Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Cześć Madziu :)
Ależ z Masterka to kruszynka taka maskoteczka na tych fotkach:)
Mizianko dla moich ulubieńców ale delikatne dla Masterka a dla szalonego Toreczka mocniejsze ;)
Pozdrawiamy

Posted

Witajcie serdecznie! Heja banana! :cool2:Wasza galeria jest taka piękna. Dobrze że Spago jej nie widzi:mdleje:, bo by miał do mnie żal żem taka leniwa:sleep2:. Miłego dzionka!

Posted

Cześc Madziasto4 i cześc chłopaki rozrabiaki :evil_lol:
Dawno mnie było ale tylko słowem i wpisem bo ogladam regularnie... nie moge życ bez tych foteczek brytanów :lol:
Mizianko dl anich a Masterek faktycznie taki delikatniejszy sie wydaje ale chyba jest troche mniejszy od Torka :evil_lol:

Posted

Cze Magdaleno środowo :multi:

Powiedzcie mi co może być przyczyna tego, ze Fidel bardzo często łapie pchły i inne badziewia.
Chodzę z nim do weta, dostaje specyfiki na te robale ale po krótkim okresie czasu znów jest to samo. I tak jest właśnie teraz, dzis idę z nim do lekarza bo znów ma masę jakiś gnid, one zalęgają sie głównie koło ogona i wkoło głowy i uszu, drapie sie okropnie aż sobie rany robi....
Czemu to zawsze do niego musi sie cos przyplątać??/

Posted

Cze Madzka:p
fotki jak zwykle fajne zresztą chłopaki fotogieniczne jak widać:p
jestem z doskoku wpadłam chwilowo do Ciebie, wisze sobie gdzieś pomiędzy parapetem a drabiną (mycie okien)

Fidelkowa a ma kontakt z innymi psami? i gdzie z nim wychodzisz na spacery? w długich trawach czasem świnstwa siedzą a i wiadomo że nie każdy pupil jest odpchlony więc przy kontakcie może coś złapać od niego.

Posted

Stycznosci z innymi psami ma tyle co na dworze, a jeśli chodzi o miejsca to różnie z nim chodzimy...i trawa, i łąki i zwykłe chodniki.
Ja wiem, że te badziewia to i w trawie mogą być ale żeby tak co chwile go to łapało? :roll:,
Co wrócimy od weta, nie minie miesiąc i zaś idziemy...On ma dosłownie takie placki tych gnid...
Boziu, jak mi go szkoda. Musi go to swędzieć bardzo :roll:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Cześć Madziu :)
Ależ z Masterka to kruszynka taka maskoteczka na tych fotkach:)
Mizianko dla moich ulubieńców ale delikatne dla Masterka a dla szalonego Toreczka mocniejsze ;)
Pozdrawiamy

Cześć Kasiu :)
Master jak sobie tak czasami siądzie w bezruchu, to jak figurka wygląda :lol:

mery napisał(a):
Witajcie serdecznie! Heja banana! :cool2:Wasza galeria jest taka piękna. Dobrze że Spago jej nie widzi:mdleje:, bo by miał do mnie żal żem taka leniwa:sleep2:. Miłego dzionka!

Witaj mery :)
Dziękuję ślicznie i zapraszam częściej wobez tego :multi:

Anusia & Alutka napisał(a):
No mowie przecie ze nie moglam wlezc na dogo.
A jak bez odbioru to juz sie nie odzywam.

Tiaaa?? A patrz, że nie słyszałam :hmmmm:
No, już jest odbiór Anusia, odzywaj się:loveu:

dzasta napisał(a):
Cześc Madziasto4 i cześc chłopaki rozrabiaki :evil_lol:
Dawno mnie było ale tylko słowem i wpisem bo ogladam regularnie... nie moge życ bez tych foteczek brytanów :lol:
Mizianko dl anich a Masterek faktycznie taki delikatniejszy sie wydaje ale chyba jest troche mniejszy od Torka :evil_lol:

Witaj dzasta, kopę lat :multi:
Tak, jest trochę:lol: mniejszy :lol:

fidelek2 napisał(a):
Cze Magdaleno środowo :multi:

Powiedzcie mi co może być przyczyna tego, ze Fidel bardzo często łapie pchły i inne badziewia.
Chodzę z nim do weta, dostaje specyfiki na te robale ale po krótkim okresie czasu znów jest to samo. I tak jest właśnie teraz, dzis idę z nim do lekarza bo znów ma masę jakiś gnid, one zalęgają sie głównie koło ogona i wkoło głowy i uszu, drapie sie okropnie aż sobie rany robi....
Czemu to zawsze do niego musi sie cos przyplątać??/

Cześć Kasiu, przyszło mi na myśl to samo co Darii- kontakt z innymi, nieodpchlonymi psami, ewentualnie, że włazicie w jakieś...skupisko tych pcheł- jakieś trawska..

Pegaza napisał(a):
Cze Madzka:p
fotki jak zwykle fajne zresztą chłopaki fotogieniczne jak widać:p
jestem z doskoku wpadłam chwilowo do Ciebie, wisze sobie gdzieś pomiędzy parapetem a drabiną (mycie okien)

Cześć Dario, jak Ci idzie mycie okien? :p

Posted

mery napisał(a):

Fidelek2! Co robisz by walczyć z pchłami i innymi takimi? Słyszałaś o Frontline?

Tak słyszałam i miał to nawet zapodane ale po krótkim czasie znów było to samo.
Dziś jak byliśmy u weta to dostał inny preparat (niby mocniejszy i lepszy bo i droższy ale nie wiem jaki) i zastrzyk przeciwgrzybiczny.
Razem zapłaciłam za to 90 zeta! :cool1:
Za 3 tygodnie mamy przyjść po długotrwałą obrożę przeciwpchelną, która zapewni mu większą gwarancję na to, że te dziadygi go nie złapią znów!!!
I tak jak Wy mówiłyście tak samo wet mi powiedział - koło nas (na podwórku) musi być jakieś skupisko pcheł....nie ma innej możliwości.

Dowiedziałam sie też, że Fidlasty ma zapalnie dziąseł i musze mu podawać witaminę B i Rutinoscorbin.