusia & Alutka']No skoro Ty tak rozumujesz to ja sie wcale nie dziwie, ze ten Marek-Adam taki zaniedbany. Pozostawie to bez komentarza :cool1: A się przywiać to nie łaska? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 madziasto4 napisał(a): A się przywiać to nie łaska? :obrazic: Nie przegina troche? I co do nas nie przylazla heeee?? :obrazic: Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie przegina troche? I co do nas nie przylazla heeee?? :obrazic: Jak nie przylazła, jak przylazła??? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Masterek z kitusia :loveu: On normalnie jak panienka w niej wyglada :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Masterek z kitusia :loveu: On normalnie jak panienka w niej wyglada :loveu: Masz panienkę- po wieczornej toalecie, demakijażu, bez kitki, po zdjęciu sztucznych rzęs, itede- niczym w scence Ireneusza Krosnego:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Łoooo matko przenajswietsza :mdleje: Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Łoooo matko przenajswietsza :mdleje: No masz, się jeszcze matki przenajświętszej czepia..:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Teraz juz wiem co czuja mezczyzni, jak swoja ksiezniczke po raz pierwszy bez mejk-apu zobacza. Quote
Aga76 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Teraz juz wiem co czuja mezczyzni, jak swoja ksiezniczke po raz pierwszy bez mejk-apu zobacza. Dzień dobry Madziu Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jakieś osły małoletnie czymś strzelają za oknem, a Master się już biedak trzęsie cały jak galaretka :shake: Gówniarstwo:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Jakieś osły małoletnie czymś strzelają za oknem, a Master się już biedak trzęsie cały jak galaretka :shake: Gówniarstwo:angryy: Alez Magdaleno! Taki slownictwo damie nie przystoi :cool1: Quote
Kasia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Matyjko, marchewkowe zdjęcia są BOWSKIE!!! :loveu: Kitka będzie zapuszczana czy to tylko tak na chwilkę...? ;) Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Alez Magdaleno! Taki slownictwo damie nie przystoi :cool1: To co miałabym do powiedzenie takiemu jednemu z drugim, gdybym dorwała- TO dopiero nie przystoi :cool1: fidelek2 napisał(a):Matyjko, marchewkowe zdjęcia są BOWSKIE!!! :loveu: Kitka będzie zapuszczana czy to tylko tak na chwilkę...? ;) Marcheweczka jest bardzo lubiana przez chłopaków:p Najlepiej obrana, w całości, i z lodówki :p Nieee, na chwilkę chyba ;) Chociaż na razie wcale mi się nie chce majstrować przy Masterze to łazi taki czupur, a jak się nad nim zlituję, to ma kitkę :eviltong: Quote
koregra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://images11.fotosik.pl/99/04b9957134fed7c2.jpg Śliczności moje :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ale ma Torek piekne jabułko :loveu: A na drugiej fotce bialeczka widac :loveu: Wrocilam Madzka. [SIZE="1"]ale mi to pewnie czesc nie powie... Quote
koregra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cześć kochana Ja już zmykam bo strasznie zle sie czuje. Nawet wrocic z pracy nie potrafiłam sama.:-( Pozdrawiam;) Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale ma Torek piekne jabułko :loveu: A na drugiej fotce bialeczka widac :loveu: Wrocilam Madzka. [SIZE="1"]ale mi to pewnie czesc nie powie... Stopniowo je obskubywał:razz: [SIZE="1"]Przecie się juz widziałyśmy dzisiaj:eviltong: [quote name='koregra']Cześć kochana Ja już zmykam bo strasznie zle sie czuje. Nawet wrocic z pracy nie potrafiłam sama.:-( Pozdrawiam;) Ojej, to idź odpocząć bidulko :glaszcze: Kolorowych snów zatem ;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hey Kamilko! A czemu sie tak zle czujesz buuuuu Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='madziasto4']Stopniowo je obskubywał:razz: [SIZE="1"]Przecie się juz widziałyśmy dzisiaj:eviltong: No i co z tego? Gloopie jakies tlumaczenie :roll: Quote
Recommended Posts