Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madziasto4']Ja to się nigdy chyba nie odważę na taką radykalną zmianę...Stopniowo po kilka centymetrów i za kilka lat powinnam być gotowa psychicznie na krótką fryzurkę a la Fidlasta :lol:[/QUOTE] Zwariowala Ty? Takie metamorfozy sa najlepsze. No bynajmniej ja je kocham :loveu: Kasiu a jak Twoj kolorek? Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Dzisiaj miałam w szkółce szczęśliwy numerek:razz: Czyli że od tego numerka w tym dniu się niczego nie wymaga:razz: Oznajmiłam to facetowi od gegry, taki młody, nowy, a on na to z uśmiechem numer 5: - Super! Gratuluję. Łajza dowcipna.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madziasto4']Dzisiaj miałam w szkółce szczęśliwy numerek:razz: Czyli że od tego numerka w tym dniu się niczego nie wymaga:razz: Oznajmiłam to facetowi od gegry, taki młody, nowy, a on na to z uśmiechem numer 5: - Super! Gratuluję. Łajza dowcipna..[/QUOTE] Fajny?? :razz: Tez to mielismy w dżimnazjum. W liceum nie przejszło :shake: A jaki to byl numerek? Od sprawdzianow to to nie ratuje nie?? Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Fajny?? :razz: Tez to mielismy w dżimnazjum. W liceum nie przejszło :shake: A jaki to byl numerek? Od sprawdzianow to to nie ratuje nie??[/QUOTE] Niee, niefajny :roll: Wygląda jak zakonnik po cywilnemu... Głowa łysa, trochę włosów tylko z tyłu, od których ciągnie się zarost, tj broda i wąsy..Wygląd zakonnika jak w mordę strzelił noo... 26, niee od zapowiedzianych głupot niestety nie ratuje... Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zakonnik jak malowany. Wypisz, wymaluj zakonnk. Geograf i zakonnik- podobni jak dwie krople wody. Cos jeszcze? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Bo on pracuje jeszcze (albo pracował) w liceum Jezuitów :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czyli ulega presji wiekszosci. Albo, ze sie tak wyraze, zrzucil habit :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Te Madzka, a ja Ci w weekend nie klikne w pajacyka buuu. Chyba ze jutro o swicie sie uda. I w nocy po powrocie :hmmmm: Widzisz jak sie poswiece o ile sie uda czasowo wyrobic... Quote
madziasto4 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 On ma obrączkę... A to Ty wyjeżdżasz gdzieś?? :hmmmm: A ja w Twojego lasa dalej klikac nie mogę, nie otwiera mi się :shake: Quote
Kasia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='madziasto4'] Ja to się nigdy chyba nie odważę na taką radykalną zmianę...Stopniowo po kilka centymetrów i za kilka lat powinnam być gotowa psychicznie na krótką fryzurkę a la Fidlasta :lol: [/quote] I będziesz dobijać osiemdziesiątki i nie trza będzie ciachać bo same będą wypadać :eviltong: [quote name='Anusia & Alutka'] Zwariowala Ty? Takie metamorfozy sa najlepsze. No bynajmniej ja je kocham :loveu: Kasiu a jak Twoj kolorek? [/quote] Racja Anusia. Już git. Sie przyzwyczaiłam i nawet mnie sie podobuje :lol: Cze Madźka i Masterki i Torki :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Cześć Fidelkowa :p Ja muszę stopniowo skracać długość włosów :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Mam się obrazić???? O tak? :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 DUSILA MASTRKA!! No w szkole bylam nie? Ty czytaj ze zrozumieniem. Jak ta mature chcesz zdac?? Quote
Pegaza Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cze Madzka i piesy:loveu: a ja wpadam i wypadam..... Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Noo, wróciłam przed chwilą. Anusia & Alutka napisał(a):DUSILA MASTRKA!! No w szkole bylam nie? Ty czytaj ze zrozumieniem. Jak ta mature chcesz zdac?? Masz na mnie kolejny dowód :razz: Ja nie czytałam ani ze zrozumieniem, ani bez zrozumienia- wcale nie czytałam :niewiem: Pegaza napisał(a):Cze Madzka i piesy:loveu: a ja wpadam i wypadam..... Wpada i od razu wypada...Zachwiania równowagi się ma? Nie można chociaż przez chwilę utrzymać odpowiedniej pozycji (:evil_lol: ) i pobyć momĘcik, aaa? :roll: Quote
Guest Agata_B Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie wiem czemu, ale Masterek przypomina mi mrówkę :roll::lol: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Ja tym bardziej nie mam pojęcia :razz: Quote
koregra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='madziasto4']http://i23.tinypic.com/lb60k.jpg http://i22.tinypic.com/ip8p50.jpg Masterek :loveu: A mój mężulek zareagował. "ooooooo mister masterek:multi:" Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Madzka czesc. Piekne fotki :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Czołem Anusia:loveu: Kamilka- jeszcze trochę Masterka specjalnie dla TZta :razz: Quote
Recommended Posts