madziasto4 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Oj, ale czytałam gdzieś, że rodzynki to nie są dobre dla psów :shake: A jeśli chodzi o koncentrację, to ja moim najpierw zrobiłam taką sesję k/s, k/s, k/s, k/s, k/s...itd, żeby załapali o co biega z tym klikaniem. Quote
mery Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 k/s to jest kliknięcie, s-smakołyk? Też tak zrobiłam. Tak radzono w książce. Widzisz, te rodzynki mi dzisiaj wpadły do głowy, ale i tak nie wiele pomogły. :placz:Trochę na wyrost stwierdziłam, że Spago dla nich zrobi wszystko. On jak widzi kliker to jest super ucieszony, ale widać, że nie skupia się tak na maksa. On jest taki indywidualista,:cool1: jak mu się nie chce wysilac to nie bardzo się stara. Ale szukam winy w sobie, co kurka wodna robię źle?:shake: Jak nie przestanie mi przed oczami latać reklama Lotto, to zara walnę w kompa :comp26: !!! Quote
madziasto4 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 mery napisał(a):k/s to jest kliknięcie, s-smakołyk? Też tak zrobiłam. Tak radzono w książce. Widzisz, te rodzynki mi dzisiaj wpadły do głowy, ale i tak nie wiele pomogły. :placz:Trochę na wyrost stwierdziłam, że Spago dla nich zrobi wszystko. On jak widzi kliker to jest super ucieszony, ale widać, że nie skupia się tak na maksa. On jest taki indywidualista,:cool1: jak mu się nie chce wysilac to nie bardzo się stara. Ale szukam winy w sobie, co kurka wodna robię źle?:shake: Jak nie przestanie mi przed oczami latać reklama Lotto, to zara walnę w kompa :comp26: !!! Tak jest, klik/smakołyk :) Może rób sesje klikerowe jak Spago jest głodny? Może w tym temacie znajdziesz jakieś rady, co prawda temat dotyczy molosa, ale molos to przecież też pies :lol: http://szkoleniepsow.fora.pl/jak-skoncentrowac-molosa-t989.html?highlight=koncentracja Quote
madziasto4 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Lotto? Jakież to lotto Wam przeszkadza?? Quote
mery Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tynk ju! Dzięki! Zaraz poczytam. Super, że nowe zdjęcia wkleiłaś. Kocham tych Twoich chłopaków. Nawet raz mi się śniło, że byłam nad morzem, a tu jorczas idzie i wygląda jak Toro i podeszłam do pani, która tego pieska miała na smyczy i powiedziałam, że ja tego psa znam z dogomanii, to jest Toro na bank!!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Lotto? Jakież to lotto Wam przeszkadza?? No to lottojące po calym ekranie... Quote
madziasto4 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 mery napisał(a):Tynk ju! Dzięki! Zaraz poczytam. Super, że nowe zdjęcia wkleiłaś. Kocham tych Twoich chłopaków. Nawet raz mi się śniło, że byłam nad morzem, a tu jorczas idzie i wygląda jak Toro i podeszłam do pani, która tego pieska miała na smyczy i powiedziałam, że ja tego psa znam z dogomanii, to jest Toro na bank!!! Ło rety :lol: :lol: Anusia & Alutka napisał(a):No to lottojące po calym ekranie... Mnie nic nie lotto :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A Anusi ciagle lotto... Jejku jaki ten Masterek jest slodziasny :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Chiba jednak czupur zostanie :loveu: Sama zobacz jaki jest fajny taki roztrzepany :loveu: Tylko tę brodę muszę mu przyciąć... Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cze Madzik w piąteczek :p Nic nie rób z Masterkową fryzurą - czupurkowa jest najlepsza!!! :loveu::loveu: Sama zrobiłabym taka Fidlakowi ale nie mam tyle 'talentu', próbowałam ale nie wychodzi mi....Krzywo wychodzi, schody się robią i jakis taki przyplaskany sie wydaje....:roll: Quote
dzasta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cześc Madziasto :multi: Widze ze klikasz z Masterkami i Torkami :razz: Uwielbiam jak ludzie pracują z pieskami a jeszcze bardziej z rasami, które większośc ludzi uważa za zabawki qrcze przecie to są terriery i tak samo lubia spacerki, naukę i zbawe jak inne psy ( oczywiscie jedne mniej a drugie więcej ) ! Super Madzia i czekam na dalsze donosy co juz chłopaki potrafią :eviltong: Mój Dżezik sie naumiał proszenia wreszcie ale jeszcze nie umie się obkręcać na łapakach (chodzi tylko na 2 w tył i przód ) ! Sorki Madziasto że Ci tak Topic zaśmiecam wywodami ale rece mi opadaja bo ostatnio spotkałam kobiete która kupowała pampersy dla swojego Yorka w sklepie opowiadajac wszem i wobec ze jej York nigdy na dworku nie był bo to nie jest pies do wychodzenia ja sie zapytałam do czego a kobieta uciekła...brak słów a ręce opadaja :shake::crazyeye: Dobrze że jest DGM bo bym straciła wiare w ludzi :p Quote
Anusia & Alutka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Chiba jednak czupur zostanie :loveu: Sama zobacz jaki jest fajny taki roztrzepany :loveu: Tylko tę brodę muszę mu przyciąć... Zostaw czupurka. Bardzo slodziasnie wyglada i slicznie. Zakochalam sie w czupurku jak wkleilas ta fotke jak sobie Mr Master przez okienko looka :loveu: Cze Madzik! Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Mona4 napisał(a):witamy wieczorowa porą:lol: Ajajaj jaki cudowny banerek masz:loveu: fidelek2 napisał(a):Cze Madzik w piąteczek :p Nic nie rób z Masterkową fryzurą - czupurkowa jest najlepsza!!! :loveu::loveu: Sama zrobiłabym taka Fidlakowi ale nie mam tyle 'talentu', próbowałam ale nie wychodzi mi....Krzywo wychodzi, schody się robią i jakis taki przyplaskany sie wydaje....:roll: Cześć Kasiu, haha a ja to mam talent?? :lol: Najlepsze fryzury wychodzą pt. "Jak nożyczki polecą, tak będzie" :evil_lol: Master też ma przecież nierówną brodę, bo się skurczybyk wierci i ucieka z głową :shake: dzasta napisał(a):Cześc Madziasto :multi: Widze ze klikasz z Masterkami i Torkami :razz: Uwielbiam jak ludzie pracują z pieskami a jeszcze bardziej z rasami, które większośc ludzi uważa za zabawki qrcze przecie to są terriery i tak samo lubia spacerki, naukę i zbawe jak inne psy ( oczywiscie jedne mniej a drugie więcej ) ! Super Madzia i czekam na dalsze donosy co juz chłopaki potrafią :eviltong: Mój Dżezik sie naumiał proszenia wreszcie ale jeszcze nie umie się obkręcać na łapakach (chodzi tylko na 2 w tył i przód ) ! Sorki Madziasto że Ci tak Topic zaśmiecam wywodami ale rece mi opadaja bo ostatnio spotkałam kobiete która kupowała pampersy dla swojego Yorka w sklepie opowiadajac wszem i wobec ze jej York nigdy na dworku nie był bo to nie jest pies do wychodzenia ja sie zapytałam do czego a kobieta uciekła...brak słów a ręce opadaja :shake::crazyeye: Dobrze że jest DGM bo bym straciła wiare w ludzi :p Witaj dzasta :multi: Z braku czasu:oops: tkwimy cały czas w targetowaniu i jego doskonaleniu, podążaniu za targetem itd.. A wywody bardzo lubię, nie ma problemu:lol: Kiedyś już opisywałam sytuację- rozmawiałam z facetem, który wypytywał mnie o Mastera i Tora, i temat zszedł na jakąś jego znajomą, która ze swoimi yorkami wychodzi wyłącznie jak jest ciepło- zima, chłodna jesień w ogóle nie wchodzi w grę:shake: Mają kuwetę i w niej załatwiają swoje potrzeby, a na spacerki owszem wychodzą, ale w ciepłe dni... :roll: Anusia & Alutka napisał(a):Zostaw czupurka. Bardzo slodziasnie wyglada i slicznie. Zakochalam sie w czupurku jak wkleilas ta fotke jak sobie Mr Master przez okienko looka :loveu: Cze Madzik! Heloooł :loveu: Noo, chiba tak zrobie, tym bardziej, że Toro natrętnie interesuje się zawsze kitką Mastera i w efekcie prędzej czy później mamle gumkę :hmmmm: Quote
Pegaza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cze Madzia piątkowo:multi: wreście jutro sobota i się wyśpie:lol: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Witam, witam, oj ja to już się zmiany czasu doczekać nie mogę :lol: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 PositiveThought napisał(a):ha, ha, ho, ho, mnie tu nie ma :evil_lol: No jak Cię nie ma, jak jesteś :grins: Hyhy nadrabiać się nie chce, coo? :razz: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 PositiveThought napisał(a):no nie bardzo się chce :grins: szczerze powiem miałam zajrzeć wcześniej, ale aż się bałam, co tu zastanę :shake: na Yorkach dużo? Aleś Ty Atka..:lol:No przecie logicznie rozumując, gdybyć zajrzała jednak wcześniej, zaległości byłyby mniejsze :cool1: A sama se sprawdź :turn-l: Quote
Kasia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 tak to jest jak się zagląda raz na tydzień :p Madźka daj jakieś fotki chłopaków :loveu: Quote
Recommended Posts