madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 fidelek2 napisał(a):Jak często ich zakraplasz? Co miesiąc- od wiosny, jak już się pojawiają kleszcze, do końca lata. W tym roku to już od września nawet im nie dawałam- zapomniałam zupełnie. I już nie będę dawać. Dodatkowo chodzili w obrożach Beaphar i muszę przyznać, że to zestawienie obroży i Exspota jest całkiem skuteczne :p Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 fidelek2 napisał(a):Może być bo ostatnia literka to 'x'. No to na bank Advantix. A co, tak nabazgrał wet, że tyko pierwszą i ostatnią literę udało się rozszyfrować?? :lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Taa ja, odczytałam ino Ad.......x :p Madziu ile płacisz za Exspota? Chociaż to i tak pewnie zależy od wagi... Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Taa ja, odczytałam ino Ad.......x :p Madziu ile płacisz za Exspota? Chociaż to i tak pewnie zależy od wagi... Fidlasty dostaje przedział 10-25 ....więc też pewnie dlatego tyle płacę :shake: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Cholera nie pamiętam ile płacę :shake: Quote
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Madzia okna poszły ekspresowo, jest czyściutko pachnąco tak lubie...:p a mi sie podoba zdobycz ostatnia klapek mamusi:eviltong: Fidlasta ile on Cie skasował:-o szok, ceny z kosmosu chyba wziął:-o Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Pegaza napisał(a):Madzia okna poszły ekspresowo, jest czyściutko pachnąco tak lubie...:p Ooo to do mnie tez przyjedz Dario-Ewo. Tez lubiem jak jest czysciutko, jeno z wykonaniem gorzej. A mam kurna wszedzie mnostwo kudłów Borysa. Quote
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 taa od okien zaczęłam a jutro dalsze porządki..... czyli kuchnia...itd czasem jak rano oglądam na tvn "Perfekcyjna pani domu" to potem mam wyrzuty sumienia no i się biore za robote...ale tylko czasem...:eviltong: Anusia za daleko mam do Cia:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A wez Ty Dario-Ewo glupot nie ogladaj!! Spoko looziak, nie tak daleko. Poza tym mozemy sie umowic: Ty odciazysz mnie, ja Ciebie i bedziemy kwita :grins: Quote
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :hmmmm: a przypomnij mi koffana w czym Ty mnie masz odciążyć:eviltong: <sex> w tym?:evil_lol: nie no lubie:lol: czasem podejrze jej sposoby pozbycia się plam Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Pegaza napisał(a)::hmmmm: a przypomnij mi koffana w czym Ty mnie masz odciążyć:eviltong: <sex> w tym?:evil_lol: nie no lubie:lol: czasem podejrze jej sposoby pozbycia się plam Raczej chodzilo mi o mycie naczyn, bo lubiem no to mogem... Quote
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 eee z tym jestem na ogoł na bierząco wymysl co innego:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Jak naczynka, to do mnie proszę. Bywa, że zalegają czasem:eviltong: Idę do łazienki, zara wracam.. Quote
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ja też znikam nie wiem czy wróce TZ zadanie mi zlecił bojowe:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Madzka nie ma taaaak. Cos za cos no. To ja se tez pojde w tym czasie szuru-buru zrobie. Quote
Anusia & Alutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pegaza napisał(a):ja też znikam nie wiem czy wróce TZ zadanie mi zlecił bojowe:cool3: No zesz... Nie widzialam tego wczoraj :cool: Cze Madziek :bye: Quote
mery Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :bye:Madziasto! I my se kupiliśmy klikerek i ćwiczymy! :ylsuper:Dzięki Waszemu filmikowi !!!:happy1: A Spagulski to dla rodzynek zrobi wszyyyyyystko! Pozdrówki i trzy łyse krówki! Ciao Quote
madziasto4 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Witamy wszystkich, dzień dobry :bye: mery napisał(a)::bye:Madziasto! I my se kupiliśmy klikerek i ćwiczymy! :ylsuper:Dzięki Waszemu filmikowi !!!:happy1: A Spagulski to dla rodzynek zrobi wszyyyyyystko! Pozdrówki i trzy łyse krówki! Ciao To super :) Oczywiście poniższe stronki odwiedziłaś? ;) http://www.dogs.gd.pl/kliker/ http://members.westnet.com.au/b-m/ Quote
mery Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tak, madziasto4! i mam książkę "Kliker-skuteczne szkolenie psa" Karen Pryor. Nie wiem tylko czy coś robię źle. Dziś pomyślałam o tych rodzynkach i Spagulec się na nie rzucił. Jednak wcześniej uczyłam go bez klikera i teraz nawet z klikerem wydaje mi się on czasem mało skoncentrowany...cholipka! Quote
Recommended Posts