koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 TŻ zachwycony:loveu: a na co na samym początku zwrócił uwagę to kucorek:loveu: " o i jeszcze ma kucorka" Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ćwiniaaaa :obrazic: Polizla bez slowa. Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ćwiniaaaa :obrazic: Polizla bez slowa. Niektórych rzeczy się nie da przewidzieć:shake: :megagrin: :megagrin::megagrin: :megagrin: Quote
Kasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cze Madźka i chłopaki! Zdjęcia Masterka cudne po prostu :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 TORO to ten macho a Master sie kreuje na tego wrazliwca hihi wszystkie laski przed monitorami...:loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Anusia do Gzibni, Anusia do Gzibni, odbior!! Quote
madziasto4 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Gzibnia do Anusi, dzieś do cholery była?? Bez odbioru na wszelki wypadek :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Madziu :) Ależ z Masterka to kruszynka taka maskoteczka na tych fotkach:) Mizianko dla moich ulubieńców ale delikatne dla Masterka a dla szalonego Toreczka mocniejsze ;) Pozdrawiamy Quote
mery Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witajcie serdecznie! Heja banana! :cool2:Wasza galeria jest taka piękna. Dobrze że Spago jej nie widzi:mdleje:, bo by miał do mnie żal żem taka leniwa:sleep2:. Miłego dzionka! Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Gzibnia do Anusi, dzieś do cholery była?? Bez odbioru na wszelki wypadek :evil_lol: No mowie przecie ze nie moglam wlezc na dogo. A jak bez odbioru to juz sie nie odzywam. Quote
dzasta Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześc Madziasto4 i cześc chłopaki rozrabiaki :evil_lol: Dawno mnie było ale tylko słowem i wpisem bo ogladam regularnie... nie moge życ bez tych foteczek brytanów :lol: Mizianko dl anich a Masterek faktycznie taki delikatniejszy sie wydaje ale chyba jest troche mniejszy od Torka :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cze Magdaleno środowo :multi: Powiedzcie mi co może być przyczyna tego, ze Fidel bardzo często łapie pchły i inne badziewia. Chodzę z nim do weta, dostaje specyfiki na te robale ale po krótkim okresie czasu znów jest to samo. I tak jest właśnie teraz, dzis idę z nim do lekarza bo znów ma masę jakiś gnid, one zalęgają sie głównie koło ogona i wkoło głowy i uszu, drapie sie okropnie aż sobie rany robi.... Czemu to zawsze do niego musi sie cos przyplątać??/ Quote
Pegaza Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cze Madzka:p fotki jak zwykle fajne zresztą chłopaki fotogieniczne jak widać:p jestem z doskoku wpadłam chwilowo do Ciebie, wisze sobie gdzieś pomiędzy parapetem a drabiną (mycie okien) Fidelkowa a ma kontakt z innymi psami? i gdzie z nim wychodzisz na spacery? w długich trawach czasem świnstwa siedzą a i wiadomo że nie każdy pupil jest odpchlony więc przy kontakcie może coś złapać od niego. Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Stycznosci z innymi psami ma tyle co na dworze, a jeśli chodzi o miejsca to różnie z nim chodzimy...i trawa, i łąki i zwykłe chodniki. Ja wiem, że te badziewia to i w trawie mogą być ale żeby tak co chwile go to łapało? :roll:, Co wrócimy od weta, nie minie miesiąc i zaś idziemy...On ma dosłownie takie placki tych gnid... Boziu, jak mi go szkoda. Musi go to swędzieć bardzo :roll: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Kasia_zg napisał(a):Cześć Madziu :) Ależ z Masterka to kruszynka taka maskoteczka na tych fotkach:) Mizianko dla moich ulubieńców ale delikatne dla Masterka a dla szalonego Toreczka mocniejsze ;) Pozdrawiamy Cześć Kasiu :) Master jak sobie tak czasami siądzie w bezruchu, to jak figurka wygląda :lol: mery napisał(a):Witajcie serdecznie! Heja banana! :cool2:Wasza galeria jest taka piękna. Dobrze że Spago jej nie widzi:mdleje:, bo by miał do mnie żal żem taka leniwa:sleep2:. Miłego dzionka! Witaj mery :) Dziękuję ślicznie i zapraszam częściej wobez tego :multi: Anusia & Alutka napisał(a):No mowie przecie ze nie moglam wlezc na dogo. A jak bez odbioru to juz sie nie odzywam. Tiaaa?? A patrz, że nie słyszałam :hmmmm: No, już jest odbiór Anusia, odzywaj się:loveu: dzasta napisał(a):Cześc Madziasto4 i cześc chłopaki rozrabiaki :evil_lol: Dawno mnie było ale tylko słowem i wpisem bo ogladam regularnie... nie moge życ bez tych foteczek brytanów :lol: Mizianko dl anich a Masterek faktycznie taki delikatniejszy sie wydaje ale chyba jest troche mniejszy od Torka :evil_lol: Witaj dzasta, kopę lat :multi: Tak, jest trochę:lol: mniejszy :lol: fidelek2 napisał(a):Cze Magdaleno środowo :multi: Powiedzcie mi co może być przyczyna tego, ze Fidel bardzo często łapie pchły i inne badziewia. Chodzę z nim do weta, dostaje specyfiki na te robale ale po krótkim okresie czasu znów jest to samo. I tak jest właśnie teraz, dzis idę z nim do lekarza bo znów ma masę jakiś gnid, one zalęgają sie głównie koło ogona i wkoło głowy i uszu, drapie sie okropnie aż sobie rany robi.... Czemu to zawsze do niego musi sie cos przyplątać??/ Cześć Kasiu, przyszło mi na myśl to samo co Darii- kontakt z innymi, nieodpchlonymi psami, ewentualnie, że włazicie w jakieś...skupisko tych pcheł- jakieś trawska.. Pegaza napisał(a):Cze Madzka:p fotki jak zwykle fajne zresztą chłopaki fotogieniczne jak widać:p jestem z doskoku wpadłam chwilowo do Ciebie, wisze sobie gdzieś pomiędzy parapetem a drabiną (mycie okien) Cześć Dario, jak Ci idzie mycie okien? :p Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W nosie mam Twoj odbior :obrazic: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Raaaany julek, aleś pamiętliwa...:shake: Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zdobycz nr 2 zdecydowanie bardzie mi sie podoba :p Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Dobrze, że on tylko znosi te buty do siebie (ewentualnie mamle sznurówki), a nie gryzie :lol: Quote
mery Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Fidelek2! Co robisz by walczyć z pchłami i innymi takimi? Słyszałaś o Frontline? Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 mery napisał(a): Fidelek2! Co robisz by walczyć z pchłami i innymi takimi? Słyszałaś o Frontline? Tak słyszałam i miał to nawet zapodane ale po krótkim czasie znów było to samo. Dziś jak byliśmy u weta to dostał inny preparat (niby mocniejszy i lepszy bo i droższy ale nie wiem jaki) i zastrzyk przeciwgrzybiczny. Razem zapłaciłam za to 90 zeta! :cool1: Za 3 tygodnie mamy przyjść po długotrwałą obrożę przeciwpchelną, która zapewni mu większą gwarancję na to, że te dziadygi go nie złapią znów!!! I tak jak Wy mówiłyście tak samo wet mi powiedział - koło nas (na podwórku) musi być jakieś skupisko pcheł....nie ma innej możliwości. Dowiedziałam sie też, że Fidlasty ma zapalnie dziąseł i musze mu podawać witaminę B i Rutinoscorbin. Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Ja moim zakraplam Exspot i z kleszczami i pchłami nie mamy żadnych problemów. Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Mam tą nazwę zapisana w jego książeczce ale nie potrafie tego odczytać - coś na Ad.... Quote
Recommended Posts