Anusia & Alutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 I co usunelas?? Ze nie to co Torcio! Ja cytowalam i juz myslalam ze mi sie cos przestawia... :cool1: Bo chcialam napisac, ze to akurat byl goopi przyklad, bo dla mnie to on jest najbardziej skomplikowana komplikacja. Quote
madziasto4 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I co usunelas?? Ze nie to co Torcio! Ja cytowalam i juz myslalam ze mi sie cos przestawia... :cool1: Bo chcialam napisac, ze to akurat byl goopi przyklad, bo dla mnie to on jest najbardziej skomplikowana komplikacja. A bo mi się kurna fotka któraś mała wstawiła, to żem usunęła wszystko i od nowa wstawiła. To z tym Torciem ma tam być ten tekst, zara się wstawi. Ależ skąd, on ma bardzo prosty tok rozumowania- zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa- i co tu skomplikowanego? :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Ależ skąd, on ma bardzo prosty tok rozumowania- zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa- i co tu skomplikowanego? :niewiem: No ja bym na ten przyklad nie wymyslila, zeby narobic do wanny... Ide spac. Dobranoc. I => :obrazic: zeby nie bylo :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No ja bym na ten przyklad nie wymyslila, zeby narobic do wanny... Ide spac. Dobranoc. I => :obrazic: zeby nie bylo :eviltong: Niee??? Nawet w desperacji z powodu zajętego wc?? Dobranoc:eviltong: Quote
Aga76 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Boooski falujący włos! Ps. Dialogów wciąż nie kumam Quote
madziasto4 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Podsumowując- Anusia nie korzysta z wanny. :evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='madziasto4']Podsumowując- Anusia nie korzysta z wanny. :evil_lol: To zrozumiałam, oj, a to ci dopiero przypadek Quote
madziasto4 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Aga76']To zrozumiałam, oj, a to ci dopiero przypadek Jedyny w swoim rodzaju... I tym zdaniem kończę Aguś mój dzisiejszy pobyt na dogo, do zobaczenia dzisiaj :bye: Quote
koregra Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja zaczynam pobyt na dogo:roll: Zdjęcia i filmiki super:loveu: Pozdrowionka;) Quote
Kasia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć skomplikowani...mniej i bardziej :p Świetne zdjęcia wariującego Torcia :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Aga76']Boooski falujący włos! Ps. Dialogów wciąż nie kumam Nie martw sie Agus, Madzke zrozumiec to wieeelka sztuka :shake: [quote name='madziasto4']Podsumowując- Anusia nie korzysta z wanny. :evil_lol: Phiiiiiiii :obrazic: Quote
Pegaza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cze Madzia ja nie w temacie nie mam czasu by wracać ale coś tam wyczytałam że, Anusia się myć nie lubi:roll: zostawie bez komentarza:evil_lol: pozdrawiam i miłej niedzieli:p Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='koregra']A ja zaczynam pobyt na dogo:roll: Zdjęcia i filmiki super:loveu: Pozdrowionka;) Cześć Kamilka :loveu: A widziałaś kilka stron wcześniej Masterka? :razz: [quote name='fidelek2']Cześć skomplikowani...mniej i bardziej :p Świetne zdjęcia wariującego Torcia :loveu: Cześć Kasiu :multi: [quote name='Aga76']Dzień dobry Ależ mroczne dzień dobry... Witaj Aguś :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Nie martw sie Agus, Madzke zrozumiec to wieeelka sztuka :shake: Phiiiiiiii :obrazic: Czyżby?:cool1: Oo, czyli się przyznajesz, skoro się obrażasz:cool3: Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia ja nie w temacie nie mam czasu by wracać ale coś tam wyczytałam że, Anusia się myć nie lubi:roll: zostawie bez komentarza:evil_lol: pozdrawiam i miłej niedzieli:p Czołem, O proszę, i to mi się podoba- to co najważniejsze wiesz :p Quote
Aga76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hihihi, takie wyrafinowane Co porabiają ogonki? Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Aga76']Hihihi, takie wyrafinowane Co porabiają ogonki? Krótki ogonek zwinięty w kłębek śpi, a długi ogonek leży i duma nad światem... Quote
Aga76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Poważna sprawa :cool1: A będą fotki zadumanego ogonka? Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Aga76 napisał(a):Poważna sprawa :cool1: A będą fotki zadumanego ogonka? Oj będzie ciężko, bo zadumany ogonek przestał dumać, jak tylko usłyszał brzdęk naczyń w kuchni.. Ale znajdzie się zadumany ogonek niezadumany.. Chwileczkę :p Quote
Aga76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zadumany niezadumany też bardzo wskazany. Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 A więc długi ogonek tuż po kąpieli w stanie dalekim od zadumania ..i w stanie bliższym do zadumania Quote
Recommended Posts